نماینده ولی‌فقیه در لرستان کم‌ادعایی و مهمان‌نوازی را شاخصه عشایر برشمرد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان کم‌ادعایی و مهمان‌نوازی را شاخصه عشایر برشمرد.
بهمن 20, 1398
398 بازدید

عشایر؛ الگوی بی‌بدیل اتکا به تولید داخل نماینده ولی‌فقیه در لرستان کم‌ادعایی و مهمان‌نوازی را شاخصه عشایر برشمرد و اظهار کرد: عشایر الگوی بی‌بدیل اتکای به تولید داخلی هستند. به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه لرستان حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‎آباد، یکشنبه، بیستم بهمن‌ماه در دیدار با […]

عشایر
عشایر؛ الگوی بی‌بدیل اتکا به تولید داخل
نماینده ولی‌فقیه در لرستان کم‌ادعایی و مهمان‌نوازی را شاخصه عشایر برشمرد و اظهار کرد: عشایر الگوی بی‌بدیل اتکای به تولید داخلی هستند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه لرستان حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‎آباد، یکشنبه، بیستم بهمن‌ماه در دیدار با جمعی از بسیجیان عشایر لرستان، اظهارکرد: من خود برخواسته از عشایر بوده و در میان عشایر بزرگ‌شده و در کوه‌ها و سیاه‌چادرها حضور پیدا کردم.

وی افزود: در دوران طفولیت من با طلوع آفتاب منزل ما محل رجوع عشایر، داوری بین عشایر بوده و از نزدیک با زندگی عشایر آشنا بوده و زیست کردم و از نزدیک زحمت و رنج و مشقت عشایر را با گوشت و پوست لمس کردم.

شاهرخی با اشاره دست‌های زِبر، پیشانی‌های تغییر کرده در جلوی آفتاب و چین و چروک‌هایی ایجاد شده عشایر که بر اثر کار و تلاش عشایر ایجاد شده است، گفت: عشایر از صبح تا شب در حال تولید هستند در مسائل اجتماعی فعال هستند این در حالی است که عشایر الگوی شاخص اتکا به تولید داخلی هستند.

وی کم‌ادعایی را ویژگی و شاخصه عشایر دانست و با یادآوری این مطلب که عشایر کم‌مصرف و پُرتولید هستند و در جهتی به مهمانداری و خوش اخلاقی شهرت دارند، خاطرنشان کرد: عشایر در برقراری امنیت تلاش کردند در صبحدم انقلاب در خدمت انقلاب بودند چراکه سلاح عشایر در خدمت دین است.

شاهرخی با اشاره به این‌که در همان روزهای عشایر امنیت مناطق و جاده‌ها را تامین می‌کردند هرچه از خوبی عشایر بازگو کنیم باز هم کم است چراکه صفای عشایر و محبت آنان به اهل‌بیت زبانزد است، اضافه کرد: در سرمای زمستان عشایر عزای محرم و صفر را برپا می‌کنند و زیر سیاه‌چادرها سینه می‌زنند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به بیعت عشایر در سال ۵۸ با امام راحل در قم و در مدرسه فیضیه اشاره کرد و با ذکر این مطلب که این بیعت غیرقابل توصیف است و باعث خوشحالی دوستان شد، ادامه داد: در سال ۴۲ برخی عشایر لرستان ‌‌برای محافظت از خانه امام رفته بودند و این امر بیانگر آن است که پیوند ریشه‌ای بین رهبری و عشایر وجود دارد و این پیوند دو سویه است به طوری‌که در دل رهبری، عشایر جایگاه ویژه‌‌ای دارند تمام خوبی‌ها در عشایر متصور است.

وی با اشاره به رنج و زحمت و تلاش مردان و بانوان عشایر، خاطرنشان کرد: گاهی رنج مادران عشایر از مردان بیشتر است و اجر این زحمت با خداوند متعال است این در حالی‌است که در جنگ تحمیلی عشایر حضور فعالی داشتند و گاهاً با تفنگ‌های خود به جبهه رفتند و به رزمندگان روحیه می‌دادند.

شاهرخی با اشاره به این‌که عشایر لرستان از سال ۴۲ امام را یاری کردند و گاهی که عرضه سخت می‌شد امام می‌فرمود من به عشایر لرستان می‌گویم حضور پیدا کنند و همین سخن به دشمنان نهیب می‌زد، ادامه داد: امام راحل فرمود برای من امکان ندارد بتوانم از عشایر لرستان تشکر کنم اما به‌عنوان نماد تشکر از عشایر به حجره یکی‌از بزرگان لرستان می‌روم و از او تشکر می‌کنم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به این‌که زبان، مشت، فکر و ذکر ما علیه دشمن باشد، افزود: بین سادات و سران عشایر پیوند معنوی برقرار بود و اختلافات محلی عشایر با حضور سادات برطرف می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: