به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه لرستان ، دکتر سعید فرح بخش رئیس و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان امروز سه شنبه ۱۳ اسفند ماه با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه استان لرستان و امام جمعه خرم آباد دیدار کردند. حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی […]
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه لرستان ، دکتر سعید فرح بخش رئیس و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان امروز سه شنبه ۱۳ اسفند ماه با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه استان لرستان و امام جمعه خرم آباد دیدار کردند.
حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در دیدار با رئیس و کارکنان دانشگاه علمی کاربردی لرستان در سخنانی با بیان اینکه همکاری دانشگاه و صنعت یکی از آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و همواره به دنبال تحقق آن است، اظهار داشت: صنعتگران باید بتوانند از علم و دانش فرهیختگان استفاده کنند و پژوهشها و تحقیقات اساتید دانشگاه و دانشجویان دورههای تکمیلی نباید محدود به درون کتابخانه ها شود.
وی با اشاره به خلأ موجود در نظام آموزش و پرورش و ضرورت توجه به هنرستانها در این رابطه، عنوان کرد: عدم ارتباط لازم و کافی بین دانشگاه و صنعت یکی از مشکلات موجود بوده که ضرورت دارد رفع شود.
نماینده ولیفقیه در لرستان مجموعه عوامل در آموزش و پرورش، دانشگاه و محیط کسب و کار، دست به دست هم داده که دانشگاهی به نام دانشگاه علمی کاربردی ایجاد شود، افزود: این دانشگاه خلأ های موجود در این رابطه را پر کرده و زمینه را برای ارائه مهارت به افراد فراهم کرده است.
حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی گامهای رو به جلویی برداشته است، بیان داشت: اقدامات دانشگاه علمی کاربردی در راستای مهارت آموزی جای تقدیر و تشکر دارد.
وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علمی کاربردی در راستای کیفیت بخشی به نظام آموزشی و کاربردی کردن آن، عنوان کرد: قدمهای خوبی در این رابطه برداشته شده که شایسته تقدیر است.
نماینده ولیفقیه در لرستان در ادامه با تاکید بر اینکه اگر مراکزی وجود دارد که امیدی به کیفیت بخشی به آنها وجود ندارد باید جمع آوری شوند، عنوان کرد: رشتههای دانشگاهی باید کاربردی باشند.
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای موجود در حوزههای نفت، گاز و… به صورت علمی و کاربردی، بیان داشت: این امر میتواند در ایجاد اشتغال تأثیر گذار باشد.
وی با اشاره به ظرفیت بخش شیلات، پرورش ماهی و کشاورزی در استان لرستان، گفت: میتوان با کمترین هزینه بیشترین بهره را برد و با استفاده از روشهای علمی در این حوزه زمینه را برای ایجاد اشتغال فراهم کرد.
نماینده ولیفقیه در لرستان با تاکید بر انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی برای پیوند بین دانش نظری و دانش عملی در استان لرستان، گفت: امیدواریم با این اقدام خلأ بین دانشگاه و صنعت رفع شود، پرچمدار در این زمینه دانشگاه علمی و کاربردی است و امید میرود که با گامهای مطمئنتر و سرعت بهتر این امر از سوی دانشگاه تحقق پیدا کند.
انتهای پیام/
نظرات