نماز جمعه به امامت نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1403/12/17

نماز جمعه به امامت نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1403/12/17
اسفند 18, 1403
79 بازدید

خطبه اول “أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ اجمعین سِیَّما بَقیَّةِ اللهِ فِی الأَرضین.”   حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خرم‌آباد،روز جمعه ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ درخطبه‌های نماز جمعه شهرستان خرم‌آباد […]

خطبه اول

“أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ اجمعین سِیَّما بَقیَّةِ اللهِ فِی الأَرضین.”

 

حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خرم‌آباد،روز جمعه ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ درخطبه‌های نماز جمعه شهرستان خرم‌آباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد گفتند:

کلام نور

قال الله تبارک و تعالی فی کتابه:
أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
“يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ؛
ای اهل ایمان! روزه بر شما مقرّر و لازم شده، همان گونه که بر پیشینیان شما مقرّر و لازم شد، تا پرهیزکار شوید.”
( سوره بقره، آيه۱۸۳)

توصیه به تقوای الهی

خودم و همه شما نمازگزاران را بر اساس سوره بقره آيه ۱۸۳ که یکی از اهداف وجوب روزه بر گذشتگان و بر ما را رسیدن به تقوا و پرهیزکاری بیان می‌کند به رعایت تقوا، انجام واجبات، ترک محرمات و دوری از شبهات فرامیخوانم.

طلب مغفرت برای گذشتگان

و خدا را سپاسگزاریم که در این سال ۱۴۰۳ توفیق بهره برداری از ماه مبارک رمضان را به ما عنایت فرمود . کسانی بودند که در بین ما حضور داشتند ولی الان نیستند و عمرشان به ماه مبارک رمضان کفاف نکرد؛ ان شاءالله که همه مورد مغفرت و رحمت الهی قرار گیرند.

توفیق درک ماه مبارک رمضان

حضور در ماه مبارک رمضان برای همه ما ، توفیق کسب ثواب و فضیلت های فراوانی را فراهم کرده است. پس باید از این فرصت استفاده کنیم که توفیق پیدا کرده ایم که ماه مبارک رمضان را درک کنیم. آن هم رمضانی که تنها ماهی است که در قرآن از آن نام برده شده است.

نزول کتب آسمانی در ماه رمضان

کتب آسمانی ( قرآن، تورات ، انجیل و زبور ) در این ماه نازل شده اند و روزهای نزول آنها هم در روایات مشخص شده است. در سوره قدر هم در باب نزول قرآن بیان شده است.

ماه میهمانی خدا

در ماه رمضان میزبان ، خداوند تبارک و تعالی است. و مهمان، بندگانی هستند که به رحمت، مغفرت و برکت در این ماه دعوت شده اند .

هدف رسالت انبیا (ع)

هدف از رسالت انبیا الهی، تعلیم و تربیت و تزکیه است. هر تعلیم و تربیتی نیاز به معلم دارد، هر جا آموزشگاهی باشد یک معلم و کتابی دارد ، یک مکانی هم به نام مدرسه و دانشگاه دارد، یک زمانی هم برای شروع سال تحصیلی به عنوان مهرماه دارد. تعلیم و تربیت این چنین است.

ماه رمضان ، اوج عبادت و بندگی

ماه مبارک رمضان هم آغاز ماه عبادت و اوج ماه عبادت است، معلمش هم حضرت نبی اکرم محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم است. متن آموزشی آن که تعلیم و تربیت هم هست، قرآن است. مکان هم مساجد ، مصلی ها ، حسینیه ها و… مکان های تعلیم و تربیت هستند. راجع به زمان هم همه سال ها زمان تعلیم و تربیت و تزکیه است ولی اوج آن ماه مبارک رمضان است. همانطور که سال تحصیلی با مهرماه آغاز می‌شود، ماه رمضان هم آغاز سال عبادی است . عبادت و بندگی باید در همه سالها انجام بگیرد ولی اوج آن ماه مبارک رمضان است.

شرط ورود به ضیافت الهی

انفاق ، صدقه، مهرورزی ، صله ارحام ، احسان و نیکوکاری در همه ماه ها و روزهای سال پسندیده است و پاداش دارد اما اوج آن در ماه مبارک رمضان است.طبیعتا روزه دار باید از دروغ و گناه و مجادله و حسادت و غیبت و مخالفت با حق ، بدزبانی ، خشم ، سرزنش دیگران ،طعنه و ظلم، مردم آزاری ، معاشرت با فاسدان، سخن چینی و حرام خواری در همه ماه ها و روزهای سال دوری کند ولی در ماه مبارک رمضان طبیعتا این جایگاه ویژه ای دارد و باید روزه دار از اینها مراقبت کند. نسبت به ذکر و یاد خدا ، نماز و تلاوت قرآن، صبر و صداقت در گفتار و رفتار به قیامت توجه خاص در این ماه مبارک داشته باشد. البته اگر خدای نکرده کسی این ها را رعایت نکند به ضیافت الهی ورودی نخواهد داشت.

ماه مبارک رمضان، سفری پروازی

گاهی آدم یک مسیری را می‌خواهد طی کند اگر پیاده طی کند خیلی رنج آور است. با وسیله نقلیه هم بپیماید باز مقداری زحمت دارد ولی اگر پرواز کند و در جایی که فرود آمد وسیله نقلیه آماده باشد و او را به مقصد برساند این کار را راحت می کند. ماه مبارک رمضان هم این چنین است و یک سفر پروازی است برای رسیدن به آن مقصدی که بندگی خداوند تبارک و تعالی است. یک سفری که انسان را به خوبی ها می رساند و تجسم خوبی ها می شود و باعث می‌شود که انسان در کوتاه ترین مسیر به بندگی خداوند نائل بشود. تمام امکانات و ابزار برای این سفر پروازی هم فراهم است که جزو بندگان واقعی خداوند قرار بگیرند.

کسب فضائل با کمترین رنج و سختی

چگونه با یک سفر کوتاه پروازی در ماه مبارک رمضان ، انسان می‌تواند به بندگی خدا برسد؟ وقتی که خواب در ماه مبارک رمضان عبادت است و نفس کشیدن تسبیح است، خواندن یک آیه قرآن برابر ختم قرآن در غیر ماه مبارک رمضان است. یعنی اگر یک حمد را که ۷ آیه دارد می‌خوانید ۷ بار قرآن را ختم کرده اید. یک سوره توحید بخوانید ۴ بار قرآن را ختم کرده اید. این کوتاه ترین مسیر برای رسیدن به بندگی خداست و شیطان در این ماه غل و زنجیر شده است. بنابراین در این ماه کسب ثواب و پاداش ها و فضیلت ها با کمترین رنج و سختی فراهم شده است.

لزوم حفظ حرمت ماه رمضان

فرض کنید اعلام کنند که در بازار تمام اجناس زیر قیمت فروخته می‌شود و ۹۰ درصد کاهش پیدا کرده است. همه مردم آنجا حضور پیدا می‌کنند که کالا ها را خریداری کنند. الان هم در ماه مبارک رمضان خداوند همین تعامل را با بندگانش برقرار کرده است. یک آیه قرآن برابر ختم قرآن است، پس انسان بایستی حضور انبوه و متراکم برای کسب این پاداش ها و فضیلت ها داشته باشد و خودش را با این ابزار ها و این راه ها به بندگی خدا تسلیم کند. حال خدایی که این چنین فضیلت ها و پاداش ها را برای بندگانش فراهم کرده است ، بازاری که اعلام کرده تمام اجناسش را۹۰ درصد کاهش داده است ، آیا خریدار باید برود به آن فروشنده اهانت کند یا باید تشکر و قدردانی کند ؟ باید حرمت این ماه را نگه داشت و نباید تظاهر به روزه خواری کرد.

وظیفه مردم و مسؤلین در حفظ حرمت ماه رمضان

حرمت خداوند تبارک و تعالی و حرمت این ماه به این است که اگر مکان های پذیرایی ، قوانین اعلام شده از سوی دستگاه های مسؤل را رعایت نکردند، مردم وظیفه دارند تذکر دهند و به پلیس اماکن اطلاع دهند و پلیس اماکن و اتحادیه های مربوطه با جدیت ورود پیدا کنند و قانون را در مورد آنها اعمال کنند. خداوندی که در این ماه به این ترتیب با بندگانش تعامل کرده است وکسب فضیلت ها را برای بندگانش قرار داده است.

ایجاد نظم با اعمال قانون

در بقیه امور هم این چنین است، در یک شهر چند صد هزار نفری با عمل به قانون درباره متخلفین می توان نظم را برقرار کرد. آرامستان های یک شهر چندصد هزار نفری نیاز به آیین نامه و مقررات دارد و به شیوه گذشته قابل اداره نیست. بیش از شش ماه طول کشیده که سازمان تبلیغات اسلامی چنین آیین نامه هایی را تنظیم کرده است و این آیین نامه در حال اجراست و نظم و اداره یک شهر چند صد نفری چنین اقتضائاتی را دارد که بایستی طبق آیین نامه ها عمل کرد. اگر اشکالی هم دارد باید اشکالش را برطرف کرد.

اداره مساجد با اجرای قوانین و آیین نامه ها

همین مطلب در باب قرارگاه امور مساجد و شورای امور مساجد شکل گرفته است، در استان ، ۱۴۰۰ مسجد وجود دارد و اداره این مساجد نیازمند قوانین و آیین نامه است.

امام جماعت و همه گروه های فعال در مسجد تابع مقررات امور مساجد

امام جماعت ، مدیر مسجد است. امام جماعت و همه گروه های فعال در مساجد که تحت نظر امام جماعت هستند همه تابع امور و مقرراتی هستند که امور مساجد اعلام می‌کند.

لزوم اجرای قوانین امور مساجد

وقتی امور مساجد اعلام می‌کند که طبخ و پهن کردن سفره برای مجالس ترحیم در مساجد صورت نگیرد همه بایستی این مسئله را مخصوصا در ماه مبارک رمضان رعایت کنند. یک کسانی از دنیا رفتند و بازماندگان هوشمند آنها مجالس شان را به عصر موکول کردند‌ که حرمت ماه مبارک رمضان رعایت شود.

لزوم حفظ حرمت ماه رمضان در همه مکان ها و محافل

اگر یک مؤلفی کتاب مفیدی بنویسد و کسی بیاید این کتاب را پاره کند اهانت است. بایستی حرمت ماه مبارک رمضان را در همه مکان ها و همه محافل رعایت کرد .

لزوم کناره گیری در صورت عدم توانایی اجرای قوانین

اگر کسانی هستند که در مساجد نمی توانند این آیین نامه ها را اجرایی کنند کنار بروند و جای خود را به کسانی بدهند که بتوانند حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کرده و رعایت کنند.

توصیه به تقوای الهی

خودم و همه شما را مجددا به تقوای الهی ، انجام واجبات، ترک محرمات فرامیخوانم.

▫️قرائت سوره مبارکه توحید زینت بخش خطبه اول.

 

خطبه دوم

“بسم الله الرّحمن الرّحیم”
“الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ الطّاٰهِرینَ والصلاة والسلام عَلی عَلیِِ اَمیرَالمُومِنینَ وَ عَلی فاطِمَةَ الزّهرا سَیِدَةِ النِّساءِ العالَمین وَ عَلی …»

حجت الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خرم‌آباد،جمعه ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ در خطبه‌‌ دوم نماز جمعه که در مصلی الغدیر خرم آباد برگزار شد گفتند:

سؤالات حضرت موسی (ع) از خداوند تبارک و تعالی

خداوند با حضرت موسی (ع) به عنوان کلیم الله سخن گفته است. در این سخن گفتن ها ، در یکی از احادیث، حضرت موسی(ع) ۱۵ سوال را از خداوند می پرسد و خداوند هم به سوالاتش پاسخ می دهد من برخی از این سوال و پاسخ ها را بر حسب وقتی که هست تقدیم میکنم. اگر کسانی بخواهند به این حدیث مراجعه کنند این حدیث نورانی و بسیار مفید و ارزنده در بحار الانوار جلد ۹۶ صفحه۳۸۳ و کتاب امالی شیخ صدوق جلد ۱ صفحه ۲۰۷ می باشد و این حدیث را شیخ صدوق با سلسله سندش که نهایتا منتهی می‌شود به حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) که او هم از حضرت امام هادی (ع) این حدیث را نقل می کند.

پاداش فرد نمازخوان

در این حدیث که من بخشی از این ها را اینجا ذکر میکنم حضرت موسی سوال می کند إِلَهِی فَمَا جَزَاءُ مَنْ قَامَ بَیْنَ یَدَیْکَ یُصَلِّی‏؟قَالَ یَا مُوسَى أُبَاهِی بِهِ مَلَائِکَتِی رَاکِعاً وَ سَاجِداً وَ قَائِماً وَ قَاعِداً‏ وَ مَنْ بَاهَیْتُ بِهِ مَلَائِکَتِی لَمْ أُعَذِّبْه، حضرت موسی سؤال می کند که پاداش کسی که در پیشگاه تو به نماز ایستاده است چیست؟ خداوند میفرماید که من در نزد ملائکه ام در حالی که او در رکوع و سجود و قیام و قعود است به این بنده افتخار می کنم. و به هر کس که افتخار کنم او را عذاب نمی‌کنم. وقتی خداوند اسم یک انسان نمازگزار را اعلام کرد که قبول شده است دیگر مردود نمی کنند. خداوند افتخار می‌کند به یک جوانی که در دل شب ایستاده است و با خدای خود راز و نیاز می‌کند. به معلمی که همه شاگردانش در کنکور در رشته های عالی قبول شده اند چیزی نمی دهند ولی هرجا می نشیند افتخار می‌کند. خداوند هم به چنین انسان و چنین جوانی افتخار می‌کند. چرا ؟
چون معلم برایش فرستاده است؛ نبی اکرم.
کتاب برایش فرستاده است؛ قرآن.
این جوان به متن این کتاب و توصیه های قرآن حکیم و به پیام وحی عمل کرده است ، پس این جای افتخار دارد .

پاداش نیکوکار

قالَ مُوسَى إِلَهِی فَمَا جَزَاءُ مَنْ أَطْعَمَ مِسْکِیناً ابْتِغَاءَ وَجْهِکَ؟هرکس به خاطر تو به یک انسان نیازمند کمک کند پاداشش چیست؟
قَالَ یَا مُوسَی آمُرُ مُنَادِیاً یُنَادِی یَوْمَ الْقِیَامَةِ عَلَی رُءُوسِ الْخَلَائِقِ أَنَّ فُلَانَ بْنَ‏ فُلَانٍ مِنْ عُتَقَاءِ اللَّهِ مِنَ النَّار.
خداوند فرمود دستور می‌دهم به یک فرشته که او صدا بزند که این شخص که پسر فلان شخص است از آتش جهنم نجات پیدا کرده است.

انفاق پنهانی

وقتی کمک کسی در راه خدا باشد ، برای ریا نباشد ، برای خودنمایی نباشد پاداشش نجات از آتش جهنم است.جهیزیه را طوری می‌دهد که آن دختر تصورش این است که این جهیزیه را پدر برایش خریده است . کسانی در این استان یا خارج از استان کمک می‌کنند اصلا نامشان شناخته شده نیست . گاهی افرادی یک مراجعات و کمک هایی می کنند و ما واسطه می شویم می‌گویند اسم ما را اعلام نکنید. وجوهات می آورند پرداخت می کنند ما در اتاق دیگر هستیم اصلا آنها را مشاهده نمی کنیم.

پاداش خیرخواه بودن

إلهي فما جزاءُ من كفّ أذاه عن الناس و بَذَل معروفه لهم؟ خدایا پاداش كسى كه آزارش را از مردم بازدارد و خوبى ها و خيراتش را بر مردم ارزانى دارد چیست؟
قال يا موسى تناديه النار يوم القيامة: لا سبيل لي عليك؛ پاسخ داد اى موسى، روز قيامت آتش ندايش كند: من به هيچ وجه به تو دسترسى ندارم.

 لزوم بررسی آزار های فردی و اجتماعی خویش

هر کدام ببینیم چه اذیت و آزارهایی از ما می‌شود صادر بشود ،جلوی آن اذیت و آزارها را بگیریم. بازار گران فروشی نکنند. خدمتگزاران، خدماتشان با کمیت و کیفیت باشد. سازمان ها و ادارات دولتی و غیردولتی که بدهکار شهرداری هستند، بدهی هایشان را پرداخت کنند که وضعیت کوچه و خیابان های شهر این چنین نباشد. اگر می خواهیم که مشمول این حدیث باشیم آزارمان (آزار فردی یا اجتماعی) به دیگران نرسد.

گرفتن زیر میزی مصداق مردم آزاری

زیر میزی نگیریم ،زیر میزی مردم را رنج می دهد. من مسائل اجتماعی و سیاسی استان و کشور را با همین حدیث آمیخته می‌کنم. همه ما ببینیم چه چیزی مردم را آزار می دهد از آنها دست برداریم اگر چیزی سبب می‌شود مردم آزرده بشوند از آنها خودداری کنیم. در بخش های مختلف بتوانیم به گونه ای عمل کنیم که مردم از دست ما راضی باشند.

بی حجابی ، مصداق آزار مردم

کسی که بی حجاب به خیابان می آید مردم آزاری می کند آن جوان مجرد را آزار می دهد آن پایه های زندگی مشترک برخی از خانواده ها را متزلزل می کند.
از مردم آزاری دست برداریم. گاهی یک صحنه هایی را آدم در برخی از سازمان های استان های دیگر مشاهده می‌کند که افراد بدحجاب و بی حجاب آمده اند در ملأ عام که یا تقدیر شونده اند و یا تقدیر کننده اند. این ها مردم آزاری است.

پاداش صبر در برابر مردم آزاری

حضرت موسی پرسیدند : قال الهی فما جزاء من صبر علی أذی الناس و شتمهم فیک؟
قال: أعینه علی أهوال یوم القیامة.
اگر کسی مردم آزاری کرد و شما صبر کردید. خداوند می فرماید من در هول و هراس روز قیامت او را نجات می دهم.
ان شاءالله خداوند به فریاد همه ما در روز قیامت برسد.
چون حدیث طولانی است به همین میزان اکتفا میکنم.

تقدیر و تشکر از خدمات کمیته امداد امام(ره)

نکته ای در باب خدماتی که کمیته امداد امام راحل عظیم الشأن در ساعات مختلف ارائه می‌دهد، که سخنران قبل از خطبه ها هم به آنها اشاره کردند و جناب آقای دکتر بختیاری هم خدمات مشروحی را در کمیته امداد ارائه کردند که از زحمات همه تشکر و قدردانی می‌کنیم گرچه می‌دانیم نیازها بیش از این هاست ولی به همین میزان هم که مقدورات است جای تقدیر و تشکر دارد.

لزوم ترویج ارزش های اسلامی، اخلاقی و انقلابی توسط کانون های فرهنگی و هنری

در این هفته روز تاسیس کانون فرهنگی هنری ها را در پیش داریم.
در هر محله ای مسجد، محور است و کانون های فرهنگی و هنری هم وظیفه دارند که ارزش های اسلامی و اخلاقی و انقلابی را با شیوه های هنری ترویج و گسترش بدهند.

لزوم توجه به ظرفیت جوانان فعال

این خدمتگزار با طیف وسیعی از نوجوانان و جوانانی که در این کانون ها حضور دارند هر هفته ارتباط دارم. و می بینم چه جوانانی که هم استانشان را دوست می دارند و هم کشور و دین و آیین شان را دوست می دارند و ظرفیت های توانمندی در وجود این هاست که ان شاءالله آینده استان و کشور با این جوانان تضمین است.

لزوم بررسی و رفع مشکلات کانون های فرهنگی و هنری

تقدیر و تشکر میکنم از همه کانون های فرهنگی و هنری و آن هایی که در مساجد یا غیر مساجد در این کانون ها فعالیت می کنند البته مشکلاتی را دارند که ما باید این مشکلات را در شورای اداری مطرح کرده و ان شاءالله برطرف کنیم .

روز بزرگداشت شهدا

روز ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا و تاسیس بنیاد شهید در سال ۱۳۵۸ می باشد.

مجموعه ی فضائل نهفته در شهادت

شهادت یک کلمه است ولی در درونش مجموعه ای از فضیلت ها نهفته است. ارزش هایی مانند عبودیت، ایمان به خدا ، توکل ،جهاد در راه خدا ، بهترین سرمایه را بر کف دست گرفتن و در راه خدا تقدیم کردن و… این فضلیت ها و دیگر فضیلت ها در کلمه شهادت نهفته است.

 شهید نماد اخلاص و جهاد فی سبیل الله

شهید آن انسان شریفی است که آگاهانه و مخلصانه در راه خدا برای اجرایی شدن اهداف متعالی الهی یا برای اینکه اهداف الهی از آسیب دشمنان محفوظ بماند جان خودش را تقدیم می‌کند.

لزوم اهتمام ویژه بر زنده نگه داشتن راه شهدا

و روز شهدا برای زنده نگه داشتن اهداف شهدا و راه متعالی شهداست و همه ما وظیفه داریم در زنده نگه داشتن این اهداف متعالی و راه شهدا اهتمام ویژه بورزیم .

روز راهیان نور

به همین مناسبت هم هست که روز ۲۰ اسفند را روز راهیان نور نامیده اند و سالانه هم در کل کشور چندصد هزار نفر و در استان ما هم چندین هزار نفر راهی جبهه‌های نور علیه ظلمت می‌شوند تا رشادت شگفت انگیز این شهدای عزیز را مشاهده کنند و از این طریق پایبندی محکم تری نسبت به راه و اهداف شهدا پیدا کنند.

تقدیر و تشکر از برگزارکنندگان اردوی راهیان نور

از این جهت هم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و از همه سازمان هایی که در برگزاری اردوی راهیان نور مشارکت می کنند تقدیر و تشکر می کنم.

سالروز عملیات بدر

عملیات بدر در ۱۹ اسفند سال ۱۳۶۳ بوده است و شهادت سردار حاج نعمت الله سعیدی در ۲۱ اسفند ۱۳۶۳ در این عملیات به وقوع پیوست .

لزوم آشنایی با زندگی سرداران شهید

آشنایی با زندگی سردار شهید حاج نعمت الله سعیدی و چنین سردارانی در استان با ساخت فیلم های کوتاه و بلند از دوران های مختلف این شهدای عزیز می تواند بسیار آموزنده و تاثیرگذار باشد و راه و اهداف شهدا را به صورت هنری جلوه بدهد که نسل ما بیشتر با این راه و مسیر آشنا بشوند.

▫️قرائت سوره مبارکه کوثر زینت بخش خطبه دوم.

1403/12/17