مراسم جشن بزرگ ولادت حضرت زینب «سلام الله علیها» و آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمازجمعه با شرکت ۲۶۰۰ فعال فرهنگی، قرآنی، ادبی، هنری و تقدیر از بیش از ۱۰۰نفر در رشته های فرازخوانی قرآن، کتابخوانی، شعر، خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، خاطره نویسی و سفالگری با حضور حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولیفقیه و امامجمعه […]
مراسم جشن بزرگ ولادت حضرت زینب «سلام الله علیها» و آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمازجمعه با شرکت ۲۶۰۰ فعال فرهنگی، قرآنی، ادبی، هنری و تقدیر از بیش از ۱۰۰نفر در رشته های فرازخوانی قرآن، کتابخوانی، شعر، خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، خاطره نویسی و سفالگری با حضور حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولیفقیه و امامجمعه خرمآباد در سالن همایش جهادکشاورزی
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان حجتالاسلام والمسلمین دکتر شاهرخی نماینده ولیفقیه و امامجمعه خرمآباد در مراسم جشن بزرگ ولادت حضرت زینب کبری «سلام الله علیها» و آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره نمازجمعه ضمن تبریک ولادت، و تجلیل از شخصیت والای حضرت زینب(س) و همچنین تبریک روز پرستار اظهار داشت:
حضرت زینب(س) برای همه ما آموزه هایی از جمله فداکاری، مجاهدت، ایثار و جهاد تبیین دارد؛ گرچه به ظاهر در نبردی که در صحرای کربلا اتفاق افتاد شمشیر باطل بر شمشیر حق پیروز شد ولی این دوام پیدا نکرد؛ در جهاد تبیین و جنگ تبلیغاتی که با مجاهدت حضرت امام زین العابدین(ع) و حضرت زینب(س) انجام گرفت اهداف امام حسین(ع) نسل به نسل و یکی پس از دیگری همچنان بر تارک افق می درخشد؛ به طوری که همه آزادگان صرف نظر از دین و مذهب و آیینی که دارند خود را دلداده و شاگرد مکتب امام حسین بن علی(ع) میدانند. این در اثر پیام حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) بود که امروز ایران اسلامی در مقابل زورگویان عالم و نظام سلطه ایستاده است و در سایه نشریۀ امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) در کربلا که تاریخ را درنوردید و به ما رسیده ادامه پیدا خواهد کرد. بانویی که هم جهاد تبیین و هم پرستاری از امام سجاد علیه السلام و اطفال و بازماندگان شهداء رابه بهترین شیوه را انجام داد.
حجتالاسلام دکتر شاهرخی تاکید کرد: پرستاران پرتلاش و کوشا هم اگر شب را تا صبح و صبح را تا شب بر بالین بیماران سپری میکنند این آموزه را از این بانوی با فضیلت یاد گرفتهاند.
وی مجاهدتهای پرستاران در ایام جنگ و روزهای دشوار کرونا را یادآور شد و افزود: پرستاریِ همسران جانبازان و معلولین که همچنان این پرستاری را با عشق و صفا و صمیمیت انجام می دهند هم ملت ایران هیچگاه فراموش نخواهد کرد؛ این روز پر فضیلت را که در آستانه آن قرار داریم به همه پرستاران گرامی، کادر درمان و فعالان عرصه بهداشت و درمان تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
نماینده ولیفقیه با تاکید بر ضرورت حضور مردم در فعالیت های فرهنگی، دینی، ادبی و قرآنی در لرستان خاطرنشان کرد: این انقلاب با حضور مردم به پیروزی رسید و استمرار و فعالیتهای ارزشمند فرهنگی آن هم با حضور مردم بوده است.
ایشان گفت: البته رصد، پایش، سیاستگذاریها و هدف گذاریها وظیفه متولیان فرهنگی است؛ متولیان فرهنگی باید از صاحبان اندیشه و نخبگان در جهت رصد، پایش، هدفگذاریها و سیاستگذاریها حتما استفاده کنند.
وی ادامه داد: رسالت همه متولیان فرهنگی برگرفته از آن رسالت الهی و انبیاء الهی است؛ تعلیم تربیت و ارشاد رسالتی است الهی و این رسالت از طرف خداوند به انبیاء می رسد و این انبیاء هستند که تعلیم، تربیت، تزکیه و سلوک انسانی را به عنوان وظایفی مهم بر عهده دارند.
وی افزود: رسالت متولیان فرهنگی نیز برگرفته از رسالت الهی و انبیاء الهی است. در این رسالت سه کانون مهم وجود دارد:
کانون خانواده.
کانون مدرسه.
کانون مسجد.
اینها سه نهاد مهم هستند که در راه رسیدن به هدایت و ارشاد وظایف مهمی برعهده دارند.
ایشان همچنین تاکید کرد: خانوادهها باید فرزندان خود را برای روی آوردن به مساجد تشویق کنند و دسته جمعی در برنامه های فرهنگی و تربیتی مساجد شرکت کنند؛ هیئت امناء مساجد، پایگاه های بسیج و کانونهایفرهنگیهنری باید محلی برای جذب نیروهای جوان و نوجوان باشند؛ از درون اینها باید ۱۰ میلیون جوان مومن، انقلابی، پایکار، معنویتگرا، اخلاقگرا و عدالتخواه از دختر و پسر تربیت شوند و همه اینها مانند چشمه های جوشان به سمت نماز جمعه حرکت کنند این چشمه های جوشان در محل نماز جمعه به یکدیگر برسند و در آنجا جسم و جانشان به یکدیگر نزدیکتر شود.
امام جمعه خرمآباد همچنین گفت: نماز جمعه به عنوان قرارگاه فرهنگی و محل تعلیم و تربیت، جذب و نصیحت است و نمازجمعه اجتماعی است که گفتمان سازی و موج آفرینی فرهنگی در آنجا بایستی صورت گیرد و قرارگاهی است که هم در زمان جنگ و هم در زمان کرونا خدمات مهمی ارائه داده.
وی افزود: مصلای نماز جمعه دیگر فقط محلی برای نماز جمعه نیست بلکه همه مناسبت های دینی، مذهبی و بصیرتی درمصلای نماز جمعه برگزار می شود. بر همین اساس در دومین سالگرد جشنوارهای که به نام سالگردنماز جمعه اجرا شد مسابقاتی فرهنگی هنری برگزار شد.
وی تاکید کرد: نیروی انسانی، خِرَد جمعی، طراحی و برنامهریزی زیادی برای برگزاری چنین مراسمی لازم است؛ از اینرو لازم می دانم از تمام عزیزانی که پیدا و پنهان در طراحی برنامه ریزی و اجرای چنین جشنوارهای نقش آفرینی کردند .همه سازمان ها و اداراتی که در این امر مشارکت کردندتقدیر و تشکر کنم.
حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به جمعیت جوان و نوجوان حاضر در مراسم افزود: جمعیتی قریب به دو هزار و ششصد نفر در این جشنواره شرکت کردند که متعلق به سراسر استان بودند و اختصاص به شهر خرم آباد نداشتند؛ این نشاندهنده شوقی است که در میان نسل نوجوان و جوان ما وجود دارد و ما بایستی بسترهای لازم برای اجرای هر چه بیشتر این برنامه ها فراهم کنیم.
ایشان با بیان اینکه یکی از این بسترها حضور مردم در فعالیتهای فرهنگی است گفت: بایستی زمینههای لازم را فراهم کنیم که نوجوانان و جوانان ما در فعالیتهای فرهنگی خودشان را نشان دهند چرا که حضور ،نوجوانان و جوانان در این فعالیتها باعث تاثیرات دینی و فرهنگی بر ذهن و دل آنان خواهد شد و استعدادهای فرهنگی و هنری به صورت بالفعل در خواهد آمد.
وی تاکید کرد: اگر محدودیت ها از پیش پای ما برداشته شود میتوان رشته های بیشتری را در این جشنواره ها گنجاند و از درون این جشنوارهها نوجوانان و جوانانی تربیت میشوند که هم برای خودشان هم برای استان و هم آینده کشور مفید خواهند بود.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: البته بضاعت مالی ما اندک است و این تقدیر هم که صورت میگیرد نشان دهنده علاقه ما به این برنامه هاست و آنچه که تقدیم شده است برابری با هنر، تلاش وبرگزیدگان نیست..
حجت الاسلام و المسلمین دکتر شاهرخی در پایان ابراز امیدواری کرد که از سوی استاندار محترم و سازمان برنامه و بودجه برای عموم فعالیتهای فرهنگی اعتبارات مناسبتری در نظر گرفته شود تا بتوان در همه عرصه های قر آنی ،دینی ،هنری فرهنگی وادبی شاهد حضور جوانان و نوجوانان بیشتری باشیم.
عصر روز سهشنبه ۸/ ۹/ ۱۴۰۱
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.