دوره توانمندسازی طلاب وظیفه اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار گردید. حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دوره توانمندسازی طلاب وظیفه ادارهکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه جامعه بشریت بیش از هرزمان دیگری به آموزههای دینی […]
دوره توانمندسازی طلاب وظیفه اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار گردید.
حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دوره توانمندسازی طلاب وظیفه ادارهکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه جامعه بشریت بیش از هرزمان دیگری به آموزههای دینی نیازمند است، اظهار داشت: اگر چه روشهای زندگی و صنعت جامعه را متحول کردهاست، اما اگر این تحولها بر پایه اخلاق نباشند سبب سقوط جامعه بشری میشود.
وی با بیان اینکه ارزشها و فضیلتها جزو جداییناپذیر زندگی جامعه بشریت است، افزود: وظیفه روحانیت است که با معرفتافزایی و محبت زمینه رشد اخلاقی و فرهنگی جامعه را فراهم کندتااطاعت وفرمانبری هم بدنبالش بیاید.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان با اشاره به تلاشهای حضرت پیامبر اکرم ص که توانست جامعه جاهلی رابه جامعه اسلامی تبدیل کند، عنوان کرد: این امر به همان معرفتافزایی، جهاد تبیین و روشنگری برمیگردد که پیامبر اکرم توانست جامعه جاهلی را به جامعه دینی که ارزشهای دینی واخلاقی برآن حاکم شود، تبدیل کند.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) توحید را بهجای شرک و نور را بهجای ظلمت قرارداد، بیان کرد: معرفتافزایی، محبت و اطاعت مؤلفههایی بود که این شرایط را برای پیامبر در آن جامعه جاهلی فراهم کرد.
شاهرخی با بیان اینکه کسی که پیشوای مردم شد باید اول خودش را تربیت کند تا با عمل و رفتارش دیگران را به راه صحیح دعوت کند، گفت: ما باید خودسازی کنیم تا کلاممان در دیگران مؤثر باشد و الگو قرارمان دهند.
نماینده ولیفقیه در استان لرستان تصریح کرد: ایران اسلامی در هیچ مقطعی بهاندازه اکنون مورد توجه جهانیان نبوده است و این توجه هم به روحانیت برمیگردد، زیرا قائمه و عمود نظام اسلامی امام راحل بودکه روحانی وبرخاسته از حوزه علمیه است.و تداومش نیزباعملکرد روحانیت استوار بوده است.
شاهرخی با تأکید بر اینکه تأثیرگذاری ایران اسلامی در زمان حاضر ناشی از وجود مقام معظم رهبری است خود که برخاسته از حوزه علمیه هستند، اظهار داشت: ما و حوزویان باید در سلوکمان ورفتارمان مردم وبا متعلمین با بسیار سنجیده عمل کنیم، زیرا به ما بهعنوان الگو نگاه میکنند.
وی با تأکید بر اینکه باید چهره باطنی خود را مزین به صفات پسندیده کنیم، افزود: ما باید در کار و وظیفهای که به آن مأمور شدهایم بهدرستی عمل کنیم و بهترین شیوهها و روشها را برای انجام مأموریت خود انتخاب کنیم تا در مأموریت ووظیفه ای که داریم موفق باشیم.بایدآموزش ومعارف قرآنی را در آموزش وپرورش گسترش داد.ازظرفیت های فرهنگی وپرورشی درون آن سازمان با همدلی درجهت رشد و تربیت استفاده کرد.از دانش و تجربه وخرد جمعی اهل نظر درپیشبرد امور بهره گرفت.زحمات دیگرانی که قبل از ما بودند را احترام نمود.سند تحول بنیادین آموزش و پرورش را به کمک مجموعه ای که درون آن سازمان است را اجرایی کرد.
1401/7/4
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.