[Photo] :red_circle: نشست رسانه ای حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی با اصحاب رسانه

[Photo] :red_circle: نشست رسانه ای حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی با اصحاب رسانه
خرداد 22, 1399
354 بازدید

صبح امروز خبرگزاری های غیر مکتوب استان لرستان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان ، ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی ، با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی دیدار و گفتگو کردند . در این جلسه با توجه به کمبود فضای جلسه و همچنین تعدد رسانه های مکتوب و غیر مکتوب استان […]

صبح امروز خبرگزاری های غیر مکتوب استان لرستان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان ، ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی ، با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی دیدار و گفتگو کردند .

در این جلسه با توجه به کمبود فضای جلسه و همچنین تعدد رسانه های مکتوب و غیر مکتوب استان و همچنین لزوم رعایت مسائل بهداشتی ، تصمیم بر این شد که این دیدار ها دسته بندی شده و در آینده ، سایر اصحاب رسانه نیز با نماینده ولی فقیه در استان دیدار داشته باشند .

در پایان اصحاب رسانه نیز به بیان دیدگاه و نظرات خود پرداختند و نسبت به خلاء نشست رسانه‌ای مدیران استان انتقاد کردند .

قسمت اول

#خبرتکمیلی

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی امروز در ديداری با خبرنگاران لرستان كه در دفتر امام جمعه خرم آباد برگزار شد، اظهار داشت ؛ هر اتفاق و رویدادی واقع شود رسانه‌ها در نیل و موفقیت آن دخالت دارند و اگر واقع نشود باز رسانه ها با اطلاع رسانی درست و جهت دادن افکار عمومی نقش آفرینی می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان بیان کرد: در نظام اسلامی ، ما به دنبال تحقق فضیلتها، رشد اخلاق، معنویت، تدین، پیشرفت مادی و رفاه و آسایش و امنیت، اقتصاد قوی و فرهنگ متعالی، عدالت، مبارزه با فساد، عزت ملی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی اجتماعی هستیم که تحقق این امور بدون همکاری با رسانه ها امکان پذیر نیست و نقش بی‌بدیلی رسانه ها در این روند دارند.

وی با اشاره به ویژگی های رسانه ها در انقلاب اسلامی گفت: از این رو نیاز است که رسانه ها دارای ویژگی های در تراز انقلاب اسلامی باشند که اولین ویژگی شناختن و شناساندن آرمان‌های انقلاب اسلامی به مردم است.
شعارهایی که انقلاب اسلامی برای تحقق آنها شکل گرفته ، در شکل‌گیری آنها رسانه‌ها نقش با اهمیتی داشتند و همچنین رسانه های قبل از پیروزی انقلاب ، در تشکیل انقلاب ، با رسانه های بعد از انقلاب ممکن است تفاوت‌هایی داشته باشند ولی در عین حال ، در آن زمان رسانه‌ها نقش با اهمیتی در پیروزی انقلاب داشتند و همواره تداوم انقلاب اسلامی در گرو همکاری با رسانه هاست.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به ویژگی دوم رسانه ها در انقلاب اسلامی، عنوان كرد : نیازسنجی دائمی از شرایط اجتماعی ، فرهنگی ، سیاسی ، اقتصادی و … از ویژگی دوم رسانه ها می باشد که باید به عنوان یک دیده‌بان و یک چشم بینا و اگاه همواره رصد ، نیاز و اثر سنجی لازم صورت پذیرد و به دنبال آن پیشنهاد ها و راه حل هایی در این رابطه ارائه دهند.

وی از اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بعنوان ویژگی سوم رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: این اطلاع رسانی و آگاهی بخشی خودش را در فرهنگ سازی و عدالت خواهی و مطالبه‌گری نشان می‌دهد.
وقتی نیازسنجی دائمی در کنار آگاهی بخشی باشد و نیاز را به مدیران و مسئولان اطلاع‌رسانی کنند ، این نیاز به یک گفتمان و یک جریان سازی و مطالبه گری تبدیل می شود که البته واجب است این مطالبه‌گری بر پایه اخلاق و معنویت گرایی باشد.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان خاطر نشان کرد: همدلی، تبادل نظر، مذاکره و گفتگو با رسانه ها برای رسیدن به قله های معنویت و اخلاق و علم و دانش لازم و ضروری است.

وی با اشاره به پایبندی به منافع ملی و وحدت ملی که از ویژگی‌های چهارم رسانه‌هاست، اضافه کرد: وحدت ملی است که می تواند ملت را از گردنه های سخت و دشوار عبور دهد . در ۸ سال دفاع مقدس انچه ملت را پیروز کرد وحدت ملی بود . لذا میبایست وحدت ملی رسانه ای در کنار اطلاع رسانی و آگاهی بخشی و نیازسنجی رعایت شود.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی اذعان داشت: نظام سلطه ای که ۲۵۰ سال از همه اهرم‌ها برای اهداف خود در منطقه و در ایران از جمله کتاب، مقاله، هنر، سینما، فیلم و تکنولوژی استفاده کرده تا اهداف استکباری خود را نشان دهد ، اما یک انسان الهی ، فقیه، فیلسوف و عارف ، قبل از سال ۴۲ اهداف این نظام سلطه را کاملا شناسایی کرد و با برنامه ریزی در مقابل این نظام سلطه ایستاد و با لطف الهی و جانفشانی مردم ، که همه به صحنه آمدند و پیروزی ۲۲ بهمن ۵۷ رقم خورد.

وی اظهارداشت: ملت در برابر برنامه های ۲۵۰ساله دشمن که دین زدایی و اسلام زدایی بود ، پیروز شدند و این پیروزی آغاز و ابتدای کار است و حفظ آن کاری دشوار تر و سخت است.

قسمت دوم

#خبرتکمیلی

حجت الاسلام والمسلمين سيد احمدرضا شاهرخي با تشريح اصول امام خميني(ره) و تأكيد بر اينكه حفظ انقلاب اسلامی از پیروزی آن سخت تر است، گفت: امام راحل برای اداره این کشور اصولی داشتند كه این اصول در صحیفه نور امده و خلاصه آن در وصیت نامه سیاسی و الهی امام(ره) آمده است و شامل سیاست داخلی و خارجی، سیاست فرهنگی و اصول سیاست اقتصادی است.

وی با اشاره به اهميت اصول امام(ره) افزود: اصول حضرت امام(ره) نقشه راه ما هستند که در سیاست داخلی تکیه بر آرای مردم، تامین اتحاد و یکپارچگی ملت، مردمی بودن و غیر اشرافی زندگی کردن حکمرانان، دلبستگی مسئولان به مسائل و مشکلات مردم،کار و تلاش همگانی، کار مضاعف و انبوه، کار با برنامه، مبارزه بی امان با فساد و مفسدان مالی سر لوحه اصول سیاست داخلی ایران است باید انجام شود.

نماينده ولي فقيه در لرستان با اشاره به اصول سیاست‌های خارجی امام(ره) بیان کرد: ایستادگی در مقابل زیاده خواهی نظام سلطه، برادری با ملت های مسلمان، ارتباط با همه کشورها به جز کشورهایی که دشمنی می‌کنند، مبارزه با رژیمی که سودای نیل تا فرات را در سر دارد از اصول سیاست خارجی امام(ره) است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی گفت: دفاع قاطع از احکام و اخلاق اسلامی، تربیت جوانان مومن انقلابی پای کار معنویت گرای ، اخلاق‌مدار عدالتخواه، ترویج معروف و نفی و نهی از منکر، ارائه الگوی زن مسلمان، نفی ریاکاری و نفاق در تمسک به دین، مبارزه با فحشا و فساد در جامعه، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، برخورد قاطع و بدون بیرحمی با ناهنجاری هایی که درصدد مسخ هویت فرهنگی کشور هستند از اصول فرهنگی امام راحل است.

وی با اشاره به اصول اقتصادی امام(ره)، خاطرنشان كرد: تکیه بر اقتصاد ملی و خودکفایی و جلوگیری از قاچاق کالا در صادرات و واردات ، عدالت اقتصادی در تولید و توزیع و دفاع از طبقات محروم ، احترام به کار و کارگر و کارفرما و سرمایه و در عین حال نفی نظام سرمایه داری که در آن اکثریتی در سختی معیشت و اقلیتی در رفاه مطلق و تسلط بر امکانات مادی باشند ، از اصول سیاست اقتصادی امام راه است که اصحاب رسانه می‌توانند به تبیین اصول و تجزیه تحلیل بپردازند و سپس منصفانه با آمار و ارقام نشان دهند که ما در کجای این اصول قرار داریم و نسبت به راهی که در پیش داریم با آرمان‌ها و اصول امام راحل که مقام معظم رهبری به عنوان سیاست های کلی نظام انهارا ابلاغ کرده اند ، چه نسبتی داریم .