جلسه هم اندیشی در خصوص شرکت های دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ در سال تولید، اشتغال آفرینی و دانش بنیان با حضور نماینده ولی فقیه در استان لرستان

جلسه هم اندیشی در خصوص شرکت های دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ در سال تولید، اشتغال آفرینی و دانش بنیان با حضور نماینده ولی فقیه در استان لرستان
شهریور 9, 1401
78 بازدید

جلسه هم اندیشی در خصوص شرکت های دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر سال تولید، اشتغال آفرینی و دانش بنیان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار گردید. حجت الاسلام […]

جلسه هم اندیشی در خصوص شرکت های دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر سال تولید، اشتغال آفرینی و دانش بنیان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در جلسه هم اندیشی شرکت های دانش بنیان، اظهار داشت: شهیدان رجایی و باهنر نمونه انسان های با اخلاص و پاک و مجاهدی بودند .ما دران دوران روزهای سخت و دشوار را به یاد داریم که مورد هجوم دشمنان خارجی و داخلی بودیم .چون ما وارث مملکتی بودیم که خبری از دانش بنیان در آن نبود و میراثی از رژیم به ما رسیده بود که همه اش وابستگی به خارج بود.

وی افزود: ملتی که شعارش توحید باشد، مستحکم وبا اراده آهنی حرکت کند نتیجه اش امروز به جهت امنیت، کشور ما در اقتدار و اوج ضریب امنیتی قرار دارد و سرافراز است و علیرغم همه دشمنی ها به مسیر خود ادامه می دهد.یکی از مشکلاتی که در کشور وجود داشت کافی بود تا کشوری را از پادرآورد، تحریم، جنگ تحمیلی، تهاجم فرهنگی، کودتا و دیگر مشکلات ولی با لطف الهی وبا پایداری و پایمردی و معنویتی که از رهبری در جامعه سرریز می شد سبب شد تا به این نقطه برسیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: هر کسی دست بیعت با رهبری بدهد دست بیعت به امام عصر(عج) داده پس تمام وجود خود را به کار بگیریم برای اینکه این توصیه ها در ابعاد مختلف عمل شود زیر تمام فعالیت ها زیر نظر امام عصر(عج) است.

حجت الاسلام شاهرخی عنوان کرد: تعامل سازنده بین شرکت های دانش بنیان و بانکها هدف از این جلسه است و گاهی پندارها و مشکلاتی وجود دارد و ممکن است برداشت این باشد که افرادی مانع هستند .نتیجه این نشست باید به اینجا منتهی شود که تعاملات بین این دو بیشتر باشد، هم ستاد و قرارگاه استانی در این زمینه وجود دارد و باید برای رفع مشکل به ستاد وقرارگا ه استانی مراجعه کنند.وقتی هم بانکها، هم کارشناسان آن ها وهم استاندار و معاونین به دنبال رونق و جهش تولید تلاش می کنند، دلیلی ندارد کند وبا تأخیر حرکت کنیم تا مشکل بزرگتر شود و باید از ظرفیت ستاد استانی استفاده شود.

وی بیان کرد: هم شرکت های دانش بنیان به جهت کمیت و کیفیت باید رشد پیدا کنند و در کنار کارخانه هاهم مراکز تحقیاتی باشد. پیشرفت امروز در سایه تولید علم وشرکت های دانش بنیان است .گذر از این مرحله چرخه ای است که همه باید برای آن تلاش کنند و می طلبد بانکها هر جایی امکان دارد بهتر از این خدمات خود را به شرکت های دانش بنیان ارائه دهند و از طرف دیگر شرکتهای دانش بنیان هم زیرساخت لازم را فراهم کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان باید دانش بنیان باشند و از درونش تولید دانش باشد و اشتغال ایجاد شودوعلم تجاری سازی شود و به ثروت تبدیل شود. در این راستا پارک های علم و فناوری هم وظیفه مهمی بر دوش دارد که باید حمایت و پشتیبانی کنند.هر جا لازم باشد به شرکتها کمک نماید که می طلبد درهر حال از ظرفیت قرارگاه و ستاداستانی حمایت از شرکت های دانش بنیان استفاده شود.

حجت الاسلام شاهرخی خاطرنشان کرد: باید در بین استانهایی که همتراز خودمان هستند جایگاه بهتری داشته باشیم و این هدفگذاری شود و جایگاه کنونی ارتقا یابد و تولیدات کیفی و ماندگارداشته باشند. در استان استعداد زیادی در باب گیاهان دارویی دارد و باید امروزمان از دیروز بهتر باشد.

وی بیان کرد: سالهاست اعلام می شود تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت می شود ولی بیکاری، تورم و عدم رونق کسب و کار در استان وجود دارد و این آمار و ارقام سالهاست در استان مااعلام می شود. اگر فقط مشغول به این تسهیلات باشیمو از اشتغال پایدار غافل باشیم وضعیت به جهت تورم ونرخ بیکاری همین گونه است.این در حالی است که استان باید از وضعیت کنونی به وضعیت مطلوب برسد.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: لازم است مدیران بانک ها و کارشناسان ومدیران دستگاههای دولتی توجه کنند که وقتی مسئولان شرکت های دانش بنیان مراجعه کردند وقت لازم را بدهند تا مسائل خود را بیان کنندوحمایت لازم و کافی از آن ها به عمل آورند.

درپایان موضوع دیگری عرض می کنم که جدا از موضوع این جلسه است وآن هم درمورد زائر سرای لرستان در مشهد است: زمینی به همه استانها در مشهد به استانها دادم که اینها را به زائر سرا تبدیل کنند، برخی از استان ها موفق شدندزائر سراهای خود را ساخته اند ولی چند استان باقی مانده که یکی از استان ها که زائرسرایش نیاز به تکمیل دارد استان لرستان است. ۴۰ درصد از کار زا ئر سرای استان انجام شده است .اگر در زمان معین ومحدودی که اعلام شده تکمیل نشود به استان های دیگر داده خواهد شد. و نمی خواهیم به این ترتیب کام مردم تلخ شود. این
زائر سرا دارای چهل آپارتمان شصت متری است.
هر مجموعه ای که می تواند از شخصیت های حقوقی یا حقیقی در این امر برای اتمام کمک نماید کاری خداپسندانه است و موجب خشنودی خداوند متعال خواهد بجود. باید تلاش کنیم تا بتوانیم گام های موثری رادر تکمیل آن برداریم.

1401/6/9