خطبه اول بسم الله الرّحمن الرّحیم «الحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله على سيّدنا و نبيّنا ابىالقاسم المصطفى محمّد(ص) و آله الطاهرین سیّما بقیّه الله فی الارضین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین» حجتالاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولیفقیه در استان لرستان در خطبه اول نماز جمعه خرمآباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار […]
خطبه اول
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«الحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله على سيّدنا و نبيّنا ابىالقاسم المصطفى محمّد(ص) و آله الطاهرین سیّما بقیّه الله فی الارضین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین»
حجتالاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولیفقیه در استان لرستان در خطبه اول نماز جمعه خرمآباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در آیه ۱۰۹ تا ۱۱۱ سوره مومنون میفرماید «إِنَّهُ كانَ فَرِيقٌ مِنْ عِبادِي يَقُولُونَ رَبَّنا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنا وَ ارْحَمْنا وَ أَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ». دنیا و آخرت انسان در زیر سایه تقوا است زندگی سالم در دنیا و رستگاری در آخرت با تقوا به دست می آید. امروز ما با این آموزه که دنیا و آخرت انسان در زیر سایه تقوا به دست میآید نیاز فراوان داریم.
وی با اشاره به اینکه ما باید از مهدکودک تا دبیرستان و دانشگاه و بالاتر، از راه آموزش، پرورش، تعلیم، تربیت و با ابزار هنر نشان دهیم و این باور را ایجاد کنیم که تقوا عامل زندگی سالم و تقوا راه دستیابی به رستگاری است.
از این رو خودم و همه ی شما نمازگزاران را به تقوا که عامل موفقیت در دنیا و رستگاری در آخرت است فرا می خوانم.
شاهرخی با اشاره به اینکه در هفته قبل پیرامون سخنان کفار و مجرمان جهنمی سخن گفتیم؛ قرآن از زبان مجرمان چنین فرمودند: ما مجرمان گروهی گمراه بودیم و این گمراهی شقاوت و بدبختی را برای ما فراهم کرد و گرفتار در انواع گناهان شدیم؛ گمراهان از خداوند درخواست کردند که به دنیا برگردند ولی پاسخ شنیدند که دور شوید و با من سخن نگویید.
نماینده ولی فقیه در استان لرستان با یادآوری اینکه در آیات ۱۰۹ تا ۱۱۱ سوره مومنون خداوند علت این بدبختی و گرفتاری و شقاوت مجرمان و گنهکاران را چنین بیان میکند که بندگانی صالحی بودند که میگفتند پروردگارا ما را بیامرز و به ما رحم کن که تو بهترین رحم کنندگان هستی، ادامه داد: چون شما بندگان صالح خدا را به تمسخر گرفتید؛ بنابراین خداوند در پاسخ به این گروه گمراه و ظالمین میفرماید: «فَاتَّخَذْتُمُوهُمْ سِخْرِيًّا» شما این بندگانی که با خدا راز و نیاز میکردند را مسخره میکردید.
خطیب نماز جمعه خرمآباد با بیان اینکه کسانی مومنان را تمسخر میکردند. خداوند از چنین مومنان حمایت کرده و به مجرمانی که از روی تکبر مومنان را استهزا و تحقیر میکردند پاسخ میدهد که: «أَنْسَوْكُمْ» این تمسخر شما باعث شد خدا را به فراموشی بسپارید «وكُنْتُمْ مِنْهُمْ تَضْحَكُونَ» مرتب مومنان را از روی تکبر تمسخر میکردید و پاسخ این تمسخر شما این است که یاد خدا از دل شما بیرون رفت و قطع یاد خدا و ذکر خدا، فرو افتادن در باتلاق گناه است.
وی با اشاره به اینکه خداوند از مومنان حمایت میکند و به آنان میفرماید «إِنِّي جَزَيْتُهُمُ الْيَوْمَ بِما صَبَرُوا أَنَّهُمْ هُمُ الْفائِزُونَ» شما که در مسیر حق گام برداشتید از اهانت، تمسخر و توهین دلسرد نشدید، خداوند به واسطه این صبر و شکیبایی پاداش میدهد، اظهار کرد: تمسخر و اهانت به عقاید و رفتار و سخنان و کردار مومنان باعث گرفتاری در باتلاق گناه میشود که مجرمان جهنمی از آن با عنوان شقاوت یاد میکنند و صبر و شکیبایی مومنان در این مسیر برای آنان فوز بزرگ را در پیش دارد و فوز همان رستگاری و رسیدن به مقصود است؛ مقصودی که با صبر و شکیبایی و استقامت به دست میآید. جامعه امروز ما بیش از هر چیزی به صبر و استقامت نیازمند است.
صبر و ظفر هر دو دوستان قدیمند
بر اثر صبر نوبت ظفر آید.
شاهرخی با تاکید بر اینکه خداوند از این مجرمان می پرسد شما چه مدت در این دنیا اقامت داشتید، افزود: پاسخ میدهند یک روز یا بخشی از یک روز در این دنیا بودیم بعد دچار تردید میشوند و میگویند خداوندا، از فرشتگان شمارشگر که عمر انسان را محاسبه میکنند بپرس و پاسخ خداوند این است که اگر آگاهی میداشتید میدانستید که این درنگ شما اندک بود البته در برخی در آیات در دنیا چقدر اقامت داشتید تعبیر به یک شامگاه یا صبحگاه است. این حسرت بزرگ برای آنان است که لذت زودگذر دنیا را که یک صبح یا یک شامگاه با عذاب همیشگی برای خودشان آوردند.
خداوندا به مقربان درگاهت ما را یاری کن که به لذات زودگذر دنیایی مغرور نشویم.
و در پایان خطبه اول با ذکر سوره توحید به پایان رسید.
خطبه دوم
بسم الله الرّحمن الرّحیم
«الحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله على سيّدنا و نبيّنا ابىالقاسم المصطفى محمّد(ص) و آله الاطهرین المنتجبین سیّما بقیّه الله فی الارضین و صلّ على علىّ اميرالمؤمنين…
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولیفقیه در استان لرستان در خطبه دوم این هفته نماز جمعه خرم آباد در سخنانی با بیان اینکه در اسلام، انسان محور است، عدالت، عبادت، رفاه و امنیت همه برای انسان است، تا انسان به رستگاری نائل شود اظهار داشت: هر کس باید خودش را نجات دهد و نجات هم به این است که به وظیفه فردی و اجتماعی خود عمل کنیم.
وی بیان داشت: اهدافی مانند عدالت از اهداف میانی آموزه های اسلامی است، نهایتاً باید منتهی به رستگاری شود، راه رسیدن به رستگاری تقوا است، حضرت امام علی (ع) میفرماید: تقوا به این است که اگر انسان اعمال خود را روی سبدی بگذارد و همه آدمیان این اعمال را ببینند، هیچ زشتی در آن اعمال نبینند، اگر کسی چنین بود، یک انسان متقی خواهد بود، خودم و همه شما را به رعایت تقوای الهی فرا میخوانم.
تمجید و تقدیر از مردم
نماینده ولیفقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی دولت سیزدهم برنامههای جدیدی به جهت اقتصادی در حال اجرا است، در آغاز باید اعتراف کنیم که مردم در شرایط سخت معیشتی قرار دارند عنوان کرد: مردمی سازی یارانهها با برخی از گرانیها همراه است و این گرانیها و افزایش قیمتها برای طبقه متوسط و پایینتر از طبقه متوسط سخت و دشوار است، این واقعیتی غیر قابل انکار است.
حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه اگر عدهای سودجو، پول پرست، حریص و طماع اقدام به گرانی اجناس غیر مرتبط کنند، اقدام به کم فروشی و احتکار کنند، این بر دشواری میافزاید گفت: در هر حال باید از چنین مردمی با این همه صبر و شکیبایی، تقدیر، تمجید و تعظیم کرد.
انتقال یارانه از واردکنندگان کالا به مردم
وی بیان داشت: اما اینکه چه عواملی سبب شده که دولت ارز ترجیحی را از وارد کنندگان کالاها به آخرین زنجیره که مردم است پرداخت کند؟ آیا این دولت میتواند یک نظام علمی، منطقی و عادلانه را به همراه رشد اقتصادی بر کشور حاکم کند؟ باید به مردم اعتماد داد، با مردم گفتگو کرد، مذاکره رو در رو کرد، آیا در توان دولت چنین کاری هست یا خیر؟
موفقیت های نظام جمهوری اسلامی
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه نظام اسلامی در طول این سالها در عرصههای مختلفی با موفقیت عمل کرده است، در عرصههای علمی، نظامی، فناوری هستهای، علوم و فضا، پیشرفت در علوم پزشکی، علوم زیست فناوری و… عنوان کرد: اما از حوزه اقتصاد علیرغم تلاشهایی که صورت گرفته، به نقطه مطلوب ما نائل نشده ایم.
لزوم اجرای برنامه های جدید اقتصادی
حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه رویدادهای زیادی باید در کشور به جهت اقتصادی اتفاق بی افتد تا به نقطه مطلوب برسیم گفت: برنامههای اقتصادی فراوانی باید در ایران اسلامی اجرا شود تا این بیماری مزمن علاج شود، ما در مرحلهای میتوانستیم با یک مسکن این بیماری اقتصادی را برطرف کنیم، اما نکردیم، به تأخیر انداختیم، رسیدیم به اینجا که باید عمل جراحی انجام دهیم، عمل جراحی درد دارد، اما در طولانی مدت بیماری را برطرف میکند، اگر این کار را نکنیم مجبور به قطع عضو میشویم و این برای خودش آسیبهای فراوانی را در پیش دارد.
وی تصریح کرد: اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، بهبود فضای کسب و کار، اصلاح نظام توزیع کالا، تحقق اقتصاد منهای نفت، خودکفایی در کالاهای اساسی و راهبردی و…، باید حل و فصل شود، دهها برنامه اقتصادی نیز هست که باید اجرا شوند تا ما به فضای مناسب اقتصادی برسیم.
نماینده ولیفقیه در لرستان با اشاره به اینکه اقتصاد کشور دیگر تاب و تحمل این مشکلات مزمن را ندارد، افزود: در سفر خارجی یک نفر به یکی از کشورهایی که در همسایه ما هم نیست، برای هر بلیط دولت پنج میلیون تومان یارانه پرداخت میکند، کدام از طبقات متوسط و پایینتر از متوسط از این گونه سفرهای خارجی برخوردار هستند که برای هر نفر بلیط پنج میلیون تومان که میتواند بخشی از زندگی یکماه یک طبقه متوسط را تأمین کند، یارانه پرداخت کند؟ این مسیری نیست که بتواند مسیر اقتصادی ما را درست کند و سالانه میلیونها نفر به سفرهای تفریحی و گردشگری میروند و دولت بابت همه اینها یارانه پرداخت میکند، این یک قلم از بی عدالتی آشکار است.
حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به مصوبه الزام آور مجلس درباره اختصاص یارانه به مردم و گرفتن این یارانه از وارد کنندگان و پرداخت به مردمی که مصرف کننده هستند گفت: شرایط منطقهای و جهانی این اقتضا را دارد، همچنین تفاوت قیمتها با کشورهای همسایه، ضرورتها را برای اصلاح حوزه اقتصاد کشور نشان میدهد، به طور مثال آرد را حدود ۴۰ هزار تومان به نانوا میدهند در حالی که همین آرد به برخی کشورها تا یک میلیون تومان هم صادر میشود.
نمونه ای از فساد در ارز ترجیحی اختصاص یافته به وارد کنندگان کالا
وی افزود: ارزی یارانهای ۴۲۰۰ تومانی که در بازار آزاد چندین برابر است را به وارد کننده کالا میدهند، برخی از وارد کنندگان کالا بلافاصله همین ارز را تبدیل به تومان میکنند و اصلاً کالایی را وارد نمیکنند، برخی که مقداری انصاف دارند، ارز گرفته شده را بخشی را در بازار آزاد میفروشند، طلا و مسکن خریداری میکنند، بخش را هم کالا وارد میکنند، کالای وارد شده را دو قسم میکنند، یک قسم را در بازار آزاد میفروشند و یک قسم را به عنوان دولتی در اختیار مصرف کنندگان و تجار قرار میدهند، تجار هم کالای گرفته شده را دو قسم میکند، یک قسم در بازار آزاد میفروشد و یک قسم به استانها میآید، به استانها هم که میآید به دو تا سه نفر تحویل داده میشود، آن دو سه نفر هم بخشی از کالا را در بازار آزاد به فروش میرسانند و بخشی را در مرغداریها، دامپروری ها و تولیدکنندگان میدهند، وقتی این کالا و مواد اولیه به دامداریها و مرغداری میرسد کفاف نمیکند و باز دوباره از وارد کننده متقلب کالا را به نرخ آزاد بخرند، به دلیل اینکه برخی از نیاز دامداریها و مرغداریها و تولیدکنندگان از بازار آزاد خریداری میشود، به ورشکستگی می رسند.
نماینده ولیفقیه در لرستان ادامه داد: باید در کشتارگاه، نگهبان گذاشت که کالای تولیدی از بازار آزاد سر در نیاورد، در فروشگاهها و توزیع کالا باید نگهبان گذاشت تا کالا از طریق کد رهگیری توزیع کنند، اینها نشدنی است، یک کالا هم نیست، دهها کالای این چنینی به دست عوامل توزیع میشود که بخشی از آن به مردم میرسد، امروز دولت با شجاعت تصمیم گرفته که این ارز را با قیمت آزاد به وارد کننده بدهد که برای او دیگر فروش ارز در بازار آزاد جایی نداشته باشد، این تفاوت قیمت را به مصرف کننده بدهد، چارهای جز این نیست.
حجت الاسلام شاهرخی گفت: از بانک مرکزی کسانی دستگیر شدند به خاطر همین ارز ترجیحی، در استان ما هم که میشنویم افرادی دستگیر میشوند.
آیا این دولت میتواند یک نظام منطقی و عادلانه را به همراه رشد اقتصادی بر کشور ما حاکم کند؟
وی با بیان اینکه، نکته این است که آیا این دولت میتواند یک نظام منطقی و عادلانه را به همراه رشد اقتصادی بر کشور ما حاکم کند؟ گفت: باید در این رابطه با مردم گفتگو کرد، باید نخبگان و فرهیختگان علمی و اقتصادی، رسانهها، افراد منصف با مردم گفتگو کنند، وقتی پیشینه این دولت را و شخص رئیس جمهور نگاه میکنیم میتوانیم خودمان را به پاسخ این پرسش نزدیک کنیم:
۱- موفقیت دولت در مهار کرونا یکی از این اقدامات است، در همین استان ما گاهی روزانه تا ۲۰ نفر به دلیل این بیماری فوت میکردند، در کشور به ۶۰۰ تا ۷۰۰ نفر فوتی رسید، پس این یک موفقیت بزرگ است که دولت به دست آورد،
۲- حضور و گفتگو در بین مردم و کم کردن فاصلهها.
۳- آغاز یک حرکت مهم در تولید مسکن و احداث چهار میلیون مسکن در چهار سال، اگر دولت توان و اعتبار مالی این کار را نداشته باشد، به این کار اقدام نمیکند، این یک اقدام شجاعانه است، پس اینها شواهدی است که دولت و شخص رئیس جمهور در خودش این توانایی را می بیند که این جراحی اقتصادی را انجام دهد.
نماینده ولیفقیه در لرستان با بیان اینکه
۴- اخیراً ۵.۵ میلیون نفر در کشور مجانی بیمه سلامت شده اند و یکی از مسئولان در استان به من گفت که بیش از ۷۰ هزار نفر در لرستان بیمه سلامت شده اند، اینها کارهای مهمی است که در حال انجام است.
۵- آزاد سازی سواحل دریا، کاری که هیچ کسی جرأت نزدیک شدن به آن را نداشت.
۶- اجرای طرح مالیات بر خانههای خالی و ماشینهای مجلل.
۷- موفقیت در صادرات نفت، افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی از جمله این اقدامات بوده است، دولت سابق میگفت که تمام این مسیرها مسدود است، اگر دولتی اطمینان نداشته باشد که میتواند این کار را انجام دهد، تقبل چهار میلیون مسکن را نمیکند.
۸- این توان را دارد؛ الان حاضر است ۴۶ هزار میلیارد تومان یارانه به مردم بدهد.
حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به
۹- برگرداندن ارزهای حاصل از صادرات از سوی دولت سیزدهم دولت سابق میگفت که همه این مسیرها مسدود است.
۱۰- سفرهای استانی از جمله سفر به لرستان و ۱۷۰ مصوبه برای لرستان در همه بخشها، تزریق بیش از یک هزار میلیارد تومان پول نقد به استان، کارهای کمی نیست.
۱۱- سخنان صادقانه و قاطعانه شخص رئیس جمهور که با صداقت ولی در عین حال با صلابت و مصمم بدون آینده نگری حسابگرانه، واریز یارانهها به حساب مردم در فاصله یا کوتاه، از دیگر اقدامات دولت سیزدهم بوده است.
وی تاکید کرد: به هر حال این نوع سخن صادقانه متفاوت از سخنی است که اعلام شد من از «افزایش قیمت بنزین بی اطلاع هستم».
۱۲- شخصیت رئیس جمهوری با توجه به سوابق مدیریتی و خوش نامی و ضد فساد و مفسد بودن، نشان میدهد که باید این جراحی اقتصادی امیدوار باشیم.
حضور همه دستگاه ها برای مقابله با احتکار، کم فروشی و گرانی
نماینده ولیفقیه در لرستان در ادامه با بیان اینکه برای مقابله با احتکار، کم فروشی و گرانی باید همه دستگاهها پای کار بیایند، افزود: در استان ما در همه شهرها و بخشها همه دستگاهها باید پای کار بیایند، علاوه بر تعزیرات حکومتی، اتحادیههای اصناف و بازار، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و… برای مبارزه و مقابله با مفسدین محتکر پای کار بیایند.
حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه تنظیم بازار قبل از هر چیزی باید گروههایی را به عنوان بازرسی به فروشگاهها اعزام کند و منحصر به چند خیابان اصلی شهر نشود گفت: زمان بازرسی به صبح، عصر و شب افزایش پیدا کند، از افراد خبره و اهل دانش و آگاه که خارج از تعزیرات هستند کمک بگیرند، بازرسیها در همه شهرهای استان صورت بگیرد، امروز در موقعیت خاصی هستیم، همه باید کمک کنند، نیروهای بسیجی و جهادی که علم و آگاهی لازم را برای بازرسی و اطلاع رسانی دارند مورد استفاده قرار گیرند.
فعال شدن سامانه تلفن گویا
وی خاطر نشان کرد: سامانه تلفنی گویا برای گزارش تخلفات، گران فروشی و احتکار فعال شود، بازرسیها در خیابانهای اصلی و فرعی و همه شهرها صورت بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه بازرسی را محدود کردن به چند ساعت و چند خیابان اصلی کار را دشوار میکند، مهم هم جلوگیری از کم فروشی و گران فروشی است افزود: با جریمه شدن گران فروش و کم فروش پول به خزانه میرود، اما پولی که از جیب مردم خارج شده بر نمیگردد.
نماینده ولیفقیه در لرستان تاکید کرد: با جهاد تبیین و اقدام عملی دولت را در این مرحله حساس یاری کنیم.
حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ایران اسلامی دارای تاریخ کهن، قدمت و فرهنگهای اصیل است، کتابهای مفید و ارزندهای هم درباره شکوه و عظمت میراث فرهنگی، ادبی و هنری در ایران اسلامی نوشته شده است، گفت: کشوری مانند ایران که کشوری کهن و با قدمت است، دارای مناسبتهای دینی، مذهبی، ملی و فرهنگی است و تعامل اقوام با یکدیگر در این جهت میتواند آثار ارزشمند فرهنگی و اقتصادی و … را در پی داشته باشد.
وی با بیان اینکه هر مراسم مذهبی، دینی، ملی و قومی را میتوان به شکل صحیح برگزار کرد و میشود به گونهای مدیریت کرد، ولو سهواً منجر به ناهنجاریهایی شود افزود: عزاداری مذهبی را میتوان همراه با بدعت و خرافات برگزار کرد، میشود مطابق با قواعد و اصول شریعت برگزار کرد، جشنوارهها هم این چنین هستند به هر اسمی که باشند، گاهی جشنواره فجر است و گاهی به عنوان پنجمین جشنواره ملی اقوام در استان لرستان است، میتوان این جشنواره را به گونهای برگزار کرد که منتهی به آثار مفید و ارزشمند شود، میشود به گونهای برگزار کرد که چنین نباشد.
نماینده ولیفقیه در لرستان تاکید کرد: در سال ۹۸، جشنوارهای شبیه به همین نام در مرکز استان برگزار شد که همراه با ناهنجاریهایی بود، با توجه به اینکه این سابقه وجود داشت، جشنوارههایی که مانند جشنوارههای ملی اقوام هستند مصوب وزارت هستند و از حیطه استان خارج هستند، در شورای فرهنگ عمومی استان هم به تصویب نمیرسد، اما بر اساس سابقه سال ۹۸ و ناهنجاریهایی که در آن جشنواره وجود داشت، بلافاصله قبل از برگزاری جشنواره دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر جلسهای را با دستگاههای مرتبط برگزار و آسیبهای اجتماعی و لزوم پیشگیری و تدبیر امور جشنواره را به آنها یادآوری کرد، حتی مصوب هم شد، در روز جشنواره هم مجری فراخوان شد و در راستای حفظ شئونات اسلامی، هنجارها، عفاف، حجاب و… در همین جلسه تذکرات لازم داده شد، علاوه بر این دهها نفر از گروههای مردم نهاد که علاقه مند به آرمانها و ارزشهای اسلامی بودند در طول برگزاری جشنواره به صورت پراکنده در بین شرکت کنندگان حضور داشتند و بارها از وقوع برخی ناهنجاریها جلوگیری کردند.
تدابیر لازم در برگزاری جشنواره
حجت الاسلام شاهرخی افزود: نکته مهم این است که جلسه را به گونهای برگزار کنیم که به اهداف صحیح آن منتهی شود، در جشنواره ملی اقوام هم که برگزار شد، با توجه به تحریکهایی که از سوی مجموعهای از افراد صورت گرفت، ناهنجاری زشت علیرغم تمام تمهیدات و مقدماتی که فراهم شده بود، به وقوع پیوست، باید مراقبت بود و به توصیه دلسوزانه آگاهان توجه کرد.
وی بیان داشت: این گونه جشنوارهها اگر با شرایط برگزار شود، آثار مفید هم دارد، کسی منکر آن نیست.
ممانعت از گناهان آشکار
وی خاطر نشان کرد: جمهور اسلامی وظیفه دارد در مقابل گناه آشکار بایستد، ما همه خود را موظف میدانیم در مقابل گناه بایستیم و مانع ترویج گناه آشکار شویم، همه دستگاههای مرتبط فرهنگی، انتظامی و امنیتی این وظیفه را بر عهده دارند که مانع گناه آشکار شوند، بعضیها در خیابانها ابزار و آلات موسیقی را به دست گرفته اند و گاهی از دختران کوچک سال استفاده میکنند حتما از سوی مردم و نیروی انتظامی با جدیت مورد تذکر قرار گیرند.
نماینده ولیفقیه در لرستان بیان داشت: مردم ما، مردمی متدین هستند، ما شب های احیاء و روز قدس را به یاد داریم و همه دستگاههای فرهنگی، دینی، مذهبی و مساجد همه با بیان احکام الهی هم معرفت افزایی در جامعه داشته باشند و هم سازمان ها و موسسات علمی و فرهنگی بر اساس اصول، ضوابط و قواعد شرعی قلمرو عفاف و حجاب را تشریح کنند و سازمان ها مانع ترویج گناه آشکار شوند.
تفرقه زشت تر از رویداد تلخ
وی ادامه داد: ضمن هوشیاری و پیشگیری از این اتفاقات زشت نباید چنین رویدادهایی اسباب تفرقه و اختلاف جدیدی را فراهم کند چون آن تفرقه و اختلاف زشت تر از رویداد تلخ و ناهنجاری است که اتفاق افتاده است؛ نقد منصفانه و نشست هایی با صاحبان فکر و فرهنگ برای جلوگیری از این اتفاقات و جایگزینی جملات سازنده به جای جملاتی که همراه با بد اخلاقی است پیشنهاد می شود.
لزوم هوشیاری
نماینده ولی فقیه در استان خاطرنشان کرد: باید به فضا سازی ضد انقلاب و فتنه گران و انتشار شایعات مختلف و گوناگون جهت دعوت به خشونت خیلی هوشیار باشیم و فتنه گران و منافقین کوردل به دنبال آشوب و تحریک افکار عمومی هستند و در فضای مجازی به طور وسیع با هدف ایجاد التهاب و کمبود کالا تبلیغ می کنند و فیلم هایی که مربوط به فتنه سال ۸۸ و ۷۸ و گذشته هستند را انتشار می کنند و به دنبال این هستند که حوادث کنونی را به آشوب های سال ۸۸ مرتبط کنند.
مردم هوشیار باشید دشمن مانند زمان رسول خدا به دنبال جنگ احزاب است. و به دنبال تضعیف نظام اسلامی هستند که همه باید مراقب باشیم که در دام آنان نیفتیم.
سالروز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر
وی در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر اظهار داشت: هلال احمر متشکل از جوانان بوده و تلاش می کند تا امید به جان های خسته ببخشد و سبب آرامش و آسایش برای حادثه دیدگان است و از جوانان و مجموعه هلال احمر که در همهی عرصه، مقابله با ویروس کرونا، توزیع بسته های معیشتی و مواسات و همدلی، ضد عفونی، واکسیناسیون، حوادث طبیعی، سیل، زلزله و دهها فعالیت دیگر تشکر و قدر دانی می نمایم.
وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به ۲۷ اردیبهشت شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی گفت: این روز را به همه مردم شریف استان لرستان تسلیت عرض می نمایم.
و در پایان خطبه دوم با ذکر دعا و سوره کوثر به پایان رسید.
1401/2/23
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.