به مناسبت ماه مبارک رمضان پانزدهمین جلسه آموزه هایی از قرآن کریم توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با حضور اقشار مختلف مردم در حسینیه حبیب ابن مظاهر (چهار راه بانک) برگزار گردید. جلسه پانزدهم

به مناسبت ماه مبارک رمضان پانزدهمین جلسه آموزه هایی از قرآن کریم توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد با حضور اقشار مختلف مردم در حسینیه حبیب ابن مظاهر (چهار راه بانک) برگزار گردید. جلسه پانزدهم
اردیبهشت 4, 1401
119 بازدید

جلسه پانزدهم  حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در جلسه تفسیر قرآن در سخنانی با بیان اینکه شب قدر، شب رحمت و مغفرت است اظهار داشت: این شب، غرق در الطاف الهی است. وی با بیان اینکه شب قدر، شبی است که ملائکه و فرشتگان الهی بر زمین نازل می‌شوند عنوان کرد: وقتی نام […]

جلسه پانزدهم

 حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در جلسه تفسیر قرآن در سخنانی با بیان اینکه شب قدر، شب رحمت و مغفرت است اظهار داشت: این شب، غرق در الطاف الهی است.

وی با بیان اینکه شب قدر، شبی است که ملائکه و فرشتگان الهی بر زمین نازل می‌شوند عنوان کرد: وقتی نام خدا بر زبان جاری می‌شود یعنی می‌خواهم هم به خدا معرفت پیدا کنم و هم او را دوست می‌دارم و به او ایمان دارم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان داشت: فرشتگان الهی در شب قدر، بر حجت خدا نازل می‌شوند، در حدیث رسول گرامی اسلام (ص) داریم که کتاب و عترت همراه با یکدیگر هستند و اینها از هم جدا نمی‌شوند تا بر سر حوض کوثر، اگر اینها با هم هستند، الان هم با هم هستند، الان کتاب خدا در اختیار ما هست، پس عترت آن هم هست، اینکه رسول گرامی اسلام فرمود: هم قرآن و هم عترت و اهل بیت، این اهل بیت و ذخیره الهی الان هست، همان طور که کتاب قرآن الان هست.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه شب قدر، هم منزلت دارد و هم قدر و اندازه گیری دارد افزود: روزی که بودجه یک سال مملکت را دولت به مجلس می‌دهد، روز مهم و سرنوشت سازی است، در شب قدر سرنوشت انسان‌ها تعیین می‌شود که هم شرافت و منزلت دارد و هم تعیین و اندازه گیری بر اساس شایستگی و قابلیت‌های افراد، دارد.

وی با بیان اینکه سرنوشت انسان‌ها بر اساس سرمایه‌های معنوی که دارند تعیین می‌شود بیان داشت: در شب قدر با خودمان خلوت کنیم که در راه و گسترش دین خدا چه کرده ایم؟ نماز را چگونه اقامه کردیم، در امر نماز، روزه، زکات، حج، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر و… در طول یک سال چه وظیفه‌ای را انجام داده ایم؟ وظیفه فردی و اجتماعی ما چه بوده است؟

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به اینکه در آیات متعددی از ملائکه در قرآن شریف نام برده می‌شود و آن هم نوعاً همراه با استغفار و سلام است تصریح کرد: در آیه هفت سوره «غافر» ملائکه برای آنها که ایمان آورده اند طلب آمرزش می‌کنند، پس قرآن و آیات قرآن مملو از نام ملائکه و وظایفی که ملائکه دارند، است.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه رسول گرامی اسلام می‌فرماید: هنگامی که من را به معراج بردند، دیدم که در زیر عرش خدا ۷۰ هزار شهر وجود دارد که هر شهری از آن به اندازه دنیای شماست و در آنجا ملائکه مشغول تسبیح خداوند هستند و در آن ۷۰ هزار شهر می‌گفتند که خدایا کسانی که در نماز جمعه حاضر می‌شوند، آنها را بیامرز و کسانی که در روز جمعه غسل جمعه به عمل می‌آورند رحمت بفرست.

وی با بیان اینکه تعداد فرشتگان با تعداد انسان‌ها قابل مقایسه نیست و امام صادق (ع) می‌فرماید: سوگند به خدایی که جانم در دست اوست، فرشتگان خدا در آسمان بیشتر از عدد ذرات خاک‌های روی زمین هستند و در آسمان جای پایی نیست مگر اینکه در آنجا فرشته‌ای در حال تسبیح و تقدیس خداوند است، افزود: پس ما غیر عالم دنیا، یک عالم دیگری داریم که قابل مقایسه با این عالم مادی نیست و فرشتگان در شب قدر نازل می‌شوند برای اینکه اعمال انسان‌ها را ثبت کنند، البته از خداوند برای بندگان هم طلب بخشش می‌کنند، شب قدر، شبی است که باید نهایت بهره برداری را از آن به عمل آوریم، شبی است که باید دعاهای کلی کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان داشت: شب قدر، شب بهره برداری است، شبی است که با ضربت خوردن امام علی (ع) همراه شده است، امامی که ابعاد شخصیتی ایشان مانند عبادت، زهد، شجاعت و… برای همه ما باید معیار باشد و در مسیر ایمان و تقوا قدم برداریم.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه امام علی (ع) بر قله فضیلت‌ها، آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی ایستاده است ادامه داد: سمت و سو و جهت ما به سمت قله‌ای باشد که امام علی (ع) بر آن قله ایستاده است.

وی با اشاره به حکومت امام علی (ع) و اقامه عدل و داد در حکومت ایشان بیان داشت: گسترش عدالت را به همه ما یاد داد، آموزه‌هایی که برای همه حاکمان در کل جهان باید عبرت باشد و جنبه آموزشی داشته باشد، به خصوص در نظام جمهوری اسلامی، باید حکومت و نظام ما هر چه بیشتر به حکومت امام علی (ع) نزدیک باشد، حکومتی که در آن نفی تبعیض و نفی ظلم و شایسته سالاری بود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر ضرورت استفاده از افراد شایسته در نظام جمهوری اسلامی بیان داشت: این یک وظیفه همگانی است، هر کس در هر مسئولیتی از درون خانه گرفته تا درون اجتماع و مسئولیت‌های بزرگ.

1401/2/3