مراسم گرامیداشت شانزده آذر (روز دانشجو) با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان

 مراسم گرامیداشت شانزده آذر (روز دانشجو) با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان
آذر 17, 1400
165 بازدید

مراسم گرامیداشت شانزده آذر (روز دانشجو) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، دکتر نظری رییس دانشگاه لرستان و دانشجویان در دانشگاه لرستان برگزار گردید. در این مراسم تعدادی از دانشجویان از دانشگاه لرستان مطالبی پیرامون موضوعات و مسائل مختلف بیان نمودند. حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در […]

مراسم گرامیداشت شانزده آذر (روز دانشجو) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، دکتر نظری رییس دانشگاه لرستان و دانشجویان در دانشگاه لرستان برگزار گردید.

در این مراسم تعدادی از دانشجویان از دانشگاه لرستان مطالبی پیرامون موضوعات و مسائل مختلف بیان نمودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان در آیین گرامیداشت روز دانشجو که ۱۶ آذرماه در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان با حضور هیئت رئیسه و دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد، با تبریک روز دانشجو، گفت: حرکت‌ها و جنبش‌های دانشجویی، آرمان‌گرا هستند و نقش کم‌نظیری در اقتدار و استقلال ایران و پیروزی انقلاب اسلامی داشته‌اند.

وی ادامه داد: کشور ما به علت داشتن منابع مختلف و تاریخ کهن میراث فرهنگی، همواره مورد طمع دشمنان مختلف بوده است؛ ایران دارای ثروت غنی مادی و معنوی است. قبل از انقلاب اسلامی ایران، حاکمیت کشور ایران در اختیار دشمنانی همچون آمریکا، رژیم صهیونیستی، انگلیس و شوروی سابق بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با بیان اینکه در این مسیر، مردم از جمله جنبش‌ دانشجویی، با رژیم پهلوی و نظام سلطه مبارزه کردند و این‌گونه حرکت‌ها باعث پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شد، گفت: الان اقتدار ایران اسلامی به حدی است که دشمنان در مذاکرات اخیر، تقاضایشان این است که ایران، نفوذ معنوی خود در سایر کشورها را کاهش بدهد و این نشان می‌دهد ایران به کشوری مستقل تبدیل شده است که فراتر از مرزهای کشور نیز دارای نفوذ در بین مردم دیگر کشورهاست.

امام‌ جمعه خرم‌آباد گفت: وابستگی کشور ایران در دوران قبل از انقلاب اسلامی به‌گونه‌ای بود که ۴۰ هزار مستشار نظامی آمریکایی در ایران از منابع کشور حقوق دریافت می‌کردند و بر کشور کاملاً سلطه داشتند؛ حتی آنها چیزی به نام حق توحش هم از منابع مالی کشور دریافت می‌کنند و این اوج توهین به ملت ایران بود. جالب این بود که حقوق و مزایای این ۴۰ هزار مستشار نظامی آمریکایی را هم باید دولت ایران پرداخت می‌کرد.

شاهرخی بیان کرد: بعد از انقلاب هم دشمنان رو به تحریم‌های تسلیحاتی آوردند تا جلوی پیشرفت نظام جمهوری اسلامی را بگیرند؛ اما الان به برکت نقش اثرگذار محققان، پژوهشگران و دانشگاهیان کشور، ایران به اقتدار علمی رسیده است.

وی با بیان اینکه این اقتدار علمی مرهون تلاش و کوشش دانشگاه تراز انقلاب اسلامی بوده است که الان شاهد آن هستیم، گفت: دانشگاه نقش مهمی در رسیدن به قله‌های مختلف پیشرفت و اقتدار ایران اسلامی داشته است. ما به مرحله‌ای رسیده‌ایم که شاهد بودید پهپاد متجاوز دشمن توسط نیروهای ایران سرنگون شد و این قابلیت و توانمندی، موجب تعجب دشمنان شد. مهم این است که ایران این جسارت را دارد که در برابر دشمنان می‌ایستد و این‌ها همگی در سایه وجود دانشگاه‌هایی حاصل شده است که دو عنصر مهم علم و دین حاکم است.

شاهرخی تصریح کرد: یکی از خصوصیات مهم حرکت‌های دانشجویی، آرمان‌گرایی است؛ البته آرمانگرایی که از دل واقعیت‌ها عبور می‌کند. در حرکت دانشجویی، آرمانگرایی کاملاً دست‌یافتنی است. دانشجویان با دست خالی در ۱۶ آذرماه سال ۱۳۳۲ به مبارزه پرداختند و در این راه، سه دانشجوی عزیز به درجه رفیع شهادت نائل شدند. آنها با استکبار و رژیم پهلوی، مبارزه کردند؛ زیرا نوع نگاه آنها مبتنی بر آرمانگرایی بود. دانشجو،‌ آرمانگرا و عدالت‌طلب است. دانشجو به دنبال تحقق آرمان‌هایی همچون عدالت‌طلبی، شایسته‌سالاری، توسعه متوازن، مخالفت با تبعیض، مخالفت با توصیه‌ها و سفارش‌های نابحق و… است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه ما باید این آرمان‌ها را به گفتمان تبدیل کنیم، افزود: ما اگرچه به پیشرفت‌های مهمی در دوران بعد از انقلاب اسلامی رسیده‌ایم، اما کاستی‌هایی هم داریم؛ در بحث‌هایی همچون عدالت اجتماعی، توسعه متوازن، شایسته‌سالاری و… دارای کاستی‌هایی هستیم؛ به همین خاطر ما باید آرمان‌های دانشجویی را به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به خصوصیات جنبش‌ها و بیداری‌های دانشجویی باید کاستی‌های گام اول انقلاب را رفع کرده و آمادگی داشته باشیم با شکل‌گیری دولت اسلامی و جامعه اسلامی، بتوانیم به تمدن‌ اسلامی نائل بشویم؛ در تمدن اسلامی هم ارتقای فرهنگی است و هم پیشرفت، وجود دارد.

شاهرخی با بیان اینکه پیشرفت بدون توجه به مسائل فرهنگی و دینی، حاصل نمی‌شود و پیشرفت بدون توجه به مسائل فرهنگی و دینی، پیشرفت حقیقی نیست بلکه وضعیتی است که در آن اقلیت در رفاه هستند و اکثریت جامعه در محدودیت و فقر خواهند بود، اظهار کرد: پیشرفت مدنظر ما براساس آموزه‌های اسلام است تا عدالت اجتماعی در جامعه ایجاد و نهادینه شود.

 

1400/916