آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) در لرستان

 آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) در لرستان
مرداد 2, 1400
259 بازدید

آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره علامه حلی (ره) در استان لرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد، مدیران حوزه های علمیه برادران و خواهران استان لرستان و برگزیدگان این جشنواره به صورت وبینار مجازی در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار […]

آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره علامه حلی (ره) در استان لرستان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد، مدیران حوزه های علمیه برادران و خواهران استان لرستان و برگزیدگان این جشنواره به صورت وبینار مجازی در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار گردید.

لازم به ذکر است تعداد آثار ارسالی به این جشنواره ۵۴۸ اثر در قالب کتاب ، پایان نامه ، تحقیق پایانی و مقاله. که این تعداد توسط ۷ ارزیاب در سه مرحله ارزیابی شدند ودر نهایت در این اختتامیه از ۶۳ اثر برگزیده و منتخب تجلیل به عمل آمد .

همچنین در این مراسم از ۵ مدیر موفق مدارس علمیه خواهران و برادران که بیشترین آمار کمی و کیفی را داشتند تجلیل به عمل آمد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه خرم‎آباد، ۲۸ تیرماه در آیین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره علامه حلی(ره) در لرستان، اظهار کرد: پژوهش در هر مجموعه علمی آموزشی ضروری است و در مراکزی که جنبه فناوری دارند مراکزی موفق هستند که در پژوهش موفق‌تر هستند.

وی با اشاره به اینکه آموزش مبتنی‌ بر پژوهش است و کتابی که مورد آموزش قرار می‌گیرد مبتنی‌ بر مؤلفه‌ها و مستنداتی است که با پژوهش و تلاش مؤلف حاصل شده است، تصریح کرد: مسئله پژوهش در حوزه‌های علمیه ضرورت بیشتری دارد چراکه ما در عصر غیبت هستیم و پاسخگویی به شبهات و مسائل نوپدید نیازمند پژوهش است.

حجت‌الاسلام شاهرخی، علامه حلی را سرآمد پژوهشگران در عصر خود دانست و با اشاره به اینکه در زمان علامه حلی سکه با نام علی ولی‌الله ضرب شد و کتاب منهاج‌الکرامه توسط وی به چاپ رسید، اظهار کرد: علامه حلی کتاب خود را برای شاه مغول می‌فرستد و وقتی شاه مغول مسلمان می‌شود نام خود را با عنوان سلطان محمد خدابنده تغییر می‌دهد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با ابراز رضایت از ارسال آثار جشنواره علامه حلی در لرستان بر لزوم کیفی‌بخشی تحقیقات پژوهشی حوزویان تأکید کرد و گفت: زمینه‌های مشارکت بیشتر نسل جوان را در فعالیت‌های پژوهشی فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه پژوهش زمانی مؤثر است که مجهولی را به معلوم تبدیل کند، تصریح کرد: بهترین شأن مسئولان حوزه‌های علمیه خدمت به طلاب است و در این جشنواره نیز نباید برگزیدگان را فراموش کنیم بلکه باید با راه‌اندازی یک مرکز یا انجمن‌های علمی و پژوهشی در حوزه‌های علمیه از ظرفیت نخبگان حوزوی استفاده شود.

شاهرخی گفت: ساماندهی و حمایت از پژوهشگران حوزوی در قالب انجمن‌ها می‌تواند در ادامه رشد علمی حوزه علمیه موفق باشد کمااینکه پژوهشگران حقیقی و واقعی منتظر اقدام مدیران و مسئولان نیستند و همه وظیفه داریم در این راستا کمک کنیم.

1400/4/28