نماز جمعه به امامت امام جمعه موقت خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز شمسی فر در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1402/10/08

نماز جمعه به امامت امام جمعه موقت خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز شمسی فر در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1402/10/08
دی 9, 1402
368 بازدید

خطبه‌ اول‌ بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌ الحمد للَّه ربّ العالمین نحمده و نستعینه و نستغفره و نتوکّل علیه و نصلّی و نسلّم علی حبیبه و نجیبه و خیرته فی خلقه حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته‌ بشیر رحمته و نذیر نقمته سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی اله الأطیبین الأطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین المکرّمین‌ سیّما بقیّةاللَّه […]

خطبه‌ اول‌

بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌

الحمد للَّه ربّ العالمین نحمده و نستعینه و نستغفره و نتوکّل علیه و نصلّی و نسلّم علی حبیبه و نجیبه و خیرته فی خلقه حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته‌ بشیر رحمته و نذیر نقمته سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی اله الأطیبین الأطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین المکرّمین‌ سیّما بقیّةاللَّه فی الأرضین، و نصلّی و نسلّم علی ائمّة المسلمین و حماة المستضعفین و هداة المؤمنین

حجت الاسلام و المسلمین شمسی فر (امام جمعه موقت شهرستان خرم آباد) جمعه ۸ دیماه ۱۴۰۲ در خطبه اول نماز جمعه با توصیه به تقوای الهی بیان داشت:

 سفارش به تقوای الهی

(اوصیکم عبادالله و نفسی بتقوالله)

خودم و شما برادران و خواهران نمازگزار را به تقوای الهی دعوت میکنم،

«يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ ذَكَرٍ وَأُنْثَىٰ وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ»

ترجمه: «ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و ملت ها و قبیله ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید. بی تردید گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزکارترین شماست. یقیناً خدا دانا و آگاه است»

عزت و ارزش انسان

انسان ذاتاً خواستار ارزش و عزت است و تلاش می‌کند که عزت و ارزش پیدا کند و به جایگاه ارزشمندی برسد، معیارها برای بدست آوردن ارزش و عزت با توجه به دیدگاه انسان متفاوت است،

اصل و نسب و قوم و قبیله

 بعضی‌ها عزت را در قبیله و قوم می‌بینند
که از فلان قوم سرشناس هستند، در زمان پیغمبر این برای آنها افتخار بود، حتی به تعداد افراد قبیله و به تعداد قبور اموات خود می‌بالیدند، بعضی‌ها نیز نسب را ارزش می‌دانستند در صورتیکه می‌فرماید ما شما را این چنین خلق کردیم،
«ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و ملت ها و قبیله ها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید. بی تردید گرامی ترین شما نزد خدا پرهیزکارترین شماست. یقیناً خدا دانا و آگاه است»

منشأ خلقت انسان

منشا خلقت همه حضرت آدم و حواست، ریشه شما همه یکی است، پس افتخار کردن به نسب و قبیله مایه ارزش نیست، بلکه شما را قبیله قبیله و گروه گروه قرار دادیم برای اینکه همدیگر را بشناسید، و این چنین نیست که شما به نسبتان افتخار کنید در حالیکه خودتان از کمالات بهره‌ای نداشته باشید.

مال و ثروت

یک معیار دیگر برای بعضی انسان ها این است که مال و ثروت، مقام، پست و شهرت را ارزش می‌دانند، و به این افتخار می‌کنند و آن را معیار ارزش قرار می‌دهند و هر کسی که بهره‌مند از مال و ثروت باشد برای خودش احساس می‌کند دارای جایگاهی است، و بدنبال آن می‌دوند و شب و روز تلاش می‌کنند، که آن را بیشتر بدست بیاورند.

عزت و ارزش از دیدگاه اسلام

از دیدگاه خداوند متعال و اسلام و قرآن و اهل بیت، معیار و ارزش و عزتمندی به چیست؟ «إِنَّ أَكرَمَكُم عِندَ اللَّهِ أَتقاكُم ۚ إِنَّ اللَّهَ عَليمٌ خَبيرٌ»، می‌فرماید کسی که تقوا دارد نزد خدا عزیز است او دارای ارزش است و گرامی است، و خداوند می‌داند که چه کسی دارای تقوای بیشتری است، ریاکاری هم سودبخش نیست، خدا می‌داند و عالم به درون شما است.

علم بی ثمر

علم و دانش خود یک ارزش است که در روایات و آیات به آن پرداخته شده، اما علم و دانشی با ارزش است که در مسیر اطاعت خدا و بندگی و خدمت به خلق باشد، اگر علم مایه فخر فروشی و تکبر شود، آن علم دیگر ارزشی ندارد، بلکه مایه تاریکی و ظلمت است، مانند علمای یهود که به دستورات خدا در تورات عمل نکردند، که در آیه پنجم سوره مبارکه جمعه به آن اشاره شده است:

«مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا ۚ بِئْسَ مَثَلُ الْقَوْمِ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيَاتِ اللَّهِ ۚ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ»

 ترجمه: وصف کسانیکه عمل کردن به تورات به آنان تکلیف شده است، آنگاه به آن عمل نکردند، مانند درازگوشی است که کتاب هایی را که هیچ آگاهی به محتویات آنها ندارد حمل می کند، چه بد است سرگذشت مردمی که آیات خدا را تکذیب کردند. و خدا مردم ستمکار را هدایت نمی کند.
س علمی ارزشمند است که عالم به علمش عمل کند و در مسیر بندگی و خدمت به خلق باشد.

 کمالات انسانی

زمانی چیزی ارزشمند است که پایدار باشد و نه گذرا، مال و ثروت از بین می‌رود، قبیله و نسب را زمان مرگ از انسان می‌گیرند، آن چیزی که می‌ماند، صفات نیکو و کمالات انسانی است، که اگر انسان دارای این ویژگی‌ها باشد، مانند طلای ناب است هرچند دیگران نیز قدر آن را ندانند،
▫️کسی که با تقوا است
▫️و بنده خداست
▫️کسی که بدنبال کسب رضای پروردگار است
▫️و تسلیم امر خداست
▫️توکل او بر خداست
▫️و امیدش به خداست.

… اینچنین شخصی، یک انسان ارزشمند است هرچند دیگران او را نشناسند، او مانند گوهر در صدف است، اما اگر انسان این فضائل و کمالات را نداشته باشد و ظاهر خوبی هم داشته باشد ارزشی ندارد و خود انسان هم این را خوب می‌فهمد.

قلب پاک شایسته رحمت

قال رسول الله«صلى الله عليه و آله»
«إنّ اللّه َ تعالى لا يَنظُرُ إلى أجسامِكُم ، و لا إلى أحسابِكُم ، و لا إلى أموالِكُم ، و لكن يَنظُرُ إلى قُلوبِكُم ، فمَن كانَ لَهُ قَلبٌ صالِحٌ تَحَنَّنَ اللّه ُ علَيهِ» (كنز العمّال۷۲۸۵)

پيامبر اکرم «ص» فرمود:
▫️خداوند متعال نه به قيافه هاى شما نگاه مى كند
▫️نه به حسب و نسب شما
▫️و نه به دارايى هايتان،
▫️بلكه به دلهاى شما مى نگرد،
▫️پس هر كه دلى پاك و شايسته داشته باشد، خداوند بر او مهربانى و رحم مى كند.

کسی دارای مال و مکنتی باشد این چنین نیست که فکر کند مورد توجه خداست،بله
▫️اگر آن مال از راه حلال بدست بیاید
▫️و در مسیر بندگی خدا خرج شود
▫️انفاق و خمس و زکات در آن باشد
▫️باعث تقرب به خدا می‌شود،
▪️ اما اگر مالی جمع شود و این موارد در آن نیست
▪️نه تنها مورد توجه خدا نیست
▪️ بلکه در واقع وبالی و عذابی است که در روز قیامت بشکل داغ کرده بر پیشانی او زده میشود
▪️و بر گردن او آویزان می‌شود

 جایگاه تقوا

شما همه فرزندان آدم هستید، نه سیاه و سفید، و نه هیچ قبیله ای هیچکدام بر دیگری برتری ندارید، مگر کسی که تقوا دارد، جایگاه تقوا، در دل و قلب و جان و روح انسان است،

در آیه سوم از سوره مبارکه حجرات می‌فرماید:
«أُولَٰئِكَ الَّذِينَ امْتَحَنَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ لِلتَّقْوَىٰ ۚ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ عَظِيمٌ»

 ترجمه: همانانی که خدا دلهایشان را برای پرهیزکاری امتحان کرده، آنان را آمرزش و پاداشی بزرگ است.

سبک زندگی انسان با تقوا

 انسان های پرهیزکار آماده پذیرش تقوا هستند، آماده اند که از خدا و رسول او اطاعت کنند، و از دستورات دین پیروی کنند و بنده خدا باشند، در آیه ۸ از سوره مبارکه شمس می‌فرماید: «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا»

 ترجمه: سپس آن قلبی که فجور و تقوا (شرّ و خیرش) را به او الهام کرده است،

اثرات تقوای الهی

یکی از اثرات تقوای الهی این است که احساس مسئولیت می‌کند، و تعهد دارد یعنی زمانیکه ایمان در دل رسوخ کرد، این انسان در تمام زوایای زندگی
▫️فردی
▫️خانوادگی
▫️اجتماعی
▫️اقتصادی
▫️سیاسی
متحول میشود، سبک زندگی انسان با تقوا، با کسی که تقوا ندارد، یا تقوای او ضعیف است متفاوت است.

 اقسام تقوای الهی

تقوا اقسامی دارد یکی از آنها تقوای چشم است،
قال رسول الله«ص»: النَّظَرُ سَهمٌ مَسمومٌ مِن سِهامِ إبليسَ ، فمَن تَرَكَها خَوفا مِن اللّه ِ أعطاهُ اللّه ُ إيمانا يَجِدُ حَلاوَتَهُ في قَلبِهِ»
(بحارالأنوار۱۰۴)

 ترجمه: پيامبر خدا«ص» فرمود:
نگاه كردن به نامحرم، يكى از تيرهاى زهر آلود ابليس است، پس هركه از ترس خدا چشم خود را از نامحرم فرو بندد، خداوند به او ايمانى عطا فرمايد كه حلاوت آن را در دلش بيابد.

قلب مرکز ایمان

نگاه حرام تیر بقلب میزند، و مرکز ایمان را هدف قرار می‌دهد، و ایمان را متزلزل میکند، چشمی که کنترل نشود اینهمه اضطراب و پریشانی و نگرانی بوجود می آورد، و مشکلاتی را برای انسان ایجاد میکند، گناه و معصیت تجاوز و بی اعتمادی، کانون گرم خانواده را متزلزل می‌کند.

تقوای گوش

 پیغمبر اکرم«ص» فرمود گناه شنونده غیبت، ۷۰ برابر غیبت کننده است، چون او باعث گرمی بازار غیبت شده و اگر گوش ندهد غیبت کننده بازاری برای غیبت ندارد، یا شخص به موسیقی حرام گوش می‌دهد، یا به تهمت گوش می‌دهد، این‌ها مواردی است که باید از آنها پرهیز کرد.

در آیه ۱۲ سوره مبارکه حجرات می‌فرماید:

«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثِيرًا مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ ۖ وَلَا تَجَسَّسُوا وَلَا يَغْتَبْ بَعْضُكُمْ بَعْضًا ۚ أَيُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخِيهِ مَيْتًا فَكَرِهْتُمُوهُ ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحِيمٌ»

 ترجمه: «ای کسانی که ایمان آورده‌اید! از بسیاری از گمانها بپرهیزید، چرا که بعضی از گمانها گناه است؛ و هرگز (در کار دیگران) تجسّس نکنید؛ و هیچ یک از شما دیگری را غیبت نکند، آیا کسی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده خود را بخورد؟! (به یقین) همه شما از این امر کراهت دارید؛ تقوای الهی پیشه کنید که خداوند توبه‌پذیر و مهربان است»

تقوای زبانی

 غیبت گاهی با زبان است، یا با اشاره است، یا با نگاه است، انسان اگر مرتکب چنین گناهی شود بسیار خطرناک است، تقوای زبان،
▫️یعنی زبانی که به ذکر خدا مشغول است
▫️به تلاوت قرآن مشغول است
▫️و به خیر و نیکی می‌چرخد،

▪️نه زبانی که دروغگویی و
▪️ غیبت و
▪️سخن چینی و
▪️ تهمت زدن و
▪️رابطه اشخاص بهم زدن را پیشه خود کرده است، این زبان باید تقوا داشته باشد.

 تقوای دست

 تقوای دست یعنی اینکه، انسانی که با دست کار خیر انجام می‌دهد، دست ناتوانی را بگیرد، افتاده‌ای را بلند کند، نه دستی را که ظلم کند، تعدی کند، ضرب و شتم نماید.

 تقوای پا

 تقوای پا یعنی اینکه، پای انسان، او را به کجا می‌برد، به نماز جمعه و جماعات، مجالس دعا و ذکر، یا به مجالس گناه، این تقواست که همه مورد تایید خدا و قرآن است.

اثرات تقوای الهی

بعضی از اثرات تقوای الهی این است که قوه تشخیص به انسان می‌دهد، به انسان نیرو می‌دهد، که می‌تواند حق را از باطل تشخیص دهد، متحیر و سرگردان نمی‌شود، راه را گم نمی‌کند،

«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا وَيُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ»

 ترجمه: ای اهل ایمان! اگر [در همه امورتان] از خدا پروا کنید، برای شما [بینایی و بصیرتی ویژه] برای تشخیص حق از باطل قرار می دهد، و گناهانتان را محو می کند، و شما را می آمرزد؛ و خدا دارای فضل بزرگ است.

 تقوا و محبوبیت

 انسان اگر تقوا را رعایت کند خداوند زمینه هدایت او و بالا بردن مراتب او را فراهم میکند، و دوستی با پروردگار و کسی که تقوا دارد، محبوب خدا می‌شود، چقدر این مقام بالا است که پیامبر«ص» حبیب الله میشود،

«وَاتَّقَىٰ فَإِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ»
ترجمه: «هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود همانا خدا پرهیزکاران را دوست میدارد»

تقوا و رهایی از سختی‌ها

«مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجا ِ وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ»

انسان متقی از سختی‌ها، گرفتاری‌ها، رها می‌شود، ممکن است گرفتار شود اما خدا راه را به او نشان می‌دهد، و او را رها نمی‌کند، «من امره یسرا» و راه‌های آسانی را برای او باز میکند.

 «فَأَمَّا مَنۡ أَعۡطَىٰ وَٱتَّقَىٰ، وَصَدَّقَ بِٱلۡحُسۡنَىٰ، فَسَنُيَسِّرُهُۥ لِلۡيُسۡرَى»

بعد از سختی آسانی و گشایش و راحتی برای انسان به وجود می‌آورد

«وَيَرۡزُقۡهُ مِنۡ حَيۡثُ لَا يَحۡتَسِبُۚ»

رزق و روزی او فراهم می شود، کسی که تقوا را پیشه کند خداوند از جایی که او حساب نمیکند برای رزق روزی می‌آورد، از جایی که گمان نمی‌کند و او را مورد لطف و رحمت خود قرار می‌دهد

بشارت الهی

 «الَّذِينَ آمَنُوا وَكَانُوا يَتَّقُونَ لَهُمُ الْبُشْرَىٰ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ ۚ لَا تَبْدِيلَ لِكَلِمَاتِ اللَّهِ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ»

 ترجمه: آنانکه ایمان آورده اند و همواره پرهیزکاری دارند، در زندگی دنیا و در آخرت، شاد و مسروراند؛ وعده‌های الهی تخلّف ناپذیر است، این است آن رستگاری بزرگ.

تقوا عامل بازدارنده

کسی که تقوا پیشه می‌کند خداوند او بشارت می‌دهد، و در بزنگاه‌ها به داد او می‌رسد، و اثرات بسیار فراوانی در اجتماع دارد، اگر جامعه‌ای بیشتر افراد آن متقی باشند،
▫️در آن جامعه تنش کمتر است
▫️تعدی و تجاوز به حقوق دیگران در آن نیست
▫️مردم حق را پایمال نمی‌کنند
▫️فقیر در آن جامعه رها نمی‌شود
▫️آبروی همدیگر را حفظ می‌کنند
▫️اسرار همدیگر را فاش نمی‌کنند
▫️تهمت نمی‌زنند

جامعه متقی

 اثرات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی بر تقوا بار می‌شود،
▫️مدیری که تقوا دارد برای رضای خدا تلاش می‌کند
▫️وظیفه خود را به نحو احسن انجام می‌دهد
▫️اگر جامعه متقی باشد نیاز به نگهبان ندارد
▫️نیاز به دادگاه ندارد
▫️پاسبان نمی‌خواهد
▫️ دزدی و خیانت اتفاق نمی‌افتد
▫️ همه اینها به خاطر بی‌تقوایی است.
امیدواریم که خداوند متعال همه ما را در مسیر بندگی خودش و تقوای الهی قرار بدهد و با

▪️سوره مبارکه اخلاص زینت بخش خطبه اول

خطبه دوم

“بسم الله الرّحمن الرّحیم”

“الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ الطّاٰهِرینَ والصلاة والسلام عَلی عَلیِِ اَمیرَالمُومِنینَ وَ عَلی فاطِمَةَ الزّهرا سَیِدَةِ النِّساءِ العالَمین وَ عَلی … وَ الحُجَّة المُنتَظََر بِحُبِّهِم نتَوَلّی وَ مِن اَعدائِهِم نَتَبَرءُ»

حجت الاسلام و المسلمین شمسی فر (امام جمعه موقت شهرستان خرم آباد) جمعه ۸ دیماه ۱۴۰۲ در خطبه دوم نماز جمعه با توصیه به تقوای الهی گفت:

 سفارش به تقوا را در این خطبه با آیه ۹۶ سوره مبارکه اعراف بیان می‌کنم:

«وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَىٰ آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ وَلَٰكِنْ كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ»

 ترجمه: و اگر اهل شهرها و آبادی ها ایمان می آوردند و پرهیزکاری پیشه می کردند، یقیناً درهایِ برکاتی از آسمان و زمین را بر آنان می گشودیم، ولی [آیات الهی و پیامبران را] تکذیب کردند، ما هم آنان را به کیفر اعمالی که همواره مرتکب می شدند [به عذابی سخت] گرفتیم.

تقوای الهی و عاقبت بخیری

بسیاری از مشکلات بشریت بخاطر همین عدم تقواست، برکات آسمان و زمین، و آخرت و فرجام پسندیده و عاقبت بخیری از اثرات تقواست، آیه شریفه اینچنین می‌فرماید

«وَالْآخِرَةُ عِنْدَ رَبِّكَ لِلْمُتَّقِينَ» یا «والعاقبة للمتقین»

عاقبت و سرانجام نیک از آنِ متقین است، ان شاءالله همه سعی کنیم و از خداوند متعال بخواهیم، و متوسل به معصومین شویم، و به قرآن پناه ببریم، که در مسیر تقوا ما را یاری کنند و بتوانیم تقوا را رعایت کنیم.

 مناسبت‌ها

مناسبت‌های مهمی در این هفته در پیش داریم، از جمله سالروز حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق ولایت با امت، اینکه امام فرمود پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به این مملکت آسیبی نرسد، در نهم دی ماه ثابت شد، مردم بصیر و اگاه و هوشیار در آن ایام فتنه که دشمنان با تمام قوا بمیدان آمده بودند و یکی از اهداف آنها فریب مردم بود، با بصیرت و آگاهی به فرامین سکاندار نظام و سخنان حکیمانه علمدار انقلاب گوش دادند، و نقشه دشمنان را نقش بر آب کردند، باید به این مردم احسنت گفت، که در مراحل مختلفی دشمن را ناکام گذاشتند.

 میثاق امت با ولایت

۹ دی پیمان و میثاق مردم با ولایت است، تا زمانیکه این پیوند مستحکم باشد و مردم گوش بفرمان رهبری باشند، مشکلات یکی پس از دیگری حل خواهد شد، جامعه‌ای که دارای رهبری آگاه و هوشیار و بصیر و با تقوا و عالم باشد، و مردم هم آگاه و بصیر باشند، و فریب توطئه و نقشه و تبلیغات دروغین دشمن را نخورند، این جامعه هرگز شکست نخواهد خورد.

مردم سلحشور ایران اسلامی

این مردم در طول مدت گذشت ۴۵ سال از انقلاب، دشمنان با تمام توان مشکلاتی ایجاد کردند، از جنگ ترور و تحریم گرفته تا تبلیغات گسترده ای که در دنیا کردند، در تاریخ سابقه ندارد، ملت و کشوری به اندازه ایران مورد هجمه قرار گرفته باشد، اما مقاوم ایستاده است، پیامبر اکرم بارها با اشاره به سلمان، از ملت ایران نام برده است.

 در حماسه ۹ دی همه می آییم

 امروز مشاهده می‌کنیم در کشورهای دیگر نهضت‌هایی شکل گرفت اما یکسال از انقلاب آنها نگذشته، اثری از آنها باقی نمانده است، و باز به قبل برمی‌گردند، اما مردم ایران اسلامی با همه سختی‌ها و مشکلات و گرفتاری‌ها در این مسیر مانده‌اند، بعد از ۴۵ سال ۲۲ بهمن را ببینید، و ان شاءالله سالروز حماسه ۹ دی را خواهید دید، ان شاءالله همه با حضور خود در این میثاق امت با رهبری، پیمان خود را تجدید خواهیم کرد.

دانشمند مصری معروف بنام حسن هیکل برای دیدار امام راحل تقاضای ملاقات می‌کند، او کسی بود که با انواع سران کشورها عکس داشت، اما می‌گفت، من چیزی در امام می‌بینم که در دیگران نیست، من با دقت سخنرانی‌های امام را گوش میدهم، بخاطر اینکه گفتار و عمل امام یکی است، پیشرفت‌های ایران در مسائل نظامی و علمی، و اثرات آن را می‌بینم.

ولادت حضرت زهرا«س»

 «انا اعطیناک الکوثر» مصداق این آیه شریفه حضرت زهرا«س» است، بمعنای خیر کثیر و فراوان، دشمنان به پیغمبر لقب ابتر دادند، چون فرزند پسر نداشت، اما شما ببینید چه نسل با برکتی از او بجا مانده، که جای جای عالم از اثرات این نسل وجود دارد، از لحاظ علمی، اخلاقی، فرهنگی، اقتصادی فرزندانی دارد، بزرگانی مانند حضرت امام و رهبری، سید حسن نصرالله، اما در مقابل دشمنان اهل بیت، بنی امیه و بنی عباس کجا هستند؟

 حضرت زهرا«س»اسوه امام زمان«عج»

قال المهدی«عج»:«اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ»
دختر پیغمبر اسوه نیکویی برای من است، امام زمانی که انبیا و اولیا همه بشارت آمدن او را داده‌اند، امید عالم، عصاره و چکیده همه انبیا و اولیا است.

 امام صادق«ع» در وصف ایشان فرمود: اگر حضور مهدی را درک کنم کمر خدمت بر او می بندم، یک اینچنین امامی حضرت زهرا«س» را اسوه خود قرار می‌دهد، لذا شایسته است همه مردان و زنان و دختران ما همچون حضرت ولیعصر«عج» مادرش حضرت زهرا«س» را سرمشق الگوی خود قرار دهند.

 ولادت امام خمینی«ره»

 امام راحل که از فرزندان و خلف صالح حضرت زهرا«س» است،
▫️امامی که اسلام را احیا کرد
▫️اسلام ناب را معرفی کرد
▫️مظلومین عالم را حیات و امید دوباره بخشید
▫️بر دهن استکبار و ظالم کوبید
▫️و این مردم را از زیر بار ظلم نجات داد، لذا این روز را گرامی میداریم.

 سالگرد شهادت سردار سلیمانی

۱۳ دیماه سالگرد شهادت سردار سلیمانی است، این شهید بزرگوار و شهید والامقام سید رضی موسوی، سالها خدمات شایسته ای انجام دادند، حکایت این دو شهید عزیز، سلیمانی و موسوی این آیه قرآن است،
«إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ ۚ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ ۖ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِيلِ وَالْقُرْآنِ ۚ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ ۚ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ ۚ وَذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ»

 ترجمه: یقیناً خدا از مؤمنان جان ها و اموالشان را به بهای آنکه بهشت برای آنان باشد خریده؛ همان کسانی که در راه خدا پیکار می کنند، پس [دشمن را] می کشند و [خود در راه خدا] کشته می شوند [خدا آنان را] بر عهده خود در تورات و انجیل و قرآن [وعده بهشت داده است] وعده ای حق؛ و چه کسی به عهد و پیمانش از خدا وفادارتر است؟ پس [ای مؤمنان!] به این داد و ستدی که انجام داده اید، خوشحال و شاد باشید؛ و این است کامیابی بزرگ.

خدای متعال خریدار شهید است

قال رسول الله«صلى الله عليه و آله»
ما مِن أحَدٍ يَدخُلُ الجَنَّةَ يُحِبُّ أن يَرجِعَ إلَى الدنيا ، و أنّ لَهُ ما عَلَى الأرضِ مِن شَيءٍ ، غيرَ الشهيدِ ؛ فإنّهُ يَتَمَنّى أن يَرجِعَ فَيُقتَلَ عَشرَ مَرّاتٍ ، لِما يَرى مِنَ الكَرامَة»

 ترجمه:هيچ كس نيست كه به بهشت رود و در عين حال دوست داشته باشد به دنيا برگردد و از آنچه بر روى زمين است برخوردار شود ، مگر شهيد ، كه بر اثر مشاهده كرامت شهادت آرزو میکند برگردد و ده بار كشته شود.

 احترام انبیاء به شهدا

و در روایت دیگر می‌فرماید زمانیکه شهدا وارد عرصه محشر میشوند، انبیا سواره وارد میشوند، انبیاء به احترام آنها پایین می‌آیند آنقدر شهدا ارج و مقام دارند.

خدمات شهید سلیمانی

 شهید سلیمانی با تقویت و تشکیل محور مقاومت، داعش جلاد را که خطری برای اسلام و منطقه و جهان بود از بین برد، آنچه الان در جبهه فلسطین می بینیم، و تشکیل هسته مقاومت در فلسطین از ابتکارات و خدمات این شهید بزرگوار است.

 انزجار جهانی از اسرائیل

جنایات جنون وار اسرائیل و قتل عام زنان و کودکان نشانه رسوایی رژیم اشغالگر است، حتی کشورهای حامی آن، می بینند که اسرائیل رسوا شده‌، در قضیه هولوکاست چه جنایاتی کردند، و البته این جنایت مایه رسوایی و شکست آمریکاست، آمریکایی که با تمام توان به میدان آمد، و برای نابودی یک گروه محدود، و با تسلیحات محدود، و اسرائیل بعنوان چهارمین ارتش قدرتمند دنیا، می بینیم که زمین گیر شده است.

 دشمن ناتوان شده

 رژیم اشغالگر قدس، اهدافی را اعلام کرده بود، از جمله اینکه حماس را از بین ببرند، و گفته بودند دو هفته بیشتر طول نمی‌کشد، اما نتوانستند، گفتند اسرا را آزاد میکنیم، اما نتوانستند، و ان شاءالله بزودی زمزمه‌های شکست آنها بلند میشود، از طرفی پیامهایی به مسئولین ما دادند، که نشانه ضعف آنهاست.

قدرت اسرائیل در کودک کشی است

 یک روزی اسرائیل ۶ روزه کشورهای اسلامی را شکست داد، اما دو ماه است از پس یک گروه محدود بر نیامده و نتوانسته حتی یکی از فرماندهان حماس را از بین ببرد یا اسیر کند، و به زن و بچه هم رحم نمیکند، آیا این نشانه قدرت است؟ اگر قدرتمند هستند در میدان مبارزه نشان می‌دادند.

 اجماع جنگی علیه اسرائیل

محور مقاومت مانند حزب الله، اسرائیل را در زمین خودش زمین گیر کرده، از آنطرف حزب‌الله عراق مرتب پایگاهشان را می‌کوبد، یمن اجازه عبور کشتی‌های اسرائیل را نمی‌دهد، اقتصاد اسرائیل به لطف خدا در حال فلج شدن است، آمریکا برای تهدید یمن بدنبال ائتلاف رفت، اما نتوانست جلوی یمن را بگیرد و جدیداً جلوی کشتی‌های دیگری را در بندر ایلات بسته است، این حرکت محور مقاومت، ابتکار شهید سلیمانی است، و به عنایت امام زمان«عج» این غده سرطانی از روی زمین محو خواهد شد.

▪️قرائت سوره مبارکه کوثر زینت بخش خطبه دوم

 

 

 

1402/10/8