نماز جمعه به امامت امام جمعه خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز شمسی فر در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1401/12/12

نماز جمعه به امامت امام جمعه خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین بهروز شمسی فر در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1401/12/12
اسفند 14, 1401
271 بازدید

خطبه‌ اول‌ بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌ الحمد للَّه ربّ العالمین نحمده و نستعینه و نستغفره و نتوکّل علیه و نصلّی و نسلّم علی حبیبه و نجیبه و خیرته فی خلقه حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته‌ بشیر رحمته و نذیر نقمته سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی اله الأطیبین الأطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین المکرّمین‌ سیّما بقیّةاللَّه […]

خطبه‌ اول‌

بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحیم‌

الحمد للَّه ربّ العالمین نحمده و نستعینه و نستغفره و نتوکّل علیه و نصلّی و نسلّم علی حبیبه و نجیبه و خیرته فی خلقه حافظ سرّه و مبلّغ رسالاته‌ بشیر رحمته و نذیر نقمته سیّدنا و نبیّنا ابی‌القاسم المصطفی محمّد و علی اله الأطیبین الأطهرین المنتجبین الهداة المهدیّین المعصومین المکرّمین‌ سیّما بقیّةاللَّه فی الأرضین. و نصلّی و نسلّم علی ائمّة المسلمین و حماة المستضعفین و هداة المؤمنین

اوصیکم عباد اللَّه بتقوی اللَّه

حجت الاسلام و المسلمین بهروز شمسی فر (امام جمعه موقت شهرستان خرم آباد) امروز جمعه ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ در خطبه اول نماز جمعه با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم «صلی الله علیه و سلم» گفت:

شما برادران و خواهران را به تقوای الهی دعوت می کنم؛ که پیامبر اسلام «ص» فرمودند: بهترین زاد و توشه سفر برای روز قیامت تقوا است.

◾️انسان برای سفری کوتاه در دنیا برنامه ریزی میکند و آنچه برای سفر لازم دارد تهیه می‌کند؛ اما برای سفر آخرت خود که در پیش دارد و برگشتی برای این دنیا نیست انسان باید بهترین توشه که تقواست جمع کند.

◾️ پیامبر اکرم«ص» می فرماید:

▫️انَّ لاَهْلِ الْجَنَّةِ اَرْبَعَ عَلاماتٍ:
▫️ وجْهٌ مُنْبَسِطٌ
▫️و لِسانٌ لَطیفٌ
▫️ و قَلْبٌرَحیمٌ
▫️ و یَدٌ مُعْطیَةٌ؛

◾️بهشتى‌ها چهار نشانه دارند:
▫️روى گشاده و بشاش،
▫️زبان نرم،
▫️ دل مهربان
▫️ و دستِ دهنده.

◾️چهره گشاده و بشاش یکی از نشانه های مومن است:
مومن شادی او در چهره اش و غم و غصه اش در قلب او است؛ در برخورد با مومنین بسیار با چهره باز برخورد می‌کند و احترام مردم را نگه می دارد.

◾️از نشانه های اهل بهشت زبان نرم داشتن است؛ زبان لیّن است؛ زبان خشن ندارد که دیگران از زبان او آزرده شوند.

◾️از نشانه های اهل بهشت دل مهربان است مومنی که اهل عطوفت و مهربانی هست.

◾️یکی دیگر از اهل بهشت کسانی هستند که دستی بخشنده دارند.

 اینها همه به اخلاق انسان و دست بخشنده برمیگردد؛ مانند معصومین«علیهم السلام»
حضرت زهرا در شب عروسی لباس عروسی خود را به نیازمند می بخشد.

 یا اینکه افطار خود و خانواده خود را به فقیر و مسکین و اسیر می بخشند؛ دست بخشنده از نشانه های انسان مومن است.

درخت اسلام شاخه هایی دارد یکی از مهم ترین و وسیع ترین شاخه های دین؛ اخلاق است؛ اخلاق نیک داشتن…

◾️ پیامبر«ص» فرمود:
یا علی؛ لِكُلِّ ذَنبٍ تَوبَةٌ إلاّ سُوءَ الخُلُقِ ، فإنّ صاحِبَهُ كُلَّما خَرَجَ من ذَنبٍ دَخَلَ في ذَنبٍ….

▫️هر گناهى توبه دارد مگر بد اخلاقى؛ زيرا آدم بد اخلاق از هر گناهى كه درآيد (توبه كند) به گناهى ديگر مى افتد.

همه خوبی ها اگر بخواهند جمع شوند در اخلاق نیک و خوش خلق بودن است؛ علت گسترش اسلام و جذب مردم آن زمان آن اعراب بیابانگرد با آن خلق و خوی بدی که داشتند؛ اخلاق خوش پیغمبر خدا بود؛ آنها را جذب دین میکرد.

◾️از امام علی«ع» سوال شد ویژگی های اخلاقی پیامبر را بشمارید؛ ایشان فرمود اگر توانستید نعمت های خدا را بشمارید صفات نیکوی پیامبر هم شمرده می شود.
((وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللَّهِ لا تُحْصُوها إِنَّ اللَّهَ لَغَفُورٌ رَحِيمٌ))

 نعمتهای خدا شمارش آنها میسور نیست و حالا چگونه می توان صفات پیامبر را شمرد که آن یک امر بزرگ و عظیم است.

ویژگی های اخلاقی پیامبر اسلام آن است که خداوند متعال در قرآن می فرماید
((وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٖ))

فقط یک مورد می‌گویم که: پیامبر همه اخلاق نیک پیغمبران را تمام کرد و به حد اعلا رساند
تا جاییکه خود پیغمبر اکرم «ص» فرمود:

((إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ))

خلق نیکو از نشانه های ایمان و از علائم یک شخص مومن است؛ شایسته است که همه مومنین از پیامبر اعظم پیروی کنند.

((لقد كان لكم في رسول الله أسوة حسنة لمن كان يرجوا الله واليوم الأخر وذكر الله كثيرا))

پیامبر در اخلاق خوش برای هر مومن و متدین یک الگوی نیکو است.

◾️پیامبر خدا «ص» فرمود:
(( مَا مِنْ شَيءٍ أَثْقَلُ في ميزَانِ المُؤمِنِ يَومَ القِيامة مِنْ حُسْنِ الخُلُقِ))

▫️در روز قیامت زمانیکه می‌خواهند اعمال انسان را بسنجند؛ هیچ عملی به اندازه اخلاق نیکو ترازوی خوبی انسان را سنگین نمی‌کند و این ثمره خوش اخلاق بودن است.

▫️ بعد فرمودند:

((عَلَيْكُمْ بِحُسْنِ اَلْخُلُقِ فَإِنَّ حُسْنَ اَلْخُلُقِ فِي اَلْجَنَّةِ لاَ مَحَالَةَ وَ إِيَّاكُمْ وَ سُوءَ اَلْخُلُقِ فَإِنَّ سُوءَ اَلْخُلُقِ فِي اَلنَّارِ لاَ مَحَالَةَ))

بر شما باد به اخلاق نیکو که هر کسی که اخلاق نیکو داشته باشد حتماً در بهشت خواهد بود و بر حذر باشید از بد اخلاقی که بد اخلاق در جهنم است.

▫️بعد می‌فرماید:

((إِنَّ حُسْنَ اَلْخُلُقِ يُذِيبُ اَلْخَطِيئَةَ كَمَا تُذِيبُ اَلشَّمْسُ اَلْجَلِيدَ وَ إِنَّ سُوءَ اَلْخُلُقِ لَيُفْسِدُ اَلْعَمَلَ كَمَا يُفْسِدُ اَلْخَلُّ اَلْعَسَلَ))

خوش خلقی گناهان را از بین میبرد همچنان که خورشید یخ را آب میکند؛ اخلاق بد نمازت را باطل میکند؛ روزیت را کم میکند؛ عبادات را از بین می برد؛ همچنانکه اگر سرکه وارد عسل شود آنرا از بین می‌ برد؛ اگر انسان اخلاق بد داشته باشد اعمال خوبش از بین میرود.

((حُسنُ الخُلقِ يَزيدُ في الرِّزقِ))

اخلاق خوب رزق را زیاد می کند؛ انسان اگر خوش خلق و خوش قول باشد؛ اگر کاسب باشد افراد زیادی به او مراجعه می کنند؛ دوست و رفیق انسان را بیشتر میکند؛ یار و یاور بیشتری دارند.

اخلاق خوش امام حسن مجتبی «علیه السلام»

امام مجتبی«ع» با مردی که به آنحضرت فحش و ناسزا گفت؛نان و آب و غذا و اسکان داد؛ او گفت تا این لحظه منفور ترین شخص برای من تو و پدرت بودید؛اما از این لحظه به بعد تو و پدرت عزیزترین افراد پیش من هستید؛ این ثمره اخلاق نیکو است.

 اخلاق خوش پیامبر نور و رحمت

 پیامبر اکرم«ص» در برابر مردی که سر خود را به زانوی پیامبر گذاشت و از ایشان درخواست کردند که برایش قصه بگوید با اخلاق و مهربانی رفتار کرد؛ زمانی که بیدار شد دید سرش هنوز بر روی دامان پیامبر است؛ او از عمل خود شرمنده شد؛ شهادتین گفت و مسلمان شد.

ثواب خوش خلقی

◾️((قال الصادق«ع»: إنَّ اللّه َ تباركَ و تعالى لَيُعْطي العَبدَ مِن الثَّوابِ على حُسنِ الخُلقِ كما يُعطي المُجاهِدَ في سبيلِ اللّه ِ يَغدو علَيهِ و يَروحُ))

▫️امام صادق عليه السلام فرمود:
خداوند تبارك و تعالى بر خوش خويىِ بنده ثوابى را مى دهد؛ همانند ثواب مجاهدى كه هر صبح و شام در راه خدا جهاد كند.

▫️یک خوش اخلاقی
▫️ یک لبخند
▫️ برخورد خوب با دیگران
▫️با خانواده
▫️با همسایه
▫️ با همکار
▫️با دوست و رفیق داشتن؛ پاداشی به انسان میدهد؛ اجر و ثوابی همانند کسی که در راه خدا مجاهده می‌کند؛ و در راه خدا میجنگد؛ ثواب عظیم می دهد؛ خداوند متعال اجر بزرگی به او خواهد داد؛ این عاقبت بخیری برای کسی است که اخلاق خوب دارد.

روز قیامت و اخلاق

◾️حدیث نورانی دیگر می‌فرماید:
انسان در روز قیامت بعد از واجبات؛ عملی را نزد پروردگار عرضه نمیکند که به اندازه اخلاق نیک اثر داشته باشد.

انسانی که مردم از اخلاق او در آسایش و راحتی هستند قطعاً مستوجب این ثوابها خواهد بود؛ این اثر اخلاق نیک است.

مذمت بد اخلاقی

پیامبر اکرم «ص» در تشییع جنازه سعد بن معاذ که با حضور ملائکه الهی همراه بود؛ با پای برهنه شرکت کرد؛ و او را تجهیز نمود؛ و قبرش را پوشاند؛ مادر سعد گفت: فرزندم بهشت گوارای تو باد؛ اما پیامبر«ص» فرمود: تو از کجا میدانی که اهل بهشت است؛ او در میان قبر در فشار است؛ چون با خانواده‌اش بد اخلاق بوده است.

 اثرات اجتماعی بد اخلاقی

◾️خوش خلقی نشانه ایمان و اهل بهشت بودن است؛ از طرفی بد اخلاقی اثرات اجتماعی دارد؛…
▫️انسان دوست و رفیق را از دست می دهد
▫️کاسب مشتری از دست می دهد
▫️همنشینان خود را می‌آزارد
▫️خانواده
▫️فرزند
▫️همسر
▫️ دوست و رفیق
▫️از او آزرده می شوند.

 اثرات شخصی بد اخلاقی

◾️بد اخلاقی اثرات شخصی هم دارد؛ کسی که بد اخلاق است در درون خود نیز می سوزد؛ خود او هم آرامش روحی و روانی ندارد و مشکلاتی دارد.

 عوامل بد اخلاقی

◾️ اما عواملی که باعث بد اخلاقی می شود یکی از آنها
▫️ توقع زیاد داشتن و انتظار بیجا داشتن از دیگران است باید همه در خدمت او باشند؛ کوچکترین حرکتی که باب میل او نباشد؛ از کسی سر بزند شروع به بد اخلاقی میکند.

▫️یکی دیگر از عوامل؛ غرور و خودپسندی است؛ که باعث میشود انسان بد اخلاق شود؛ دیگران در مقابل او باید خم بشوند؛ اگر اینچنین نشود؛ تحمل نمی‌کند انسان مغرور و بعد بد اخلاق میشود.

▫️عامل دیگر عدم عفو و گذشت است؛ اخلاق حکم می‌کند اگر کسی اشتباهی کرده او را ببخشد و بگذرد؛ اما کسی که اهل گذشت نباشد عصبانی می شود و آن عصبانیت؛ او را به بد اخلاقی می کشاند؛ و انسان بد اخلاق گرفتار فشار قبر و عذاب در روز قیامت میشود.

ان شاءالله سعی کنیم؛ و تمرین کنیم که اخلاق حسنه داشته باشیم؛ البته باید دانست که انسان نمیتواند یکباره اخلاق خود را تغییر دهد؛ اما با تمرین و مجاهدت و صبر انسان می تواند؛ اخلاق نیکو را برای خود بدست بیاورد و اخلاق بد را کنار بگذارد و با خلق نیکو جزء کسانی باشد که در بهشت همجوار و همسایه پیامبر میشود.

امام جمعه موقت خطبه اول را با قرائت سوره عصر به پایان رساند

 

خطبه دوم:

“بسم الله الرّحمن الرّحیم”

“الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ الطّاٰهِرینَ والصلاة والسلام عَلی عَلیِِ اَمیرَالمُومِنینَ وَ عَلی فاطِمَةَ الزّهرا سَیِدَةِ النِّساءِ العالَمین وَ عَلی … وَ الحُجَّة المُنتَظََر بِحُبِّهِم نتَوَلّی وَ مِن اَعدائِهِم نَتَبَرءُ»

حجت الاسلام و المسلمین شمسی فر (امام جمعه موقت شهرستان خرم آباد) جمعه ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ در خطبه دوم نماز جمعه با توصیه به تقوای الهی و اشاره به آیه شریفه قرآن گفت:

((وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُمْ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَنْ كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ))

◾️خدا به کسانی از شما که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، وعده داده است که حتماً آنان را در زمین جانشین [دیگران] کند، همان گونه که پیشینیان آنان را جانشین [دیگران] کرد، و قطعاً دینشان را که برای آنان پسندیده به سودشان استوار و محکم نماید، و یقیناً ترس و بیم شان را تبدیل به امنیت کند، تا جاییکه فقط مرا بپرستند و هیچ چیزی را شریک من نگیرند؛ و آنان که پس از این نعمت های ویژه ناسپاسی ورزند در حقیقت فاسق اند.

▫️خداوند متعال وعده داده است و خدا خلف وعده نمی کند این مورد قطعی است و محقق خواهد شد؛ نکته اینکه؛ هر جا قرآن ایمان را مطرح می کند بلافاصله عمل صالح بعد از آن آمده است.

▫️تقوا یعنی عمل صالح انجام دادن و گناه و اعمال زشت را ترک کردن؛ ما باید اعمال خود را نگاه کنیم؛ آیا ایمان و عمل صالح داریم؟
خداوند متعال این چنین انسان‌هایی را در روی زمین جانشین قرار می‌دهد و حکومت از آنِ آنهاست همچنان که در قبل خداوند حکومت زمین را به صالحان داده است.

▫️و دینی را که خداوند برای آنها برگزیده است آن دین در سراسر عالم گسترش پیدا می‌کند و ثابت می‌شود و امنیت و آسایش بعد از ترس و نگرانی بر زمین حاکم خواهد شد پروردگار را عبادت می کنند و شرک نمی ورزند؛ به مومنین خدا وعده داده است ایمان و عمل صالح و عبادت و بندگی پروردگار عالم را اگر کسی انجام داد؛ خداوند به او وعده داده است که یک روزی صالحان وارث زمین خواهند شد و حکومت برای صالحان است؛ ان شاءالله حکومت صالحان ثابت شده است؛ و با ظهور امام زمان علیه السلام محقق خواهد شد.

مناسبت ها

شنبه ۱۱ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت علی اکبر «علیه السلام» است؛ این روز را به به جوانان تبریک می گوییم؛ بنابر بیان زیبای رهبر معظم انقلاب برای جوان چند چیز لازم است:
▫️ تحصیل
▫️ تهذیب
▫️ و ورزش
جوانان با این برنامه از این فرصت جوانی باید استفاده کنند.

روز نیکوکاری

روز نیکوکاری و احسان بهترین فرصت است که برای جوانان زمینه
▫️ تحصیل
▫️و ازدواج
▫️ و شغل
▫️ و مسکن فراهم شود؛
آنهایی که می توانند در این راه قدمی بردارند این فرصت را از دست ندهند؛ الحمدلله کارهای خوبی انجام شده؛ از دستگاه هایی که در این مسیر قدم برمیدارند تشکر و قدردانی میکنیم.

ازدواج جوانان

همه مسئولین از این فرصت استفاده کنند؛ عزیزان استحضار دارید؛ ازدواج برای جوانان سخت شده است؛ لذا مسئولین محترم قدم هایی را بردارند؛ کاری کنند که جوانان ما به راحتی بتوانند ازدواج کنند و مسئله شغل و مسکن و دغدغه های آنان را برطرف کنند.

نیمه شعبان میلاد امام زمان «عج»

▫️نیمه شعبان سالروز ولادت امام زمان علیه السلام است امام عزیزی که رزق و روزی همه بندگان به واسطه فیض اوست؛ دوام و پایداری زمین و آسمان بواسطه اوست؛ از وجود پر خیر امام است که به بندگان خدا و همه موجودات عالم برکتی نازل می شود؛ اگر حجت خدا در روی زمین نباشد زمین آرامشی نخواهد داشت؛ پس همه ما اگر زنده هستیم؛ اگر قلب ما ضربان دارد و نفس میکشیم؛ واسطه‌ی امام زمان«عج» است.

▫️علامه طباطبایی در اشاره به آیه ۵۵ سوره مبارکه نور که قرائت شد می‌فرماید؛ در محضر امام صادق «ع» این آیه تلاوت شد؛ حضرت فرمود اینکه خداوند متعال وعده داده است؛ بسبب وجود مبارک امام زمان«عج» و اصحاب ایشان نازل شده است؛ و آن حکومت جهانی امام زمان«ع» است.

 وظایف منتظران

▫️اما وظیفه ما انتظار فرج است؛ انتظار یعنی اینکه انسان تلاش کند؛ هم خود و هم خانواده و هم جامعه را مهیای آمدن امام زمان«عج» بکند.

ثواب انتظار

▫️کسی که منتظر باشد همانند کسی است که با شمشیر در راه خدا میجنگد؛ مثل کسی است که کنار پیغمبر با شمشیر در راه خدا جنگیده باشد؛ به منزله کسی است زیر پرچم امام زمان«ع» قرار گرفته است و مانند کسی است که در راه پیامبر«ص» به شهادت رسیده است.

منتظر واقعی

امام سجاد «علیه السلام» فرمود:
همانا مردم زمان غیبت که قائل به امامت هستند و منتظر حضرت هستند از همه مردم زمان ها بالاتر هستند؛ این که امام خمینی«ره» فرمود: امت ما از امت زمان پیامبر«ص» برتر و بالاتر است منشاء روایی دارد؛ کسی که معتقد و منتظر به او باشد از همه آنها بهتر است؛ خداوند تبارک و تعالی به آنها
▫️ معرفت داده
▫️ قدرت شناخت داده
غیبت برای آنها فرقی نمی کند؛ آنها در حال غیبت مثل این است که دارند امام خود را می بینند؛ در محضر امام هستند؛ کسی که این چنین حضور امام را اعتقاد دارد؛ چگونه زندگی می کند؟ ما در محضر او هستیم؛ از اعمال ما باخبر است؛ اگر منتظر این چنین باشد این همه اجر و ثواب برای او خواهد بود.

 زمینه سازی ظهور
اما برای زمینه سازی ظهور چه میشود کرد؟

◾️نذر کردن؛ یکی از کارهایی است که ماندگار می ماند؛ نذورات؛ مختلف هستند؛ اما مهم‌ترین آنها کمک کردن به طالب علم است؛ کمک کننده به طالب علم مانند کسی است که انبیا را دوست دارد؛ و مانند آن است که با آن انبیا خواهد بود؛ و کسی که از طالب دین بدش بیاید و با او مخالف باشد ؛مانند این است که به پیامبران بغض و کینه دارد.

 بهترین نذر

◾️ از بهترین نذرها؛ نذر برای حوزه های علمیه است؛ برای تربیت سربازان فرهنگی امام زمان«ع» طلابی تربیت شود؛ او تا آخر عمر هر خدمتی به دین بکند؛ کسی که زمینه او را فراهم کرده در ثواب او شریک خواهد بود؛ آیا بالاتر از این میشود که انسان یک سرباز تحویل امام زمان«ع» بدهد.

طلبه پروری

همچنانکه نمازگزاران عزیز استحضار دارید؛ این روزها ثبت نام حوزه های علمیه است؛ درخواست دارم کسی که فرزند لایق و باهوش و استعدادی دارد؛ او را به امام زمان«ع» هدیه کند؛ اگر یک پدر و یک مادر فرزندی را ببرند در لشکر سربازان امام زمان«ع» ثبت نام کند؛ و به دین خدمت کند؛ چقدر ارزش دارد؛ خوشا به حال این چنین افرادی که برای دین و خدمت بهتر به امام زمان یاری می‌رسانند.

 جایگاه عالم و عابد

▫️پیامبر اکرم «علیه السلام» فرمود برتری یک عالم دین بر یک عابد؛ مانند برتری ماه در شب چهارده بر ستارگان است.

شافعان قیامت

◾️یا فرمود سه گروه روز قیامت شفاعت می کنند:
▫️انبیا
▫️علما
▫️شهدا
در کلام حضرت رسول «ص» علما ما قبل از شهدا مطرح می‌شود؛ چون مقام بالایی دارند.

▫️امام هادی«ع» بخاطر مناظره موفق علمی یک جوان که دشمن اهل بیت علیهم السلام را محکوم کرده بود؛ او را کنار خود نشاند و آیه شریفه:
((يَرْفَعِ اللَه الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ)) را تلاوت فرمودند و به بعضی که به او حسادت می‌کردند فرمود: خدا او را بالا برده است.

▫️شبیه این روایت در زمان امام حسن عسکری«ع» اتفاق افتاد؛ و به شخصی که دشمنان اهل بیت«ع» را در مناظره علمی محکوم کرده بود؛ درود و تحیت فرستاد.

روز سربازان گمنام امام زمان علیه السلام

◾️سالروز ولادت حضرت ولیعصر «عج» روز سربازان گمنام امام زمان «علیه السلام» نامیده شده؛ عزیزانی که در دید نیستند؛ و گمنام اند و شبانه روز تلاش می‌کنند؛ در داخل و خارج کشور جان و آسایش خود را برای امنیت این کشور از دست می‌دهند؛ به آنها تبریک می‌گوییم و برایشان آرزوی موفقیت میکنیم.

ایشان در خاتمه با قرائت سوره مبارکه نصر خطبه را به پایان رساندند.

1401/12/12