چهارمین نشست ماهیانه صمیمی جمعی از طلاب مدارس علمیه استان لرستان با نماینده ولی فقیه در استان لرستان

چهارمین نشست ماهیانه صمیمی جمعی از طلاب مدارس علمیه استان لرستان با نماینده ولی فقیه در استان لرستان
آذر 7, 1400
166 بازدید

چهارمین نشست ماهیانه صمیمی جمعی از طلاب مدارس علمیه استان لرستان با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان در مدرسه علمیه رضویه برگزار شد. لازم به ذکر است در این مراسم که عصر شنبه ششم آذر ماه برگزار گردید، تعدادی از طلاب مدارس حوزه علمیه استان لرستان […]

چهارمین نشست ماهیانه صمیمی جمعی از طلاب مدارس علمیه استان لرستان با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان در مدرسه علمیه رضویه برگزار شد.

لازم به ذکر است در این مراسم که عصر شنبه ششم آذر ماه برگزار گردید، تعدادی از طلاب مدارس حوزه علمیه استان لرستان به صورت حضوری به ذکر مباحث مختلف پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه خرم‎آباد، عصر شنبه، ششم آذرماه در دیدار با طلاب حوزه علمیه رضویه لرستان، اظهار کرد: نبی مکرم اسلام برای کسی که جدال را ترک کند حتی اگر حق با او باشد، کسی که دروغ را ترک کند حتی اگر آن دروغ شوخی باشد و کسی که اخلاق نیکو داشته باشد سه خانه را در حومه، پایین و بالای بهشت ضمانت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه زمینه دروغ و جدال در بین تمام اقشار وجود دارد و طلاب باید بیشتر بر این امر دقت داشته باشند، افزود: طلاب در مباحثه‌ها در حجره‌ها تا حضور در جامعه پرهیز از جدال و دروغ را تمرین کنند و جایی‌که حق است آن را بپذیرند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه اگر در جامعه‌ای اخلاق نیکو و پرهیز از کذب و جدال حکم‌فرما باشد، اختلافات خانوادگی، قومی و قبیله‌ای و پرونده‌های دادگستری به‌وجود نمی‌آید، بیان کرد: انسان با حُسن‌ خلق و اخلاق نیکو در جامعه به درجه یک انسان روزه‌دار و شب‌ زنده‌دار نائل می‌شود که این امر نشان از اهمیت خصلت نیکوی خوش‌اخلاقی دارد.

وی با تأکید بر اینکه کثرت معاشرت و نشست و برخواست طلاب با مردم امری بدیهی است، گفت: فلسفه وجودی طلاب معاشرت با مردم است؛ اگر طلبه‌ای با مردم در ارتباط باشد ولی تندمزاج و عصبانی باشد راه به جایی نمی‌برد، زیرا تعامل و معاشرت با مردم از الزامات و بایسته‌های تبلیغ روحانیت است.

شاهرخی با اشاره به اینکه بزرگان و علمای دین دارای اخلاقی نیکو و اهل گفت‌وگو و تعامل با مردم بودند، گفت: در آیات و روایات صبر و حوصله در کنار اخلاق نیکو از ویژگی‌های انسان مؤمن است و طلاب باید صبر و حُسن‌ خلق را در خود تقویت کنند کمااینکه مردم اطراف طلاب خوش‌رفتار جمع می‌شوند.

1400/9/6