خطبه اول “بسم الله الرّحمن الرّحیم” “اَلحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ العالَمِینَ نَحمَدُهُ وَ نَستَعینُهُ وَ نَستَغفِرُهُ وَ نَتَوَکَّلُ عَلَیهِ وَ نُصَلِّی وَ نُسَلِّم عَلی حَبیبِه وَ نَجیبِه وَ خیَرَتِهِ فی خَلقِه حافِظِ سِرِّهِ وَ مُبَلِّغِ رِسالاتِهِ بَشیرِ رَحمَتِهِ وَ نَذیرِ نِقمَتِه سیِّدنا وَ نَبیِّنا أبیالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد وَ عَلی آلِهِ الأَطیَبینَ الأَطهَرینَ المُنتَجَبین اَلهُداةِ المَهدیّین المَعصومین، […]
خطبه اول
“بسم الله الرّحمن الرّحیم”
“اَلحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ العالَمِینَ نَحمَدُهُ وَ نَستَعینُهُ وَ نَستَغفِرُهُ وَ نَتَوَکَّلُ عَلَیهِ وَ نُصَلِّی وَ نُسَلِّم عَلی حَبیبِه وَ نَجیبِه وَ خیَرَتِهِ فی خَلقِه حافِظِ سِرِّهِ وَ مُبَلِّغِ رِسالاتِهِ بَشیرِ رَحمَتِهِ وَ نَذیرِ نِقمَتِه سیِّدنا وَ نَبیِّنا أبیالقاسِمِ المُصطَفی مُحَمَّد وَ عَلی آلِهِ الأَطیَبینَ الأَطهَرینَ المُنتَجَبین اَلهُداةِ المَهدیّین المَعصومین، سِیَّما بَقیَّةَاللَّه فِی الأرضین.»
حجت الاسلام و المسلمین بهروز شمسیفر امامجمعه موقت خرمآباد، امروز جمعه هفتم بهمنماه ۱۴۰۱ در خطبههای نماز جمعه شهرستان خرمآباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد، پس از حمد و ثنایالهی ضمن قرائت آیهای از قرآن کریم: “وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ ۖ وَسَتُرَدُّونَ إِلَىٰ عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ” (و بگو که هر عمل کنید خدا آن عمل را میبیند و هم رسول و مؤمنان بر آن آگاه میشوند، آن گاه به سوی خدایی که دانای عوالم غیب و شهود است بازگردانیده شوید و او شما را به کردارتان واقف سازد) اظهار داشت:
یکی از گرفتاریهای بشر که به او دست میدهد غفلت است. و انسانی که غفلت به او دست دهد گرفتار میشود.
کوهنوردی که در مسیرهای سخت و صعب العبور حرکت می کند اگر غفلت کند ممکن است از پرتگاه پرت شود و به هلاکت برسد و یا دچار نقص عضو شود.
غفلت انسان را در دام نفس و شیطان گرفتار می کند؛ سعی انسان آگاه و بصیر این است که غفلت دامنگیر او نشود.
قرآن کریم می فرماید: “هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمَى وَالْبَصِيرُ أَفَلَا تَتَفَكَّرُونَ” یعنی: ([بگو] آیا [انسان]بصیر، هشیار و آگاه با کسی که غافل است مساوی است؟ آیا فکر و اندیشه نمیکنید؟)
پس غفلت یکی از مشکلات ماست
اما این غفلت جنبه های فراوانی دارد:
یکی از غفلتهایی که دامنگیر خیلی از انسانها میشود غفلت از ناظران محترمی است که ناظر بر اعمال و رفتار انسان هستند.
انسان موقعی که در مقابل طفلی قرار می گیرد حیاء می کند که مرتکب اعمال، رفتار، گفتار و منش زشتی شود و از آن طفل شرم میکند؛ چرا؟ چون آن طفل را ناظر بر اعمال و رفتار خود میبیند.
اما همین انسان ممکن است از ناظرانی که تمام اعمال و رفتار انسان را زیر نظر دارند غفلت کند.
ما اگر باور و اعتقاد راسخ داشته باشیم که دوربینی از زندگی ما فیلمبرداری میکند و روزی این فیلم را به ما نشان میدهند هیچکس حاضر نیست در مقابل این دوربین کوچکترین حرکت ناپسندی انجام دهد یا کلمه[زشت]ای را بر زبان جاری کند چون میداند فیلم دارد گرفته میشود و روزی پخش خواهد شد.
در راس[و بالاتر از] این ناظران، کلام امیرالمومنین (ع) و معصومین (ع) و آیات قرآن است که برنامه زندگیست و فقط برای تلاوت و بردن ثواب نیست و هرکسی بر اساس دستورات و معارف قرآن زندگی کند سعادت دنیا و آخرت را برای خود خریده، اما کسی که قرآن در زندگی او پیاده نشود در دنیا و آخرت گرفتار میشود.
یکی از آن دستورات این است: “أَيَحْسَبُ أَنْ لَمْ يَرَهُ أَحَدٌ أَلَمْ نَجْعَلْ لَهُ عَيْنَيْنِ (آیا [انسان] میپندارد احدی او را ندیده؟ آیا ما به او دو چشم عطا نکردیم؟)
◽️ آن خالقی که به انسان چشم برای دیدن داده مگر میشود خودش نبیند و ناظر نباشد؟
او این قدرت را به ماها داده تا ما بدانیم که او “فوق” ، “برتر” و “بالاتر” است؛ پس او اعمال ما را میبیند.
“قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ” علاوه بر خداوند،
◽️ پیغمبر(ص) و حتی بعضی مومنین[و متدیّنین] که در رأاس آنها معصومین(ع) هستند هم میبینند.
و در زمان ما هم طبق این آیه
◽️امام زمان(عج) ناظر بر اعمال من و شماست و میبیند.
اگر انسان این باور و اعتقاد را داشته باشد که همۀ ایشان[خداوند، پیغمبر(ص)، معصومین(ع) و امام زمان(عج) ] اعمال ما را میبینند مگر میشود کاری کند که غضب خدا را به همراه داشته باشد و دل امام زمان(عج) را بشکند؟ اگر مرتکب میشویم یا دچار غفلت شدیم و نفس ما را گرفتار کرده، یا شیطان توطئه و نقشه کشیده و ما را به غفلت کشانده است.
◽️گروه بعدی که اعمال ما را میبینند ملائکه الهیاند؛
قرآن« در این مورد میفرماید: ” مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ” (او [انسان]سخنی بر زبان نیاورد جز آنکه همان دم فرشتهای مراقب و آماده است)
ما چرا:
▪️ دروغ میگوییم
▪️ تهمت میزنیم
▪️ غیبت میکنیم
▪️ با آبروی دیگران بازی میکنیم
▪️ چرا مرتکب معصیت و نافرمانی میشویم؟
چون این ها را ناظر نمی دانیم و یا ایمان ضعیف است یا در غفلت هستیم.
نباید زندگی انسان طوری باشد که این ناظران را از خود ناراضی کند.
◽️ اعضای بدن دیگر ناظران اعمال ما هستند.
قرآن کریم در این باره می فرماید: “الْيَوْمَ نَخْتِمُ عَلَىٰ أَفْوَاهِهِمْ وَتُكَلِّمُنَا أَيْدِيهِمْ وَتَشْهَدُ أَرْجُلُهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ” (امروز بر دهانشان مهر خاموشی نهیم و دستهایشان با ما سخن گوید و پاهایشان به آنچه میکردند گواهی دهد)
این یعنی چه؟ یعنی دست شعور دارد!
به پا و اعضای بدن قدرتی داده شده که بر اعمال شما ناظرند و روز قیامت بر علیه انسان شهادت خواهند داد!
یا در جایی دیگر میفرماید: “حَتَّىٰ إِذَا مَا جَاءُوهَا شَهِدَ عَلَيْهِمْ سَمْعُهُمْ وَأَبْصَارُهُمْ وَجُلُودُهُمْ بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ﴿۲۰﴾ وَقَالُوا لِجُلُودِهِمْ لِمَ شَهِدْتُمْ عَلَيْنَا ۖ قَالُوا أَنْطَقَنَا اللَّهُ الَّذِي أَنْطَقَ كُلَّ شَيْءٍ ” (چشمها و پوست بدنهاشان بر جرم و گناه آنها گواهی دهند.و آنها به اعضاء بدن گویند: چرا بر اعمال ما شهادت دادید؟ آن اعضاء جواب گویند: خدایی که همه موجودات را به نطق آورد ما را نیز گویا گردانید)
همان خدایی که در این دنیا به انسان قدرتی داده که با این تکه گوشت بنام زبان حرف بزند به این دست، چشم، پوست و همه اعضاء قدرتی خواهد داد که حرف بزنند و شهادت دهند.
این ناظران اعم از زمین و زمان و همۀ موجودات روز قیامت شهادت خواهند داد. اگر انسان اینگونه باشد که قدم بر زمین که میگذارد بداند این زمین، لباس، اعضای بدن شهادت خواهند داد مگر میشود زندگیاش رها باشد؟
چرا معصومین(ع) مرتکب گناه نمیشوند؟ چون همینطورند؛ و ما چرا مرتکب میشویم؟ چون اینگونه نیستیم!
پس غفلت باعث میشود که انسان گرفتار شود و فردای قیامت عذاب الهی دامنگیر او شود.
باز قرآن میفرماید: “وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۚ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا” (و [ای انسان] هرگز آنچه را که بدان علم و اطمینان نداری دنبال مکن که چشم و گوش و قلب همه مسئولند)
آن چیزی که انسان را از موجودات دیگر جدا میکند عقل است ؛ اگر انسان اهل اندیشه، تامل و تفکر در این آیات باشد برای زندگی خود حساب و کتاب باز میکند. پیغمبر(ص) فرمود: “لَيْسَ الْأَعْمَي مَنْ يَعْمَي بَصَرُهُ إِنَّمَا الْأَعْمَي مَنْ تَعْمَي بَصِيرَتُهُ” (كور آن نيست كه چشمش نابينا باشد، بلكه كور واقعي آن است كه ديده بصيرتش كور باشد) چنین کسی غافل است و با اعمال و رفتارش خود را به سوی آتش جهنم میکشد.
امیرالمومنین(ع) میفرماید: “إِنَّ اَلتَّفَكُّرَ يَدْعُو إِلَى اَلْبِرِّ وَ اَلْعَمَلِ بِهِ” (انديشيدن انسان را به نيكى و عمل به آن میكشاند.)
انسان اگر اهل فکر باشد روی آیات خوب اندیشه میکند. هر آیه ای که تلاوت میکنیم همان لحظه خداوند تبارک و تعالی در حال صحبت با من و شماست. لذا مستحب است که وقتی در قرآن می خوانیم “یا ایها الذین آمنوا” بگوییم لبیک.
حال اگر انسان از عقل خود استفاده کرد و:
◽️این ناظران را نادیده نگرفت
◽️ غیبت نکرد
◽️ غیبت نشنید
◽️ به اموال مردم دست اندازی نکرد
◽️ با آبروی مردم بازی نکرد
◽️ واجبات را زیر پا نگذاشت
◽️ محرمات را مرتکب نشد
[در قیامت] دچار گرفتاری نخواهد شد.
انشاءاللّٰه خداوند به همه ما کمک کند که به همین دو آیه عمل کنیم.
اگر آیات قرآن و کلام معصوم (ع) بخواهد اثر کند و دل ما را زنده کند همین مقدار کافی است و اگر بخواهد اثر نکند هرچقدر درباره آن صحبت کنیم اثری نخواهد داشت.
خودم و همه شما را به رعایت تقوا و تفکر و عمل به همه این آیات دعوت میکنم.
ایشان در پایان خطبهاول را با ذکر دعا و قرائت سوره عصر به پایان رسانید.
خطبه دوم:
“بسم الله الرّحمن الرّحیم”
“الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبىالقاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ الطّاٰهِرینَ والصلاة والسلام عَلی عَلیِِ اَمیرَالمُومِنینَ وَ عَلی فاطِمَةَ الزّهرا سَیِدَةِ النِّساءِ العالَمین وَ عَلی … وَ الحُجَّة المُنتَظََر بِحُبِّهِم نتَوَلّی وَ مِن اَعدائِهِم نَتَبَرءُ»
حجتالاسلاموالمسلمین بهروز شمسیفر امامجمعه موقت خرمآباد امروز جمعه ۷بهمنماه ۱۴۰۱ در خطبهدوم نمازجمعه خرمآباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد، پس از حمد و ثنای الهی و سفارش به تقوای الهی ضمن اشاره به روایتی از امیرالمومنین(ع) : “مَنْ أَصْلَحَ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ اللَّهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ مَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَ النَّاسِ وَ مَنْ أَصْلَحَ أَمْرَ آخِرَتِهِ، أَصْلَحَ اللَّهُ لَهُ أَمْرَ دُنْيَاهُ؛ وَ مَنْ كَانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ وَاعِظٌ، كَانَ عَلَيْهِ مِنَ اللَّهِ حَافِظٌ.” (کسی كه رابطه ميان خود و خدا را نيكو سازد، خداوند رابطه او را با مردم نيكو سازد و هر كه كار آخرت خود را به صلاح آورد، خداوند، كار دنيايش را به صلاح آورد و هر كه اندرز دهنده خود باشد از سوى خدا براى او نگهبانى بود) افزود:
انسان اگر خیلی هنرمند باشد باید بین خود و خدای خود را اصلاح کند.
پیغمبر(ص) روزی به اصحابشان فرمودند که از بیابان هیزم جمع کنید؛ آنها رفتند و پس از مراجعت گفتند: در این بیابان هیزم وجود ندارد؛ حضرت به آنها فرمود برگردید و دقت کنید؛ آنها دوباره رفتند و اینبار هر کسی تکهای را پیدا کرده و آورد در نهایت هیزوم زیادی جمع شد. پیغمبر (ص) با آنان فرمود اینگونه دنبال عیب های خود باشید.
اگر میخواهیم بین خود و خدای خود را اصلاح کنیم باید اینطور دنبال عیوب خود باشیم.
ما در خیلی موارد دنبال این هستیم که عیب دیگران را ببینیم و اصلاح کنیم اما عیب خود را فراموش میکنیم و اصلا آنها را عیب نمیدانیم! همان عیب را برای دیگران زشت میدانیم ولی برای خودمان اینگونه نیست.
برای اصلاح بین خود و خدای خود که وسعت رزق و روزی را هم در پی خواهد داشت باید اینگونه بود. انسان نباید و غصه روزی را بخورد بلکه باید قصه اصلاح بین خود و خدای خود را بخورد.
اما این اصلاح دشمنانی دارد:
۱.▪️ دشمن درونی
امیرالمومنین(ع) میفرماید: “أعدَى عَدُوٍّ لِلمَرءِ غَضَبُهُ و شَهوَتُهُ ، فَمَن مَلَكَهُما عَلَت درجَتُهُ ، و بَلَغَ غايَتَهُ” (دشمن ترين دشمن آدمى، خشم و شهوت اوست. پس هر كه بر اين دو مسلّط شود، درجه اش بالا رود و به هدفش برسد)
یا در جایی دیگر فرمود: “أعدى عَدوِّكَ نَفسُكَ الَّتي بَينَ جَنبَيكَ” (دشمن ترين دشمن تو، نفسى است كه ميان دو پهلويت[درون سینهات] قرار دارد)
باز حضرت فرمود: “بَطنُ المَرءِ عَدوُّهُ” (شکم انسان دشمن اوست!)
انسانی که حرامخوار شد امامکُش هم می شود!
امام حسین(ع) به آنهایی که در کربلا آمدند نصیحت و موعظه کرد اما گوش ندادند؛ حضرت فرمود: علتش این است که “مُلِئَت بُطونُکُم مِنالحَرام” (شکم هایتان از حرام پر شده)
شکمی که از حرام پر شود دیگر خدا و امام زمان نمیشناسد!
۲.▪️ دشمن بیرونی:
◽️ دشمن بیرونی یک موقع ابلیس و شیطان است که قرآن در این باره میگوید: “أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يَا بَنِي آدَمَ أَنْ لَا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ” (اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شيطان را مپرستيد زيرا وى دشمن آشكار شماست)
یا در جای دیگر قرآن میفرماید: “يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ” (ای کسانی که ایمان آوردهاید، کافران را که دشمن من و شمایند یاران خود انتخاب نکنید و طرح دوستی با آنها نیافکنید)
پس از اصلاح بین خود و خدای خود زحمت میخواهد. اگر انسان با دشمن خود مبارزه نکند دشمن [شیطان و نفس] او را زمینگیر میکند و او را به هلاکت میرساند.
اصلاح بین خود و خدای خود دشمنانی دارد که باید با آن مبارزه کرد و از خدا [در راه مبارزه با آنان] کمک خواست. و هیچ گاه هم نباید انسان به اعمال و رفتار خود تکیه کند که من اهل نماز یا نماز شب هستم. همیشه باید چشم به رحمت و عنایت پروردگار داشت.
و توسل معصومین(ع) داشت. خصوصاً در عصر ما باید به امام زمان(عج) توجه داشت وضع ایشان کمک خواست چرا که دشمن [شیطان] ما را میبیند اما ما او را نمیبینیم.
معیار ما برای مبارزه هم:
▪️ قرآن
▪️ سنت معصومین(ع)
▪️ و عقل
است.
اگر بر اساس این سه اصل زندگی کنیم شیطان را زمینگیر خواهیم کرد.
در روایات داریم که: “نماز بخوانید چرا که نماز بینی شیطان را به خاک می مالد”
پس باید در اصلاح بین خود و خدای خود تلاش و کوشش کرد تا خدا هم آخرت و دنیای ما را اصلاح کند.
مناسبت های هفته
فرصت ماه رجب
باید دعاها و اعمالی که مربوط به ماه رجب است را غنیمت بشماریم؛ در روایات داریم که یک روز روزه گرفتن در ماه رجب باعث می شود یک سال آتش جهنم و غضب خدا از انسان دور، و دری از درهای بهشت به روی انسان باز شود. رجب نام رودیست در بهشت که از عسل شیرین تر است. کسانی که یک روز از ماه رجب را روزه بگیرند از آن رود می نوشند.
این ماه را غنیمت بشمارید به خصوص دعاهای آن را با توجه کردن به معنای انها.
چهارشنبه ۱۲بهمن ولادت امام جواد (ع)
جریان امامت و ولایت پس از پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم مسیر پرفراز و نشیبی را طی کرد:
◽️زمانی به مدت ۲۵ سال امیرالمومنین علیه السلام را خانه نشین
◽️زمانی هم امام حسن علیه السلام را وادار به صلح
◽️ و زمانی هم در کربلا امام حسین(ع) را به شهادت رساندند
◽️تا زمانی که[تاریخ] به دوران غیبت رسید.
کاروان حق و باطل همیشه وجود داشته؛ از خلقت آدم تا ظهور امام زمان(عج).
پرچمداران کاروان حق عبارتند از:
◽️ پیغمبران
◽️ معصومین(ع) و امام زمان(عج)
◽️ در دوران ما نائب امام زمان(عج)
که با توجه به احکام هر کسی باید نسبت به نظر مرجع تقلید خود در این مورد عمل کند.
آیا همانطور که به لباس خوراک و پوشاک فرزندانمان اهمیت می دهیم آیا آنها را با احکام دین آشنا کرده ایم؟
آیا شبی یک مسئله می خوانیم؟ رساله را باز کنیم و خود و فرزندانمان یک مسئله از آن یاد بگیریم.
▪️ در احکام مراجع تقلید
▪️ در مسائل سیاسی فقیه جامعالشرایطی که وقتی مسئولیت بر دوش او قرار می گیرد و این پرچم بر دست اوست که همه باید از آن تبعیت کنند و او را یاری کنند. تا این کاروان به مقصد برسد و این پرچم به دست امام زمان(عج) سپرده شود.
چهارشنبه ۱۲بهمن سالروز ورود تاریخی حضرت امام(ره)
مناسبت بعدی سالروز ورود حضرت امام(ره) در دوازدهم بهمن است.
همیشه جامعه و مردمی رشد و پیشرفت دارند که دارای چند مولفه باشند:
◽️ یکی از این مولفه ها رهبری آگاه، بصیر، هشیار، مدیر، مدبر، عالم، عادل و الهیاست.
هر جامعهای از چنین رهبری برخوردار باشد یکی از مولفه های پیشرفت را در اختیار دارد.
◽️ مولفه بعدی حضور، وحدت و انسجامِ مردمی آگاه، بصیر، هشیار، مقاوم و صبور است که با استقامت و پیروی از رهبرشان به سوی هدف خود گام بر میدارند.
▪️ اگر زمانی امیرالمومنین علیه السلام خانه نشین شدند به این خاطر بود که مردم پای کار نیامدند.
▪️ اگر امام حسن علیهالسلام مجبور به صلح شدند چون مردم در صحنه حضور نداشتند.
▪️ اگر امام حسین علیه السلام به شهادت رسید چون مردم نی آمدند تا به وظیفه خود عمل کنند.
در این دوران و در زمان ظهور نیز همین است.
کسی فکر نکند که اگر الان از کاروان حق و از ولایت فقیه با همه تبعات و مشکلاتی که ممکن است این مسیر به همراه داشته باشد جدا شود پیشرفتی در کارش حاصل خواهد شد.
یک زمانی امام حسین علیه السلام تحریم شدند. آب غذا و امنیت وجود نداشت. زن و بچه ایشان اسیر و خود و عزیزانشان کشته و تکهتکه شدند؛ اما پای دین ماندند.
الان نیز همین طور است. این نظام با رهبری الهی مثل امام و مردمی که نظام طاغوت ۲۵۰۰ ساله را برداشتند و در زمان انقلاب ما سه شعار داشتیم:
▪️ استقلال
▪️ آزادی
▪️ جمهوری اسلامی
قبل از انقلاب استقلال ما چگونه بود؟ بالاترین رده حاکم بر توسط سفارتخانه های آمریکا و انگلستان اداره می شد. یک روز رضاخان را می آوردند و یک زمانی می دیدند که دیگر فایده ای ندارد و محمدرضا فرزندش را به جایش می نشاندند. بدون اجازه آنان[آمریکا و انگلیس] نمی توانستند کوچکترین تصمیم سیاسی بگیرند و همه جنبه های کشور تحت سلطه بیگانگان بود:
▪️ نفت
▪️ گاز
▪️ صنایع
▪️ ارتش ما
فرمانده ارتش ما باید در مقابل یک سردمدار آمریکایی مانند یک سرباز میایستاد.
اما الان کجا ایستاده ایم؟ :
آمریکا را از ایران بیرون کردیم
از منطقه و کشورهایی مانند عراق، سوریه، یمن، لبنان و.. هم همینطور
یک زمانی ما در اختیار اداره کشور خود را نیز نداشتیم اما الان اگر بخواهند در منطقه کاری بکنند بدون حضور ایران و ملت ایران هرگز نمی توانند کاری کنند.
خب طبیعی است وقتی ایران پایگاهشان بود و تبدیل به ژاندارم منطقه برای اسرائیل و آمریکا تبدیل شده بود و الان دیگر اینگونه نیست برایش نقشه بکشند!
▪️زمانی با ترور
▪️زمانی با جنگ
▪️زمانی با تحریم
▪️و گاهی هم با ایجاد اغتشاشات
ولی به نتیجه نرسیده اند؛ طبیعی است که عصبانی باشند. چون می بینند این کشور به سرعت در حال رشد و پیشرفت است.
هر مشکلی را ایجاد میکنند ولی این مردم با
▫️ایمان
▫️استقامت
▫️صبر
▫️ و هدایتهای رهبری
نقشه های آنان را نقش بر آب می کنند.
وزیر امور خارجه قبلی امریکا یعنی خانم رایس گفته بود ما با هزینه های هنگفت و بهترین متفکران فکر می کنیم و نقشه میکشیم، بهترین مجریان را به کار می گیریم اما رهبری ایران با یک سخنرانی چند دقیقهای همه آنها را به هم میریزد.
محکومیت قرآن سوزی اخیر
خب کارشناسان آنها گفتند که باید با قرآن و اسلام جنگید ولی از جنگ با اینها عاجزند. قرآن سوزی نشانه عجز است. قرآن می گوید همه شما انس و جن اگر می توانید با همه دانشمندان تان یک سوره مانند سوره های قرآن بیاورید.
دیگر آتش سوزی و اهانت نمیخواهد. اگر می توانید مانند آن را بیاورید تا مسلمین تسلیم شوند.
چون نمی توانند ناچار هستند به:
▪️قرآن سوزی
▪️اهانت به رهبری
▪️تحریم سپاه که حتی امنیت خود آنان را نیز تامین کرده
پناه می برند.
اگر سپاه نبود چه کسی می خواست جلوی ورود داعش به اروپا را بگیرد؟
آنها خودشان می دانند کسی که مانع رسیدن آنها به اهدافشان است:
▫️قرآن
▫️رهبری آگاه و بصیر
▫️سپاه
و.. است و مجبور به این توطئه ها هستند که آنها نیز اثری نخواهد داشت و این امت با هدایت های رهبری آگاه و بصیر خود همه این نقشه ها را نقش بر آب خواهد کرد.
ببینید از که از قبل انقلاب تاکنون آمریکا روزبهروز افول کرده و این انقلاب با همه مشکلاتی که برای آن درست کرده اند روز به روز قدرتمند تر شده.
انشاءلله این راه ادامه خواهد داشت و پرچم آن به دست صاحب اصلیش سپرده خواهد شد.
ایشان در پایان خطبه دوم را با ذکر دعا و قرائت سوره کوثر به پایان رسانید.
1401/11/07
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.