نماز جمعه به امامت نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1403/09/16

نماز جمعه به امامت نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی در مصلی الغدیر شهرستان خرم آباد برگزار شد .1403/09/16
آذر 17, 1403
38 بازدید

خطبه اول “أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ اجمعین سِیَّما بَقیَّةِ اللهِ فِی الأَرضین.“   حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خرم‌آباد،روز جمعه۱۶ آذر ماه ۱۴۰۳ درخطبه‌های نماز جمعه شهرستان خرم‌آباد که […]

خطبه اول

“أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ اجمعین سِیَّما بَقیَّةِ اللهِ فِی الأَرضین.

 

حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خرم‌آباد،روز جمعه۱۶ آذر ماه ۱۴۰۳ درخطبه‌های نماز جمعه شهرستان خرم‌آباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد گفتند:

کلام نور

قال الله تبارک و تعالی فی کتابه:
“بسم الله الرحمن الرحیم”
“قُلْ أَتُحَاجُّونَنَا فِي اللَّهِ وَهُوَ رَبُّنَا وَرَبُّكُمْ وَلَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُخْلِصُونَ”
“(ای پیغمبر به اهل کتاب)بگو:درمورد خدا شمارا با ما چه جای بحث و جدال است؟ در صورتی که او پروردگار ما وشماست و ما مسئول کارخود و شما مسئول کردار خویش هستید،و ماییم که او را از روی خلوص پرستش می‌کنیم.”
(سوره بقره/ آیه ۱۳۹)

شأن نزول

این آیه در ارتباط با اهل کتاب (یهودی ها) می باشد که هشداری است به یهودی ها و بنی اسرائیل،همانانی که انبیا الهی را شهید می‌کردند و می‌گفتند ما نژاد برتر هستیم،یک جریانی داخل یهودیت بود که خود را نژاد برتر و محبوب خدا می‌دانستند و می‌گفتند چون دین و کتاب ما از دین اسلام و کتاب قرآن قدیمی تر است پس ما محبوب خدا و نژاد برتر می باشیم و به خدا نزدیک تر هستیم.

اخلاص در کارها

این آیه میفرماید که ای پیامبر به اینان بگو آیا شما درباره خدا با ما منازعه می‌کنید؟خدای مهربان پروردگار همه عالمیان است‌.اعمال شما آشکار و شفاف است‌،اعمال ما هم آشکار و شفاف است ولی ما تفاوتی با شما داریم که کارهای ما برای رضای خداست.کار برای خدا ماندگار است چه دیگران بدانند چه ندانند، تمجید کنند یا سرزنش، باقی می ماند. اگر کاری برای غیرخدا بودممکن است چند روزی پیرامون آن گفتگو بشود ولی چون کف روی آب از بین می‌رود.

توصیه به تقوای الهی

خودم و همه شما نمازگزاران را به تقوا،ایمان،عمل صالح،انجام واجبات، ترک محرمات،دوری از شبهات فرامیخوانم.

مصمم بودن در تقوا

از هفته گذشته تا این هفته ما در ارتباط با خویشتن داری و حفظ خود از گناه و تصمیم بر انجام واجبات بایستی مصمم تر شده باشیم.

تشکر وقدردانی از برگزار کنندگان مراسم ایام فاطمیه

ایام فاطمیه را پشت سر گذاشتیم که جا دارد تشکر و قدردانی کنم از همه کسانی که دربرگزاری مراسم ایام فاطمیه اول و دوم مشارکت کردند.
روحانیون مقیم استان و روحانیونی که از قم و استان های دیگر برای تبلیغ به استان ما هجرت کردند جای تشکر و قدردانی دارد. از هیئت های مذهبی،از موکب ها،از آنانی که منزل خود را تبدیل به فاطمیه و حسینیه کردندتشکر و قدردانی میکنم.ان شاءالله خداوند به همه اجر و پاداش خیر عنایت کند.

تشییع شهدای گمنام

ایام فاطمیه مصادف شد با استقبال از پیکرشهدای عزیز واستقبال پرشکوه که حضور نسل جوان ازدختران و پسران و نوجوانان و جوانان را در این استقبال مشاهده کردیم و این نشان می‌دهد که آرمان ها و ارزش های اسلامی و شهیدان در اهتزاز است.

تشکروقدردانی از مردم استان و الیگودرز

از حضور مردم متدین و انقلابی شهرستان الیگودرز که میزبان یکی از شهدا شدند و از مردم متدین و انقلابی استان لرستان هم که میزبان شهیدی از شهدای عزیز و گرامی شدند و حضوری پرشکوه داشتندتشکر و قدردانی میکنم.

پرداختن به دوموضوع

بنظر می آید که ما در دوموضوع نیاز داریم بیشترسخن بگوییم:

قضیه فدک؛که فدک در کجا واقع شده؟ (اینکه حضرت فاطمه می‌فرمودند فدک به من بخشیده شده یا به ارث رسیده)
چگونه به پیامبر رسید؟به چه دلیلی به حضرت فاطمه بخشیده شد؟

لزوم تبیین جریان شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها

سخنوران و اهل مطالعه لازم است بیشتر تبیین کنند که شهادت حضرت صدیقه طاهره خلاصه نشود بر سر اینکه این اختلاف یک منازعه مالی بوده است.
اینکه فدک کجاست؟چگونه به پیامبر رسید؟به چه دلیلی به حضرت فاطمه بخشیده شد یا به ارث رسید؟و سرانجام آن چه شد؟در فرصتی که هست توضیحاتی می‌دهم ولی انتظار دارم که ان شاءالله سخنوران و اهل تحقیق و نسل جوان بیشتر پیرامون این موضوع دقت کنند.

یهودیان بدعهدترین قوم در تاریخ

در سال هفتم هجری یعنی پس از اینکه حضرت رسول اعظم به مدینه هجرت کردند(سیزده سال در مکه و ده سال در مدینه)یهودیان تقابل و تنازع دائمی با اسلام و مسلمانان داشتند. و معاهده می‌بستند و به تعهداتشان عمل نمی‌کردند(همین چیزی که ما الان مشاهده می‌کنیم)یعنی جزء بدعهد ترین قوم و قبیله در تاریخ بوده و هستند.قلعه ی خیبر یکی پس از دیگری فتح شد و قدرت مرکزی یهود در هم شکسته شد.

 

کسی که درب خیبر را از جا کند مولی الموحدین امیرالمؤمنین علیه السلام است که همه شما مطلع هستید.

مکان فدک

فدک درجزیرة العرب یکی از دهکده های آباد، دارای مزرعه ، خاک حاصلخیز، پر آب با چشمه های فراوان نزدیک خیبر بود و ۱۶۵ کیلومتر هم با مدینه فاصله دارد.

چگونگی رسیدن فدک به پیامبر

این دهکده با این خصوصیات ، بدون جنگ به پیامبر رسید. یعنی ساکنانش گفتند ما تسلیم می شویم ولی نصف فدک در اختیار شما و نصفش هم در اختیار خودمان باشد. پیامبر هم قبول کردند که همه فدک در اختیارشان باشد ولی آن درآمدی که از این نصف به دست می آید به پیامبر داده بشود و چون این در جنگ نظامی به دست نیامده بود این درآمد دراختیار پیامبر بود که هر جا می‌تواند و مصلحت میداند هزینه کند.

فدک ملک خالص پیامبر

طبری که جزء تاریخ نگاران و از اهل سنت است می‌گوید فدک ملک خالص پیامبر خدا بود. زیرا مسلمانان آن را از راه سواره نظام و پیاده نظام به دست نیاورده بودند یعنی از راه جنگ به دست نیامده بود.

چرایی بخشیده شدن فدک به حضرت فاطمه سلام الله علیها

اما به چه دلیل به حضرت صدیقه طاهره بخشیده شد؟ در سوره اسراء آیه ۲۶ میفرماید:
“وَآتِ ذَا الْقُرْبَىٰ حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا”
“ای پیامبر حق خویشان و نزدیکان خودت را پرداخت کن.”

منظور از “ذَا الْقُرْبَىٰ

پیامبر اسلام به دنبال این بود که این “ذَا الْقُرْبَىٰ” چه کسی هست؟ به او وحی شد که “ذَا الْقُرْبَىٰ” حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است.

لزوم سپردن فدک به فردی امین ،زاهد و معصوم

حضرت نبی اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فدک را به چه کسی بدهد که امین باشد؟ معصوم باشد؟اهل زهد و ورع باشد؟ یک کسی باشد که حتی از داشتنی های خودش هم بگذرد و داشتنی های خود را به افراد مستحق بدهد . به نظر شما اینطور مال پرسودی را پیامبر به دست چه سلسله و نسلی بدهد که آن نسل امین و معصوم باشند، امانت دار و اهل زهد و ورع باشند و حتی مردم را هم بر خودشان ترجیح بدهند ، حتی نانی هم که نیاز دارند آن نان را هم به مسکین و فقیر و یتیم بدهند . کسی غیر از حضرت صدیقه طاهره است؟ پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم، حضرت صدیقه کبری که دارای عصمت بود ، امین بود، محبوب بود و زاهد بود ،کسی بود که مستحقین را بر اعضای خانواده اش ترجيح می‌داد فدک را به حضرت فاطمه بخشید. برای چه؟

▪️برای تبلیغ اسلام که به دور از بدعت ها و انحرافات و آداب و رسوم جاهلیت باشد.
▪️برای اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی محبین اهل بیت را به این وسیله حمایت و پشتیبانی کنند.

هدف دشمن ، محدود سازی اهل بیت عصمت و طهارت

پس منازعه با خلیفه اول و دوم بر سر یک ملک شخصی نبود بر سر اهداف بیان شده بود چرا که آنها با چنین کاری مخالف بودند و قرار بود که محصول و درآمد این فدک که تا زمان بنی عباس هم که چندصدسال حکومت می‌کردند صحبتش بود چون این ها خوف داشتند که یک چنین محصول و درآمدی در اختیار امامان معصوم قرار بگیرد و اینها بتوانند این دو هدف را دنبال کنند پس اینها به دنبال محدود سازی اهل بیت عصمت و طهارت بودند .

 غصب فدک وسیله ای برای رسیدن دشمن به هدف خود

پیروزی سیاسی را به ظاهر در سقیفه بنی ساعده به دست آوردند، به دنبال موفقیت اقتصادی هم بودند که در مسئله اقتصادی هم این موفقیت را به دست آورند. هدفشان خانه نشین کردن امیرالمؤمنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا بود و بدون مصادره فدک و غصب فدک این امکان نداشت. و به ظاهر یک شکست سیاسی و اقتصادی را بر امیرالمؤمنین علی علیه السلام و پیشوایان معصوم بعد از ایشان تحمیل کردند.
حال اینکه چه اتفاقاتی به وجود آمد اینها را باید بگذاریم در هفته ی دیگری که اگر عمری بود آنجا بیان کنیم .

▪️قرائت سوره مبارکه ناس زینت بخش خطبه اول

خطبه دوم

“بسم الله الرّحمن الرّحیم”
“الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبى‌القاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ الطّاٰهِرینَ والصلاة والسلام عَلی عَلیِِ اَمیرَالمُومِنینَ وَ عَلی فاطِمَةَ الزّهرا سَیِدَةِ النِّساءِ العالَمین وَ عَلی …»

حجت الاسلام و المسلمین سیداحمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه خرم‌آباد،جمعه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۳ در خطبه‌‌ دوم نماز جمعه که در مصلی الغدیر خرم آباد برگزار شد گفتند:

تأکید بر اخلاص

در قرآن‌ حکیم و روایات فراوان بر اعمال عبادی و مخلصانه خیلی تاکید شده است . دو نفر شریک هستند، نفر سومی پیدا می‌شود و می‌گوید من این کار را برای شما دو نفر انجام می‌دهم. یکی از آن دو نفر میگوید این کار هر نفعی دارد برای شریکم باشد.

عدم قبول کار بدون اخلاص

پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم میفرماید که پروردگار عالم فرموده است من شریک خوبی هستم . هر کسی در کارش مخلوقی از مخلوقات را با من شریک کند من همه این کار را به حساب آن مخلوق میگذارم. یعنی هیچ کاری برای من انجام نداده است. بنابراین در قرآن‌ و روایات بر کار مخلصانه خیلی تاکید می‌شود.

اثر کار خالصانه

حضرت امام صادق علیه السلام میفرماید: اگر کسی گناهی نکند یا اگر گناهی هم هست مورد مغفرت خدا قرار بگیرد دو رکعت نماز مخلصانه برای خدا بخواند همین دو رکعت نماز او را به بهشت می برد. اعمال اندک ولی خالصانه نجات بخش است‌. تجسس کنیم و ببینیم در زندگی خود از این اعمال داریم یا نه، اگر داریم خدا را سپاسگزار باشیم و تلاش کنیم آن را حفظ کرده و بر آن بیفزاییم. اگر نداریم تا عمر به پایان نرسیده است اقدامی بکنیم و کار مخلصانه ای فراهم بکنیم. فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا”
” پس هرکس میخواهد به لقاء الهی نائل بشود باید توشه اش عمل صالح باشد و در بندگی خدا کسی را شریک قرار ندهد.”
(سوره کهف/آیه ۱۱۰)

توصیه به تقوای الهی

خودم و همه شما نمازگزاران را به ایمان، عمل صالح، انجام واجبات، ترک محرمات، دوری از شبهات، اعمال مخلصانه فرامیخوانم.

تضرع و ارتباط با خدا در سختی ها

سابقه ی تاریخی نشان می‌دهد که هر جا مسلمانان در سختی و دشواری قرار گرفتند علاوه بر اینکه وظیفه دارند امکانات و تجهیزات لازم را برای موفقیت فراهم کنند حتما تضرع ، دعا، زاری ، ارتباط با خدا جز دستور کارشان باشد.

نتیجه تضرع مسلمانان در جنگ بدر

در شب جنگ بدر که مشخص شد مشرکین سه برابر مسلمانان هستند پیامبر دستور دادند که مسلمانان از خدا یاری بطلبند و مسلمانان به درگاه خدا تضرع و زاری کردند، در عین اینکه اراده شان مصمم بود ولی توسل و ارتباط با خدا هم جزء برنامه شان بود. در سوره انفال آیه ۹ به این حالت و به این اتفاق در جنگ بدر اشاره می‌کند:
“إِذْ تَسْتَغِيثُونَ رَبَّكُمْ فَاسْتَجَابَ لَكُمْ أَنِّي مُمِدُّكُمْ بِأَلْفٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ مُرْدِفِينَ”
“هنگامی که از خدا خواستید به فریاد شما برسد خدا هم دعای شما را اجابت کرد و هزار فرشته را در یک صف منظم نظامی به کمک شما فرستاد.”

حفظ توسل و تضرع در وضعیت امروز

وضعیت امروز ما در غزه، لبنان و سوریه نیاز به تضرع و توسل به درگاه الهی دارد. البته نیروهای مسلح ما هم همانطور که نشان داده اند با یاری خداوند به وظیفه خودشان عمل خواهند کرد و شکست دیگری را برای دشمن رقم خواهند زد ولی ما آن توسل و ارتباطمان را بایستی حفظ کنیم.

چرایی ذکر مکرر ارزش ها

قرآن‌ کریم برای اینکه خوبی ها و ارزش ها و واجبات بر جامعه حاکم بشود مکرر آنها را یادآوری می‌کند و برای اینکه ضد ارزش ها از جامعه رخت بربنددضد ارزش ها را سرزنش و يادآوري می‌کند ، حال محققینی که تحقیق کرده اند ، گفته اند در قرآن‌ فقط نود بار کلمه صلاة به عنوان یک ارزش ذکر شده است و چندین برابر آن درباره رکوع ، سجده ، وضو ، ذکر و عبادت ذکر شده است .چرا؟ برای اینکه ارزش ها بر جامعه حاکم بشوند.

روش امامین انقلاب ، روش قرآن‌

امامین انقلاب اسلامی هم به همین روش قرآنی عمل کردند . اگر شما مراجعه کنید سامانه هایی هست که می‌توانید وارد آنها بشوید و ببینید که امامین انقلاب اسلامی در یک عنوان ارزشی چقدر تکرار کرده اند. چقدر در باب عدالت اجتماعی سخن گفته اند، چقدر درباب ذکر خدا سخن گفته اند .

تأکید نماینده ولی‌فقیه به عدالت و نفی تبعیض

این خدمتگزار هم به تبعیت از قرآن، روایات، سنت و امامین انقلاب اسلامی نگاه کردم به کانالی که متعلق به دفتر نماینده ولی‌فقیه است . ما در تاریخ سیزده آذر ۹۸ به استان آمدیم و تقریبا از یک ماه بعد از آمدن ما به استان که الان پنج سال می‌گذرد یعنی از ۷ دی ۹۸ تا تاریخ ۸ آذر ۱۴۰۳ ، ۱۶۹ بار درباره نفی تبعیض سخن گفتم.
قرآن‌ هم در باب صلاة سخن گفته ، برخی عمل می‌کنند و نماز می خوانند برخی هم‌ نمی خوانند. برخی به ارزش ها عمل می‌کنند و برخی عمل نمی کنند.
۱۶۹ بار درباره نفی تبعیض ( نفی توصیه های فراقانونی را هم گفته ایم اما آنها را الان ذکر نکردم) و ۳۶۲ بار درباره عدالت سخن گفته ام و خواهم گفت.

بیان ارزش ها وظیفه همگانی

البته این وظیفه همه شما هم هست . همه کسانی که مخاطبینی دارند از جمله روحانیون حوزه های علمیه ، روحانیونی که در دانشگاه هستند ، اساتید دانشگاه، فرهنگیان، سران طوایف و عشایر بایستی به کمک بیایند و این ها را بازگو کنند . آنچه که ضد ارزش است به عنوان ضد ارزش معرفی بشود. و عدالت که به عنوان ارزش است و تابلوی نظام جمهوری اسلامی است بایستی همه پیگیری کنند و بگویند‌ .

عدالت تابلوی نظام جمهوری اسلامی

جمهوری اسلامی در نظام بین الملل به دنبال عدالت است ، در توزیع امکانات کشوری هم هدفش برقراری عدالت است. در داخل استان هم باید این چنین باشد. در داخل یک شهر و روستا هم بایستی چنین باشد. هدف جمهوری اسلامی در اسناد بالادستی چه در نظام بین الملل که حضور دارد و چه در توزیع امکانات کشوری و استانی عدالت اجتماعی است. بنابراین تابلوی نظام جمهوری اسلامی عدالت و نفی تبعیض و تلاش برای عدالت و مقابله ی با هر چه که با عدالت ناسازگار است می باشد.

علت دشمنی ها با جمهوری اسلامی

این همه دشمنی هایی که در نظام بین الملل با ما می‌شود به خاطر این است که ما پرچم عدالت را بلند کردیم .
چه شهادت ها و جانبازی هایی که در راه عدالت بوده است بنابراین ما باید بتوانیم عدالت را در داخل کشور و استان و شهرستان و هر نقطه ای که هستیم به کار بگیریم.

استخدام‌ بدون ضابطه خلاف عدالت است.

از این رو به کارگیری افرادی به عنوان نیروهای شرکتی ، حجمی ، قراردادی و عناوینی با این قبیل با هر هدف قابل قبول و پسندیده ای که بوده ، چون آنهایی که این روش را انتخاب کردند به دنبال یک هدف قابل قبول و پسندیده ای بوده اند اما این از هدف خودش فاصله گرفته ، در عمل حقوق برخی از افرادی که با این عناوین کار می‌کنند ماه ها پرداخت نمی‌شود، یعنی سازمان ها و ادارات از خودشان سلب مسؤلیت می‌کنند . پس از یک طرف حقوق اینها ماه ها عقب می افتد و هم راهی باز شده است برای افراد ذی نفوذ ، برای افرادی که از قدرت سیاسی برخوردارند که با این عنوان افرادی وارد این مجموعه هایی که نام بردم می‌کنند بعد به تدریج اصلا او را بالا میاورند یعنی در آنجا حفظ نمی کنند . این هم باز با عدالت فاصله دارد.

لزوم ضابطه مند شدن روند به کارگیری نیرو

رئیس محترم جمهوری اسلامی که در تبلیغاتش و الان هم سخنش در باب عدالت اجتماعی است بایستی برای این معضل و چالش یک فکر اساسی بکنند. این ابزاری نشود برای اینکه افراد خاصی از این استفاده کنند افرادی را وارد این مجموعه ها کنند و تبعیض پشت سر تبعیض روی دهد. از یک طرف افرادی هم که در آنجا هستند حقوق هایشان پرداخت نمی‌شود پس باید از اساس یک جایگزین بدون اشکال برای این قبیل عناوین مثل شرکتی، حجمی، قراردادی و… مطالعه و بررسی بشود و امری که بتواند این مشکل را حل کند جایگزین کنند.

 جذب نیرو برای بخش ها و دهستان های اضافه شده با اعلام عمومی نه سفارشی

در اواخر دولت رئیس جمهور شهید اعلی الله مقامه که باید از این رئیس جمهور خستگی ناپذیر یاد کنیم، چندین شهر، بخش و دهستان به استان ما اضافه شده است مسؤلان استانی و مقامات سیاسی و اجرایی مراقبت کنند که اگر اینان نیاز به جذب نیرو دارند از طریق اطلاع رسانی و اعلام عمومی صورت بگیرد. بایستی هوشیار باشند و افراد با سفارش و توصیه به کار گرفته نشوند که البته بنده تذکر دادم و نامه هایی هم از مراکز اجرایی و سیاسی و قضایی هم صادر شده است که مراقبت کنند.

روش تشخیص نیروهای باضابطه و بدون نهضابطه

البته اگر وزیری که وزارتخانه را تحویل می‌گیرد، شمارش نیروهایش را در هنگام وزارتخانه داشته باشد ، وقتی که وزارتخانه را تحویل می‌دهد هم با شمارش تحویل دهد و بی حساب و کتاب نباشد. استاندار و مدیر وقتی مدیر می‌شود اداره را با شمارش کارمندان تحویل بگیرد و بعد با شماره تحویل بدهد. اگر جمعی اضافه شدند اینجا مشخص است آیا این جذب نیرو با ضابطه بوده یا بدون ضابطه بوده است‌.

برخورد قانونی با نیروی بدون ضابطه

اگر بدون ضابطه بوده است این جرم انگاری است و بایستی مطابق قانون با او عمل کرد ما باید به این شیوه عمل کنیم. شیوه های ناپسندی در کشور هست و تنها اختصاص به استان ما ندارد البته این گفتگوها آن ها را کمتر کرده است ولی بعضی ها باز از طریق مرکز اقداماتی انجام میدهند. بنابراین ما باید به این سمت برویم. شما وقتی سوار هواپیما می‌شوید افرادی که سوار شدند مشخص است افرادی هم که پیاده شدند مشخص است در سازمان ها و ادارات ما هم حتما برای ساماندهی بایستی به این شکل و شیوه انجام بشود. البته اگر حراست های داخل اداره ، بازرسی های داخل اداره، رسیدگی به شکایات داخل اداره به وظیفه خود عمل کنند ما وارث چنین وضعیتی نمی شدیم این معلوم می‌شود که اینها به وظایف خودشان عمل نکردند. امیدواریم ان شاءالله روزی به این سامان برسیم با همکاری همه شما که مخاطبینی دارید و ارزش ها گفته شود و نوشته شود در مراکز فرهنگی و دانشگاهی و حوزوی ما و این شکل و شیوه رخت بربندد .

مذاکره از اصلی ترین شیوه های نظام جمهوری اسلامی

یکی از اصلی ترین شیوه های نظام جمهوری اسلامی مذاکره و گفتگو است حال یا به عنوان دوست یابه عنوان برادر یا به عنوان کشورهای همسایه، کشورهای مسلمان،که حضور در پیمان های بین المللی، منطقه ای، شانگهای، بریکس را مشاهده کردیم .

رژیم اشغالگر و آمریکا بدعهدترین ها در تاریخ

این یک اصل قابل قبول است اما مذاکره با شیطان بزرگ نیاز به یک هوشیاری خاصی دارد چون شیطان به قول و قرارهایش عمل نمی‌کند ، رژیم اشغالگر قدس و آمریکا جزء بدعهدترین کشورها در عمل نکردن به پیمان هایشان هستند.

روش مذاکره ی شیطان بزرگ

باید مراقب بود که اینها اول سر میز مذاکره که می‌نشینند امتیاز می‌خواهند و می‌گویند هسته ای را تعطیل کنید، بعد از آن می‌گویند موشک نداشته باشید ، بعد می‌گویند که شما چه لزومی دارد که در محور مقاومت حضور داشته باشید، ما از آن طرف دنیا می آییم و حضور پیدا می‌کنیم ولی شما در آب های خودتان حضور پیدا نکنید تا ما دشمنان را بیاوریم لب مرز شما بعد آن ها را وارد کشورتان کنیم! می‌گوید شما جبهه مقاومت را تعطیل کنید تا ما این ددمنشان را بیاوریم لب مرز شما در یک لحظه همه وارد کشورتان شوند! و آن کسی هم شکست می‌خورد که در داخل خانه بخواهد با دشمن بجنگد. ببینید چه شیطانی است ! بعد می‌گویند قانون اساسی را هم تغییر بدهید، اصل ولایت فقیه و شورای نگهبان را تغییر دهید این ها با نظام سیاسی که ما به دنبالش هستیم سازگاری ندارد.

حقوق بشر آمریکایی

حقوق بشری که شیطان بزرگ، آمریکا تعریف می‌کند این است که کشتن زنان و کودکان و بیمارستان ها و خبرنگاران و … در راستای حقوق بشر است ولی اگر یک کسی اسلحه دست گرفت از سرزمین خودش دفاع کرد ضدحقوق بشر است پس شما هم باید در این جهت با ما همراه باشید . این می‌شود همان پهلوی دوم و بدتر از آن و هیچ ایرانی باغیرتی چنین چیزی را نمی‌پذیرد تا چه برسد به ایرانی مسلمان انقلابی پای کار معنویت گرای اخلاق مدار عدالتخواه ستیزه جوی با دشمن.

لزوم هوشیاری در مذاکره با آمریکا

مذاکره با شیطان بزرگ هوشیاری لازم دارد و بایستی آن نیروی مذاکره کنندگان ما صرف این نشود ، یعنی کانون دیپلماسی ما دوباره سمت آمریکا برود و آن بنیان هایی که نهاده شده است، پیمان ها و تفاهم های خوبی که بسته شده است برای اجرا آنها فراموش بشود. این را هم بایستی دقت کرد.

اشتباه محاسباتی آمریکا

مشاهده می‌کنید که همین شیطان بزرگ و رژیم اشغالگر قدس در قضیه سوریه چه می‌کنند. این است که هیچ انسان آزاده ای نباید به عهد و پیمان اینها دل ببندد ولی اشتباه می‌کنند چرا که صدام را علیه ما تحریک کردند و اکنون ملت ایران و عراق دست در دست همدیگرند . با یمن مقابله کردند و صدها میلیارد دلار هزینه کردند اما امروز محور مقاومت، ایران یمن، لبنان، سوریه در کنار یکدیگرند.

 مناسبات هفته

ویژگی های شهید دستغیب

بیستم آذر ماه شهادت حضرت آیت الله دستغیب در سال ۱۳۶۰ به دست منافقین تبهکار است. آن شخصیتی که در تقوا فوق العاده ممتاز بود و در مبارزه با ستمگران و ظالمان در شرایط سخت کم نظیر بود ، خطبه ها و کتاب هایش اثرگذار و دلنشین و ساده زیست بود. به او می‌گفتند خطر دارد در خیابان ها و پیاده رو خودتان حرکت کنید. می‌گفت من با مردم هستم و باید با مردم باشم. شاید مردم مطالبی داشته باشند که به من دسترسی نداشته باشند خداوند او را در بهترین جایگاه قرار بدهد .

روز دانشجو

شانزدهم آذر به عنوان روز دانشجو نام نگاری شده است. شانزدهم آذر واکنشی بود در مقابل پیوند شوم استبداد پهلوی دوم و استکبار آمریکا و انگلیس که ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ را رقم زدند.

اعتراض دانشجویان به پیوند شوم

در ۱۴ آذر که نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا به تهران آمد، دانشجویان در اعتراض به آن پیوند شوم و نامبارک اعتراض کردند و سه تن از سرمایه های ارزشمند این ملت در آنجا شهید شدند و یاد دانشجویان شهید را گرامی میداریم‌ . یاد دانشجویان عزیزی که در دفاع مقدس به شهادت رسیدند را گرامی میداریم.

فعالیت دانشجویان در عرصه های مختلف

امروز دانشجویان در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و عمران و آبادی کشور حضور دارند و خدا را به این لحاظ سپاسگزاریم .

هفته قرآن و عترت و نماز

هفته قرآن و عترت و نماز هم شروع شده است که به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش می باشد. کارهای خوبی شده ولی کارهای نشده ما فراوان تر از کارهای انجام شده است . همه باید کمک کنند که ما یک آموزش و پرورشی داشته باشیم که در تراز انقلاب اسلامی باشد . البته همه باید کمک کنند ولی این خواستن و این عمل کردن باید از درون آموزش و پرورش بجوشد یعنی آن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عملیاتی بشود.

تشکر از فعالین و خیّرین

از همه کسانی که در باب قرآن و عترت فعالیت می‌کنند، نیروهای اداری، نیروهای مردمی که در باب قرآن و عترت و نماز فعالیت های ارزشمندی را دارند، خيّران و نیکوکاران که آموزش و پرورش نیازمند کمک آنان می باشد را تشکر و قدردانی میکنم.

قرائت سوره مبارکه کوثر زینت بخش خطبه دوم.

 

1403/9/16