خطبه اول “أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبىالقاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ اجمعین سِیَّما بَقیَّةِ اللهِ فِی الأَرضین.” حجت الاسلام و المسلمین بهروز شمسی فر امامجمعه موقت خرمآباد، روز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در خطبههای نماز جمعه شهرستان خرمآباد که […]
خطبه اول
“أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللّٰهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبىالقاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ اجمعین سِیَّما بَقیَّةِ اللهِ فِی الأَرضین.”
حجت الاسلام و المسلمین بهروز شمسی فر امامجمعه موقت خرمآباد، روز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در خطبههای نماز جمعه شهرستان خرمآباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد گفتند:
توصیه به تقوای الهی
اوصيکم عبادالله و نفسي بتقوي الله، همه برادران و خواهران نمازگزار و به خصوص خودم را دعوت به تقوای الهی میکنم با این روایت نورانی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم که میفرمایند : «اَلَا وَ إِنَّ اَعْقَلَ النَّاسِ عَبْدٌ عَرَفَ رَبَّهُ فَاَطَاعَهُ وَ عَرَفَ عَدُوَّهُ فَعَصَاهُ وَ عَرَفَ دَارَ إِقَامَتِهِ فَاَصْلَحَهَا وَ عَرَفَ سُرْعَةَ رَحِیلِهِ فَتَزَوَّدَ لَهَا»
وجه تمایز انسان و حیوان
عقل نیرویی خدادادی به بشر است که او را از حیوانات ممتاز کرده و مخاطب تکلیف الهی نیز عقل می باشد و همچنین عقل یکی از شرایط تکلیف است که انسان بتواند تشخیص دهد.
تعریف مادی عقل
تعریف برخی از عقل و عاقل انسانی است که بتواند در مسائل مادی موفق باشد و در بازار و جامعه و اجتماع بتواند بار خود را ببندد و زندگی دنیوی (املاک ، ماشین، ثروت،مدرک ، درآمد ، شغل خوب و…) خوبی داشته باشد. و این نظر کسانی است که دید مادی دارند.
عقل از منظر روایات
اما روایات ، عقل را طور دیگری بیان میکنند.
پیامبر فرمود: ” يَا عَلِيُّ الْعَقْلُ مَا اكْتُسِبَتْ بِهِ الْجَنَّةُ وَ طُلِبَ بِهِ رِضَا الرَّحْمَن”
“ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى آيد.”
یعنی از نظر آیات و روایات اگر کسی در دنیا طوری زندگی کرد که ختم به بهشت بشود عاقل است، اما اگر کسی طوری زندگی کند که منتهی به جهنم و عذاب الهی بشود عاقل نیست و از عقل خود استفاده نکرده است.
زندگی ابدی در آخرت
ممکن است کسی زندگی مادی خوبی داشته باشد اما عبادت خدا را انجام ندهد و حلال و حرام الهی برایش مهم نباشد روایت او را عاقل نمی داند، چون انسان عاقل چیز موقتی را بر یک چیز ابدی ترجیح نمیدهد. دنیا موقت است و آخرت زندگی ابدی است.
نشانه های عقل
پیغمبر در روایتی میفرمایند عقل نشانه هایی دارد:
معرفت به پرودگار و اطاعت از او
انَّ اَعْقَلَ النّاسِ عَبْدٌ عَرَفَ رَبَّهُ فَاَطاعَهُ؛
“عاقل ترين مردم كسى است كه پروردگارش را بشناسد و از او پيروى كند.”
رسیدن به خالق هستی با تفکر در عالم خلقت
این یک نشانه بارز انسان عاقل است که در آیات هم بسیار به توحید و خداشناسی اشاره شده است که انسان میتواند با تفکر در عالم خلقت ، خلقت آسمان و زمین و خلقت انسان، به خالق هستی برسد و او را بشناسد.
در آیات داریم: “إِنَّ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاخْتِلَافِ اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ وَالْفُلْكِ الَّتِي تَجْرِي فِي الْبَحْرِ بِمَا يَنْفَعُ النَّاسَ وَمَا أَنْزَلَ اللَّهُ مِنَ السَّمَاءِ مِنْ مَاءٍ فَأَحْيَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَبَثَّ فِيهَا مِنْ كُلِّ دَابَّةٍ وَتَصْرِيفِ الرِّيَاحِ وَالسَّحَابِ الْمُسَخَّرِ بَيْنَ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَعْقِلُونَ ”
(سوره بقره/آیه ۱۶۴)
“راستى كه در آفرينش آسمانها و زمين و در پى يكديگر آمدن شب و روز و كشتيهايى كه در دريا روانند با آنچه به مردم سود مى رساند و [همچنين] آبى كه خدا از آسمان فرو فرستاده و با آن زمين را پس از مردنش زنده گردانيده و در آن هر گونه جنبنده اى پراكنده كرده و [نيز در] گردانيدن بادها و ابرى كه ميان آسمان و زمين آرميده است براى گروهى كه مى انديشند واقعا نشانه هايى [گويا] وجود دارد.”
یعنی اگر کسی این همه نشانه را ببیند و خدا را نشناسد معلوم است از نعمت عقل خود استفاده نکرده است. مگر میشود به این همه نشانه نگاه کرد و خدا را نشناخت؟!
ما تا پدیده های مادی مثل ماشین و… را میبینیم فوراً میگوییم دانشمندان و متخصصینی آن را ساخته اند. بعد انسان این عالم هستی را میبیند به خالق او نرسد؟
خلقت انسان
در رابطه با خود خلقت انسان میفرماید: “خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ نُطْفَةٍ فَإِذَا هُوَ خَصِيمٌ مُبِينٌ”
“انسان را از آبی اندک و بی ارزش آفرید، پس آن گاه [و به دور از انتظار] ستیزه جویی آشکار است.”
(سوره نحل/ آیه ۴)
حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی , [24.01.25 20:37]
“يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنْ كُنْتُمْ فِي رَيْبٍ مِنَ الْبَعْثِ فَإِنَّا خَلَقْنَاكُمْ مِنْ تُرَابٍ ثُمَّ مِنْ نُطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ مِنْ مُضْغَةٍ مُخَلَّقَةٍ وَغَيْرِ مُخَلَّقَةٍ لِنُبَيِّنَ لَكُمْ ۚ وَنُقِرُّ فِي الْأَرْحَامِ مَا نَشَاءُ إِلَىٰ أَجَلٍ مُسَمًّى ثُمَّ نُخْرِجُكُمْ طِفْلًا ثُمَّ لِتَبْلُغُوا أَشُدَّكُمْ ۖ وَمِنْكُمْ مَنْ يُتَوَفَّىٰ وَمِنْكُمْ مَنْ يُرَدُّ إِلَىٰ أَرْذَلِ الْعُمُرِ لِكَيْلَا يَعْلَمَ مِنْ بَعْدِ عِلْمٍ شَيْئًا ۚ وَتَرَى الْأَرْضَ هَامِدَةً فَإِذَا أَنْزَلْنَا عَلَيْهَا الْمَاءَ اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ وَأَنْبَتَتْ مِنْ كُلِّ زَوْجٍ بَهِيجٍ”
“ای مردم! اگر درباره برانگیخته شدن [پس از مرگ] در تردید هستید، پس [به این واقعیت توجه کنید که] ما شما را از خاک آفریدیم، سپس از نطفه، سپس از علقه، سپس از پاره گوشتی با آفرینشی کامل یا غیر کامل آفریدیم تا برای شما روشن کنیم [که ما به برانگیختن مردگان تواناییم]؛ و آنچه را می خواهیم تا مدتی معین در رحم ها مستقر می کنیم؛ آن گاه شما را به صورت کودک [از رحم مادر] بیرون می آوریم تا آنکه به قدرت فکری و نیرومندی جسمی خود برسید. و برخی از شما [پیش از فرتوتی] قبض روح می شود، و برخی از شما را به پست ترین دوره عمر [که ایام پیری است] برمی گردانند تا در نتیجه از دانشی که داشتند چیزی ندانند. و [از نشانه های دیگر قدرت ما اینکه] زمین را [در زمستان] خشک و افسرده می بینی، پس چون آب [باران] را بر آن نازل می کنیم، می جنبد و برمی آید و از هر نوع گیاه تر و تازه و بهجت انگیزی می رویاند.”(سوره حج/ آیه۵)این خلقت را نگاه کنید، به دستگاه گوارش و دستگاه گردش خون و چشم و اعضای بدن و اسکلت و استخوان بندی منظمی که خدا به انسان داده است بنگرید، مگر میشود انسان این ها را ببیند و خالقش را نشناسد؟!
انسان وقتی یک عروسک را که کوک میکنند و حرکتی میکند می بیند میگوید عجب دانشمندی این را ساخته است! عروسکی که نه حرکت دارد، نه رشد و حس و تولید مثل و درک دارد خالق دارد، بعد انسان با این همه دقت و نظم در اعضا و جوارح مگر میشود خالق نداشته باشد؟
شناخت دشمن و عدم اطاعت از او
و عَرَفَ عَدُوَّهُ فَعَصاهُ؛ انسان عاقل دشمنش را می شناسد و از او اطاعت نمیکند.
دشمن درونی انسان
این دشمن یک زمان نفس انسان است که در روایت داریم پیامبر میفرماید : “أعدى عَدوِّكَ نَفسُكَ الَّتي بَينَ جَنبَيكَ” ، دشمن ترين دشمن تو، نفسى است كه در سینه تو قرار دارد. نفسی که انسان را به معصیت دعوت می کند بالاترین دشمن شماست.
دشمن بیرونی انسان
یک زمان هم دشمن بیرونی (شیطان و ابلیس) است که در آیات و روایات ما را از این دشمن برحذر داشته اند. در قرآن میفرماید: “وَمَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُبِينًا”
و هر کس شیطان را به جای خدا سرپرست و یار خود گیرد، مسلماً به زیان آشکاری دچار شده است.
(سوره نساء/آیه۱۱۹)
یا میفرماید که :
“أَلَمْ أَعْهَدْ إِلَيْكُمْ يَا بَنِي آدَمَ أَنْ لَا تَعْبُدُوا الشَّيْطَانَ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِينٌ”
“اى فرزندان آدم مگر با شما عهد نكرده بودم كه شيطان را مپرستيد زيرا وى دشمن آشكار شماست.”
(سوره یس/آیه ۶۰)
انسان عاقل ، شیطان و نفس را میشناسد و اطاعت نمیکند. اگر کسی از شیطان اطاعت کرد و واجبات را انجام نداد و مرتکب محرمات شد بنده شیطان شده و از عقل خود استفاده نکرده است.
شناخت جايگاه ابدى و آبادكردن آن
وعَرَفَ دارَ اِقامَتِهِ فَاَصْلَحَها؛ انسان عاقل محل زندگی خود را می شناسد و آن را آباد میکند(یعنی آخرت).
قرآن میفرماید : “يَقُولُ يَا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيَاتِي”
می گوید: ای کاش برای این زندگی ام [عبادت خالصانه و کار نیک] پیش فرستاده بودم.
(سوره فجر/آیه۲۴)
دنیا محل گذر
کسانی که نشناسند و معتقد به معاد نباشند عقل را رها کرده و دنباله رو شیطان شده اند. آیا ما در این دنیا دائمی هستیم یا موقت؟ صاحبخانه ایم یا مهمان؟ زندگی صاحبخانه و مهمان متفاوت است.
امیرالمؤمنین علیه السلام میفرمایند که شما در این دنیا مهمان هستید.
و اینجا باید گذر کرد.
در بعضی تعابیر گذرگاه است و در برخی تعابیر پل است.
امام حسین علیه السلام به یاران خود فرمودند: “صبور باشيد، اى بزرگ زادگان! زيرا مرگ جز پلى كه شما را از رنج و بدبختى به سوى بهشت هاى پر گستره و نعمت جاويدان عبور مى دهد، نيست.”
و حضرت علی علیه السلام فرمودند: دنیا محل کنده شدن است نیامده اید که بمانید.
چه کسی حاضر است در مسافرخانه های بین راه کلنگ دست بگیرد و بگوید میخواهم خانه ام را بسازم در صورتی که دقایقی بعد کاروان حرکت میکند و میرود؟ انسان عاقل آنجا خانه نمیسازد، بلکه محل زندگی خود را آباد میکند. دنیا برای ما محل گذر است.
شناخت سرعت رسیدن به آخرت
و عَرَفَ سُرْعَةَ رَحيلِهِ فَتَزَوَّدَ لَها؛
“و بداند به زودى به آنجا سفر خواهد كرد و براى آن، توشه بردارد.”
آنچنان سریع میرود که برگردید و دوران نوجوانی، جوانی و میانسالی خود را نگاه کنید که چه قدر زود گذشت و انسان عاقل این را میداند پس خود را مهیا میکند و برای این سفر توشه برمیدارد.
ما برای یک مسافرت دوسه روزه چقدر برنامه ریزی میکنیم ، بعد انسان عاقل برای سفر ابدی خود نباید فکر کند؟!
ماه رجب و ماه شعبان است باید برای این سفر آماده شد و ان شاءالله پاک و پاکیزه وارد مهمانی خدا بشویم.
عبث نبودن خلقت انسان
فرمود: “أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ”
“آیا پنداشته اید که شما را بیهوده و عبث آفریدیم، و اینکه به سوی ما بازگردانده نمی شوید؟”
(سوره مؤمنون/آیه ۱۱۵)
“إِنَّا جَعَلْنَا مَا عَلَى الْأَرْضِ زِينَةً لَهَا لِنَبْلُوَهُمْ أَيُّهُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا”
“مسلماً ما آنچه را [از درخت، نبات، حیوان، دریا و دیگر آثار] روی زمین است، زینت زمین قرار دادیم تا آنان را آزمایش کنیم که کدامشان از جهت عمل نیکوترند.”
(سوره کهف/ آیه ۷)
چهار نشانه عقل را بیان کردیم اگر کسی از این نشانه ها استفاده کرد انسان عاقلی است و عاقبت بخیر میشود. اما اگر کسی استفاده نکرد، آن لحظه جان دادن میبیند همه چیز را از او می گیرند.
مجسم شدن سه چیز در لحظه ی مرگ
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود : در آن لحظه سه چیز برای انسان مجسم میشود:
▫️ عزیزان انسان (زن و بچه و…) و هیچ کاری هم از دست آنها برنمیآید و فقط تا کنار قبر میتوانند همراه او باشند.
▫️چیزی دیگری که مجسم میشود مال و ثروت انسان است.
ای مال و ثروت من این همه عمر برای تو زحمت کشیدم در این لحظه ای که ملک الموت سراغ من آمده از تو چه کاری برمیآید؟ مال به او میگوید یک کفن بیشتر از من نمیتوانی برداری ، مابقی ارث است و برای تو نیست.
▫️و چیز دیگری که مجسم میشود اعمال انسان است و اگر انسان اهل نیکوکاری و احسان و اخلاق خوش باشد و حلال و حرام خدا را رعایت کند ، عمل میگوید من همنشین و همراه تو هستم، برعکس عزیزانت که مال و ثروت را بردند و تو را تنها در قبر رها کردند و مال و ثروتت هم تو را رها کرد اما منِ عمل همراه تو هستم. حضرت فرمود ببینید چه کسی را با خود میبرید و چه کسی دلسوز شماست .
انسان عاقل این چهارنشانه را دارد و خود را برای این سفر مهیا میکند ان شاءالله که خدا همه ما را در این مسیر یاری کند و توفیق بندگی و عاقبت بخیری بدهد.
لزوم غنیمت شمردن ماه رجب و ماه شعبان
روزهای آخر ماه رجب را سپری میکنیم و کم کم وارد ماه شعبان میشویم، غنیمت شمارید و استغفار کنید ، قرآن بخوانید، توبه و انابه کنید و این ایام مبارک را از دست ندهید که ان شاءالله با دل پاک و پاکیزه وارد ماه مبارک رمضان بشویم.
▫️قرائت سوره مبارکه کوثر زینت بخش خطبه اول.
خطبه دوم :
“بسم الله الرّحمن الرّحیم”
“الحَمدلِلّٰهِ رَبِّ العٰالمینَ وَ صَلّیَ اللهُ عَلىٰ سَيِّدِنٰا وَ نَبيِّنٰا اَبىالقاسِمِ المُصطَفىٰ مُحَمَّد(ص) و آلهِ الطّاٰهِرینَ والصلاة والسلام عَلی عَلیِِ اَمیرَالمُومِنینَ وَ عَلی فاطِمَةَ الزّهرا سَیِدَةِ النِّساءِ العالَمین وَ عَلی …»
حجت الاسلام و المسلمین بهروز شمسی فر امام جمعه موقت خرم آباد ،روز جمعه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۳ در خطبه ی دوم نماز جمعه شهرستان خرمآباد که در مصلی الغدیر این شهرستان برگزار شد گفتند :
توصیه به تقوای الهی
سفارش به تقوا را در این خطبه با این آیه ی شریفه داریم که فرمود : “يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَتَّقُوا اللَّهَ يَجْعَلْ لَكُمْ فُرْقَانًا وَيُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ۗ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ”
“ای اهل ایمان! اگر [در همه امورتان] از خدا پروا کنید، برای شما [بینایی و بصیرتی ویژه] برای تشخیص حق از باطل قرار می دهد، و گناهانتان را محو می کند، و شما را می آمرزد؛ و خدا دارای فضل بزرگ است.”
(سوره انفال/ آیه ۲۹)
نتیجه تقوا
یکی از نتایج تقوا در زندگی انسان همین قدرت تشخیص است که انسان بتواند راه خود را پیدا کند و به سمت کمال و عاقبت بخیری و رستگاری برود.
برخورد با متقین
خدا در این مسیر به انسان متقی کمک میکند .
میفرماید:لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا مِنْهُمْ وَاتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِيمٌ؛ هم گناهانتان را میبخشیم هم اجر و پاداش بسیار بزرگی را خدا به شما عنایت میکند.”
(سوره آل عمران/ آیه ۱۷۲)
و دعایی که در این ماه عزیز رجب خوانده میشود که “یا مَنْ یُعْطِی الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ؛
ای که میدهد (عطای) بسیار در برابر (طاعت) اندک.” خدا اینگونه است و با متقین اینگونه برخورد میکند.
نتیجه عدم تقوا
ان شاءالله تقوا داشته باشیم چون اگر تقوا نباشد اثرات عکسی در زندگی دارد. می فرماید:
“وَمَنْ يَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَتَعَدَّ حُدُودَهُ يُدْخِلْهُ نَارًا خَالِدًا فِيهَا وَلَهُ عَذَابٌ مُهِينٌ”
“و هر که از خدا و رسولش نافرمانی کند و از حدود او تجاوز نماید، خدا او را در آتشی درآورد که در آن جاودانه است و برای او عذابی خوارکننده است.”
(سوره نساء/ آیه۱۴)
ان شاءالله خدا به همه ما توفیق تقوا عنایت بکند.
مناسبت های هفته
سالروز فتح خیبر توسط امیرالمؤمنین (ع)
شنبه ۲۴ رجب فتح خیبر توسط مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب علیه السلام را داریم که در این ایام هم ما شکست صهیونیسم را دیدیم.
شهادت امام کاظم (ع)
یکشنبه ۲۵ رجب شهادت امام کاظم علیه السلام را داریم که حضرت در آن مدت طولانی بین ۷ تا ۱۴ سال نقل شده است در زندان های هارون الرشید بودند.
حجت بیرونی و درونی
حضرت فرمود :إنَّ للّه ِِ عَلَى النّاسِ حُجَّتَينِ : حُجَّةً ظاهِرَةً ، و حُجَّةً باطِنَةً ، فأمّا الظّاهِرَةُ فَالرُّسُلُ و الأنبِياءُ و الأئمَّةُ عليهم السلام ، و أمّا الباطِنَةُ فَالعُقولُ .
امام كاظم عليه السلام : خداوند را بر مردمان دو حجت است: حجتى بيرونى و حجتى درونى.حجت بيرونى همان فرستادگان و پيامبران و امامان عليهم السلام هستند[ که راه را نشان داده و انسان باید در پشت سر معصوم حرکت کند] و حجت درونى همان عقل است [این نعمت را به تو داد با آن چه کردی ؟ آیا بندگی کردی یا نه؟]
وفات حضرت ابوطالب
۲۶ رجب وفات حضرت ابوطالب عموی پیغمبر، پدر بزرگوار امیرالمؤمنین علی علیه السلام، حامی و یار پیغمبر در آن شرایط سخت که اگر حمایت های او نبود کار بر پیغمبر خیلی سخت تر میشد اما او با تمام توان از پیغمبر حمایت کرد و تا آخرین نفس و لحظه ی جان دادن حامی و یار پیغمبر بود.
مبعث پیامبر اکرم (ص)
۲۷ رجب مبعث پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم را در پیش داریم .
اخلاق عظیم پیامبر(ص)
پیامبری که “وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ”
“و یقیناً تو بر بلندای سجایای اخلاقی عظیمی قرار داری.”(سوره قلم/ آیه ۴)
دارای یک اخلاق عظیم هستند.
گذشت و بخشش از اخلاق پیامبر (ص)
ما باید از حضرت یاد بگیریم ، بعضی از افراد با خانواده خود هم نمیتوانند کنار بیایند. تعجب میکنم شخصی را دیدم میگفت دو سال است با همسرم صحبت نمیکنم! این چه زندگی است؟! این براساس کدام دستور و مکتب است؟!
ما باید پیامبر را الگو قرار دهیم.
در استان دیگری مبلغ بودیم ، پدری گفت یازده سال است با پسرم قطع رابطه کرده ام!! این از اخلاق پیامبر نیست.
پیامبر اخلاق نیکو داشتند، الگوی ما پیامبر و معصومین هستند. گذشت و بخشش از اخلاق پیامبر است.
پیامبر، رَحمةٌ لِلعالَمین
فرمود: “لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ”
“یقیناً پیامبری از جنس خودتان به سویتان آمد که به رنج و مشقت افتادنتان بر او دشوار است، اشتیاق شدیدی به [هدایتِ] شما دارد، و نسبت به مؤمنان رؤوف و مهربان است.”
(سوره توبه/ آیه ۱۲۸)
پیامبر رَحمةٌ لِلعالَمین هستند. ان شاءالله به گونه ای زندگی کنیم که حضرت از ما راضی باشند و ما را شفاعت کنند. زندگی ما باید بر اساس سنت پیامبر باشد . این روز را هم گرامی میداریم.
پیروزی جبهه مقاومت
نکته ی دیگر اینکه پیروزی جبهه مقاومت در غزه، لبنان، عراق، ایران و یمن را داریم .
شکست جبهه کفر با وجود تمام امکانات
جبهه صهیونیست و کفر با تمام توان و امکانات مادی و سیاسی در شورای امنیت که آمریکا و ناتو و همه آمدند اما در مقابل یک گروه و نه یک ارتش شکست خوردند. آنها اعلام کردند میخواهیم اسرا را آزاد کنیم و حماس را از بین ببریم اما موفق نشدند. این یک شکست بزرگ برای جبهه کفر،برای آمریکا و ناتو و اسرائیل است. آنها جنایت کردند، کودک کشی کردند، نزدیک ۵۰ هزار انسان بی گناه را کشتند. و اتفاقا این نشانه ضعف است که انسان در میدان مبارزه کم بیاورد و به جان زن و بچه بیفتد. این شکست عظیمی است و تاریخ این را ثبت خواهد کرد که ارتش مجهز آمریکا و انگلستان در دريا ، بمب های آمریکا ، هواپیماهای پیشرفته و همه امکانات بسیج شدند و یکسال و خورده ای این مردم محاصره شده را از زمین و هوا مورد حمله قرار دادند اما موفق به تسلیم کردن آنها نشدند.
رمز پیروزی جبهه مقاومت
رمز پیروزی آنها ایمان راسخ ، صبر و مقاومت بود.آنها با ایمان و توکل به خدا، استقامت و صبوری و با سلاح های ابتدایی توانستند بر تمام تجهیزات پیشرفته و بروز دنیا غلبه کنند و به دنیا نشان دهند که خون بر شمشیر پیروز است.اراده پولادین مردم به دنیا نشان داد که اگر دست خالی هم باشند اما اینگونه اراده و استقامت داشته باشند پیروز میشوند. و این را ملت عزیز ایران در زمان انقلاب و دفاع مقدس به دنیا و به بشر نشان دادند که با اتحاد و انسجام و وحدت کلمه میتوان بر قدرت های استکباری و مجهز غلبه کرد و آنها را به تسلیم وادار کرد و این درسی شد برای کشورهای منطقه و جوانان غیور مسلمان و گروه های مقاومت که آنها هم اینگونه اسرائیل و آمریکا را با خواری و ذلت شکست دادند و آنها را به پذیرش شرایط خودشان وادار کردند. البته مردم مظلوم غزه سختی ها و رنج های بسیار کشیدند و تخریب های زیادی دیدند اما این پیروزی را به آنها تبریک میگوییم و ان شاءالله خداوند به این عزیزان کمک کند.
لزوم حمایت های مادی به مردم مظلوم غزه
لازم است که مسلمین با حمایت های مادی خود به این مردم مظلوم کمک کنند که بتوانند حداقل یک سرپناه داشته باشند و ان شاءالله همانطور که همه ملت ها و ملت عزیز ایران آنها را در این پیروزی یاری کردند از این به بعد هم حمایت کنند. ان شاءالله زمانی برسد که جشن از بین رفتن این غده سرطانی که هرجا ناامنی و جنایت و ترور است دست آمریکا و اسرائیل آنجا هست، در کشورهای منطقه و جهان و مظلومان عالم گرفته شود و همه ببینند این غده سرطانی از روی زمین محو شده است.
▫️قرائت سوره مبارکه توحید زینت بخش خطبه دوم.
1403/10/05
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.