نخستین کنگره بین المللی ۲۵٠٠ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت و یادواره ۵۱ شهید امدادگر استان لرستان با حضور  نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ، سردار فتحیان موسس قرارگاه عاشوراییان ، رئیس جمعیت هلال احمر کشور و عموم مردم برگزار شد.

نخستین کنگره بین المللی ۲۵٠٠ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت و یادواره ۵۱ شهید امدادگر استان لرستان با حضور  نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ، سردار فتحیان موسس قرارگاه عاشوراییان ، رئیس جمعیت هلال احمر کشور و عموم مردم برگزار شد.
دی 26, 1403
3 بازدید

نخستین کنگره بین المللی ۲۵٠٠ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت و یادواره ۵۱ شهید امدادگر استان لرستان با حضور حجة الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ، سردار فتحیان موسس قرارگاه عاشوراییان ، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور ، سردار باقری فرمانده […]

نخستین کنگره بین المللی ۲۵٠٠ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت و یادواره ۵۱ شهید امدادگر استان لرستان با حضور حجة الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد ، سردار فتحیان موسس قرارگاه عاشوراییان ، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر کشور ، سردار باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان ، نیروهای نظامی و انتظامی ، داوطلبان و کارکنان هلال احمر ، روحانیت و عموم مردم در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی برگزار شد. در پایان این یادواره از خانواده های شهدای امدادگر استان لرستان تقدیر بعمل آمد.

 

حجة الاسلام دکتر شاهرخی در یادواره ۵۱ شهید امدادگر استان لرستان گفت: روزهایی که نقطه عطفی در زندگی ملت‌ها به‌شمار می‌رود، در تاریخ اسلام همانند خورشید تابانی هستند که آثارشان جاودانه باقی می‌ماند.

وی با اشاره به فضیلت‌های ماه رجب و اینکه هر انسانی که خود را در معرض رحمت و توجه خداوند قرار دهد، از نور و روشنایی آن بهره‌مند می‌شود، ادامه داد: ابن‌عباس روایت می‌کند که پیامبر اکرم(ص)، لقب «امیرالمؤمنین» را از جانب خداوند به حضرت علی(ع) اعطا کرده‌ است.

ایشان با بیان اینکه شهدای امدادگر در دوران دفاع مقدس، سفیران صلح و مهرورزی بودند و در دل یک جنگ نابرابر، جایی که رژیم بعثی هیچ اصول انسانی را رعایت نمی‌کرد، به یاری رزمندگان شتافتند، اظهار کرد: امدادگران در مناطقی مانند عملیات خیبر که شدیدترین بمباران‌ها را تجربه می‌کرد، به یاری رزمندگان شتافتند و با ایثار خود باعث پیروزی اسلام شدند.

نماینده ولی ‌فقیه در لرستان با اشاره به اینکه بهداری سپاه و نیروهای مسلح در همکاری با وزارت بهداشت و سایر نهادها، نقش مهمی در ارائه خدمات درمانی ایفا کردند، یادآور شد: هشت سال دفاع مقدس، برگ زرینی در تاریخ ایران اسلامی است که بخش بزرگی از آن به امدادگران تعلق دارد و ما باید قدردان زحمت‌های آنان باشیم.

وی ادامه داد: نقش امدادگران تنها به زمان جنگ محدود نمی‌شود، زیرا پس از جنگ نیز در حوادث مختلف، همچون سیل و زلزله و خدماتی که جمهوری اسلامی ایران به مردم لبنان ارائه داد، نقش‌آفرین بوده‌اند.

نماینده ولی ‌فقیه در لرستان با بیان اینکه ۵۱ فرشته سبک‌بال از میان امدادگران، جان خود را برای دفاع از اسلام فدا کردند و در اعلی‌علیین جای گرفتند، ادامه داد: خانواده‌های شهدا، ستون‌های مقاومت هستند و هر خدمتی که به آنان ارائه شود، وظیفه‌ای کوچک در برابر ایثار آنان است.

وی با بیان اینکه شهدا به ما آموخته‌اند که از گذشته درس بگیریم و ادامه راه را با صلابت وهمدلی ودوری از اختلاف طی کنیم.این در حالی است که راه شهدا مسیری روشن است که باید با همدلی و هم‌افزایی ادامه پیدا کند، اضافه کرد: پرچمی که شهدا بر دوش ما گذاشته‌اند، امانتی گران‌بهاست که باید با تمام توان از آن محافظت کنیم و در مسیر اقتدار و عزت اسلام و ایران گام برداریم.

امام جمعه خرم‌آباد ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تأکید کرده‌اند که دشمنان با تبلیغات دروغین خود تلاش می‌کنند ضعف‌های‌شان را قوت جلوه دهند و وظیفه ماست که با اتحاد و انسجام، نقشه‌های دشمن را خنثی کنیم.

نماینده ولی‌فقیه خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی و تلاش برای ادامه راه شهدا نیاز داریم و پیام قرآن و شهدا نیز همین است که برای خدا گام برداریم و از سختی‌ها نهراسیم.

دکتر شاهرخی با بیان اینکه یادواره شهدای امدادگر، علاوه بر زنده نگه داشتن یاد شهدا، فرصتی برای مرور ارزش‌های دفاع مقدس و تأکید بر راه آنان است، اظهار کرد: هلال احمر، وزارت بهداشت و سایر نهادها باید بیش از گذشته به تبیین خدمات امدادگران بپردازند و این خدمات باید در قالب‌های هنری و فرهنگی ماندگار شود.

 

1403/10/24