سردار وحیدی وزیر کشور در جریان سفر خود به استان لرستان با حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان دیدار و گفتگو کرد.

سردار وحیدی وزیر کشور در جریان سفر خود به استان لرستان با حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان دیدار و گفتگو کرد.
اسفند 17, 1400
102 بازدید

حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی شامگاه دوشنبه در دیدار با وزیر کشور با اشاره به اینکه تشکیل دولت سیزدهم فرصتی است برای جبهه انقلاب و برای مردم لرستان که آرزوها و مطالبات دست یافتنی دارند، اظهار داشت: بعد از نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشور کانونی ترین مرکز در میان وزرات خانه‌ها است و از […]

حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی شامگاه دوشنبه در دیدار با وزیر کشور با اشاره به اینکه تشکیل دولت سیزدهم فرصتی است برای جبهه انقلاب و برای مردم لرستان که آرزوها و مطالبات دست یافتنی دارند، اظهار داشت: بعد از نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشور کانونی ترین مرکز در میان وزرات خانه‌ها است و از جهت جایگاه حقوقی و جایگاه حقیقی که شخص آقای وحیدی دارند بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه مردم لرستان، نخبگان، فرهیختگان، برجستگان و ایثارگران و جانبازان، بعد از رئیس جمهور نگاهشان به وزارت کشور و شخص وزیر است، تصریح کرد: باید این ارتقای فرهنگی رقم بخورد و پیشرفت اقتصادی حاصل شود و مصوبات سفر رئیس جمهور با یک سرعت و با یک آهنگ قابل قبولی به سمت اجرایی برود و موانع از جلوی آنها برداشته شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه وضعیت استان ما یک وضعیت خاص است و وزارت کشور اطلاع کامل از چالش‌ها و آسیب‌های اجتماعی دارد، لذا اشراف به مسائل استان دارد؛ افزود: ان شاالله این مصوبات سفر اجرایی شود و موانع برطرف شود و خود را در زندگی مردم نشان دهد.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه در شورای اداری با حضور رئیس جمهور هم گفتیم که اجرای سدهای در حال احداث یا در حال تکمیل و سدهایی که مطالعات آنها انجام شده خصوصاً سد معشوره با ظرفیت بیش از یک میلیارد متر مکعب و ارتفاع ۱۷۰ متر که مورد انتظار مردم است تا جنبه آب مورد نیاز مسائل کشاورزی مردم را تأمین کند و در تولید برق هم مورد استفاده باشد، گفت: این موارد باید مورد ملاحظه قرار بگیرد و کارهای اجرایی سرعت یابد؛ جذب نیروهای این پروژه‌ها هم باید از میان نیروهای بومی باشد؛ در احداث و جذب نیرو و پیمانکاری سدها این مسئله باید مد نظر قرار بگیرد؛همچنین سد بختیاری و دیگر سدها نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ایجاد شبکه‌های آبیاری سدها نیز باید مورد توجه باشد، امروز یکی از مشکلات ما نبود شبکه آبیاری سدهای موجود است گرچه تخصیص آب و ظرفیت نگهداری آنها هم مسئله است ولی این شبکه ها به زمین های کشاورزی باید شکل بگیرد؛ کشاورزان لرستان در مجاورت دو رودخانه سمیره و کشکان برداشت محصول خوبی ندارند و باید اعتبارات ویژه‌ای به شبکه‌های آبیاری اختصاص داد و اعتبارات قطره چکانی همین وضعیت موجود را باعث شده است که سبب شده تا وضعیت معیشتی مردم دچار آسیب شود.

نماینده ولی فقیه در لرستان یادآور شد: مجموعه محصولاتی که در بخش‌های مختلف دامی، لبنی، باغی و… داریم سالانه ۱۴ هزار میلیارد درآمد سالانه دارند، پس از محاسبه و بررسی توسط هیئت‌های اندیشه ورز مشخص شد اگر اراضی کشاورزی استان آبی شوند این میزان درآمد به ۲۱ هزار میلیارد می‌رسد و اگر صنایع تبدیلی ایجاد شود به خصوص در حوزه انجیر و انار و…، میزان درآمدها به ۲۸ هزار میلیارد می‌رسد.

حجت الاسلام شاهرخی گفت: بدون اینکه بار مالی ایجاد شود غیر از سرمایه گذاری اولیه، این ۱۴ هزار میلیارد درآمد به ۲۸ هزار میلیارد می‌رسد و زندگی مردم متحول می‌شود؛ لذا توسعه شبکه آبیاری و صنایع تبدیلی در لرستان مهم است.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به بیکاری فرزندان جانبازان و ایثارگران گفت: می توان از ۳۰ هزار تن انجیر و انار و سایر محصولات تولید شده، با ایجاد صنایع تبدیلی ایجاد اشتغال کرد و وزارت کشور که مادر همه وزارت خانه هاست در این جهت می تواند گام های اساسی بردارد و نگاهی که می تواند منجر به تحول همراه با جهش باشد را محقق کند، تصریح کرد: مردم ما از وزارت کشور در دوره های سابق گلایه دارند، مردم هم از تشکیلات وزارت کشور و هم وزرای سابق، علی رغم اینکه هر یک در دوره های خود نقاط قوتی هم داشتند، گلایه مند هستند.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: انتظار داریم با حضور آقای وحیدی با توجه به جایگاه حقیقی و حقوقی که دارند، ان شاالله این گلایه ها نه تنها پاک شود بلکه جای آن را تعریف و تمجید بگیرد.

حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان صنایع راکد در لرستان وجود دارد و تا چه زمانی مردم باید بشنوند پارسیلون، ماشین سازی، سیمان خرم آباد، چرم و پوست و عظیم خودرو و فولاد ازنا و صنایع دیگر تعطیل هستند، اظهار داشت: این صنایع آماده هستند و نوعاً هم با ارز و ریال از بیت المال کشور وام گرفته اند و صدها هکتار زمین را به خود اختصاص داده اند و چهره اقتصادی استان ما را مخدوش کرده اند.

شاهرخی با اشاره به سیل پلدختر اظهار داشت: از خسارت ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی سیل این شهرستان با لحاظ ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌شد جلوگیری کرد و هنوز خسارت سیل در این منطقه جبران نشده‌است.

140/12/16