دیدار تشکلات دانشجویی ، اساتید و روسای دانشگاه های استان لرستان و مسؤلین دفاترنهادمقام معظم رهبری در دانشگاهها و تشکل دانشجویی استان لرستان با حجة الاسلام والمسلمین دکتر سید احمدرضا نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد به مناسبت سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد. در […]
دیدار تشکلات دانشجویی ، اساتید و روسای دانشگاه های استان لرستان و مسؤلین دفاترنهادمقام معظم رهبری در دانشگاهها و تشکل دانشجویی استان لرستان با حجة الاسلام والمسلمین دکتر سید احمدرضا نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد به مناسبت سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد. در این دیدار تعدادی از دانشجویان تشکلات مختلف دانشگاه ها با مطالبه گری خود در این جلسه نکاتی را بیان کردند. در پایان این دیدار صمیمانه حجة الاسلام والمسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان نیز نکاتی را بیان نمودند و سپس به مطالبات دانشجویان پاسخ دادند. بیانات ایشان در ادامه خواهد آمد.
ایشان ضمن عرض سلام و خیر مقدم به حضار در جلسه گفت قشر دانشجو یک قشر بسیار مهم در نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود. این نکته اهمیت دارد که در محیط دانشگاه، علمآموزی، تحقیق، فناوری و تبدیل علم به ثروت از رسالتهای اصلی دانشگاه است؛ اگر دانشگاه از این رسالتها خارج بشود نامش دانشگاه نیست. ایشان گفتند : باید در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، یک جنبش علمی نرمافزاری شکل بگیرد؛ یعنی از داشتههای علمی دیگران استفاده کنیم ولی یک بنای جدید بر روی داشتههای دیگران، افزوده کنیم؛ اینکه ما فقط نگاه کنیم محصولات دیگران را استفاده کنیم پیشرفت نیست؛ بلکه پیشرفت نیازمند ایجاد جنبش علمی نرمافزاری در همه رشتههای تحصیلی دانشگاهی است؛ ما در این جهت در عرصههایی هم موفق شدهایم ولی نیاز است در همه عرصهها، جنبش علمی ایجاد کنیم. امام جمعه خرمآباد افزودند : شاهد هستیم در کشور، بستر رشد و ارتقای علمی و فرهنگی فراهم است؛ بنابراین از این بستر مناسب که ایجاد شده است باید به خوبی استفاده کرد.دانشگاه باید دانشجوی متدین و اخلاقمدار تربیت کند؛ دانشگاه محیطی است که باید در آن، خودسازی فکری ، انقلابی و اخلاقی شکل بگیرد. حجة الاسلام والمسلمین دکتر سید احمدرضا شاهرخی گفت : همواره باید از دانش و تجربه اساتید دانشگاهها استفاده کرد؛ اساتید گرامی نقش بینظیری در تربیت دانشجو دارند. ایشان در ادامه گفتند : دانشجو باید نسبت به جهان، کشور و استان، آگاهی سیاسی داشته باشد؛ آگاهی سیاسی یک موضوع مهم است که باید دانشجویان به آن توجه کنند. دانشگاه و دانشجو باید دارای روحیه عدالتخواهی باشد؛ دانشگاهیان همیشه باید درباره عدالتخواهی و نفی تبعیض و توجه به توازن در پیشرفت، مطالبهگری کنند. مطالبهگری باید از نوع درونخانوادگی باشد نه اینکه بیگانهپسند باشد؛ مطالبهگری باید کارشناسی، مستدل، با زبان خوش و با رعایت انصاف باشد؛ مطالبات را بنویسید و بگویید؛ اساتید و دانشجویان باید اهل مطالبهگری باشند. ایشان در پایان گفتند : اگر همه اقشار جامعه به روش مستدل و صحیح، مطالبهگری کنند بسیاری از مشکلات، رفع خواهند شد؛ فقط با حرف و جلسه، مشکلات رفع نمیشود بلکه مطالبهگری صحیح از سوی اقشار مختلف جامعه است که نتیجهبخش است؛ برای مثال، مطالبهگری در قالب نوشتن نامههای مستدل و قوی به مسئولان یا نوشتن مطالبات از طریق نشریات، از روشهای صحیح مطالبهگری است.
1403/8/12
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.