به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان، صبح امروز ۱۸ اسفند ماه، دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان، دیدار و گفتگو کرد. حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی صبح امروز در دیدار […]
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان، صبح امروز ۱۸ اسفند ماه، دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان، دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی صبح امروز در دیدار با محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه استان لرستان از پیش از انقلاب تاکنون در ایجاد آرامش درون استان و استانهای دیگر همواره نقش بی بدیلی داشته است اظهار داشت: استان لرستان دارای افراد متعهد و متخصص فراوان است گروه های جهادی و جوانان انقلابی و حزب اللهی متعهد و متخصص و دانا و توانا، هیئتهای مذهبی و مواکب حسینی از ظرفیتهای استان لرستان هستند که میتوانند افق روشنی را برای میهن اسلامی و استان لرستان رقم بزنند ولی علیرغم وجود این افراد و ظرفیتهای فراوانی همچون ۱۱ هزار میلیارد مترمکعب آب، ۸۰۰ هزار هکتار زمینهای حاصلخیز، مقام اول حبوبات، غلات و باغات از نرخ بالای بیکاری، عدم رونق مطلوب کسب و کار و تورم فراوان رنج میبرد.
وی افزود: در استان لرستان کارخانههایی تعطیل شده که اگر ارادهای جهت راه اندازی آنها وجود داشته باشد هزاران نفر میتوانند مشغول به کار شوند.
نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: استان لرستان در حبوبات رتبه اول کشور را دارد ولی به دلیل عدم وجود صنایع تبدیلی به استانهای دیگر فرستاده میشوند و آنها با برندهایی به نام خودشان محصولات لرستان را صادر میکنند.
وی با اشاره به اینکه عدم تخصیص آب یکی از مهمترین مشکلات استان است گفت: در یک سال دو بار استان را سیل میبرد و از جهت بارش جز ۵ استان اول کشور است ولی تنها ۲۳ درصد زمینهای استان آبی است، اکنون صحبت از این است که از خلیج فارس و دریای خزر آب را به استان های کم آب انتقال دهند این در حالی است که در استان لرستان دشت های وسیعی وجود دارد که اگر آب به آنجا برسد باید بیکارهای استانهای دیگر نیز به لرستان بیایند.
حجت الاسلام والمسلمسن شاهرخی با بیان اینکه در استان لرستان سدهای نیمه تمامی ساخته ولی شبکه آبیاری برای زمینهای پایین دست سد وجود ندارد و همین امر مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است.
وی با اشاره به سیل سال گذشته در استان لرستان تصریح کرد: متاسفانه تاکنون ۷ هزار میلیارد تومان از خسارت سیل استان لرستان پرداخت نشده ،طی یک سال گذشته پیگیریهای زیادی در سطح رئیس جمهور، مسئولان کشوری و وزارتخانهها انجام دادهایم و خواستار تخصیص بودجه سالانه به میزانی که رنگ و رنج عدم توسعه را از استان لرستان بین ببرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان خاطر نشان کرد: اختصاص و بهرهگیری استان لرستان از بودجههای متمرکز ملی، رسیدگی به حل مشکلات مالی و حقوقی کارخانهها و کارگاههای نیمه کاره استان که تنها اسمی از آنها باقی مانده، اختصاص اعتبار و بودجه کافی از طریق وزارتخانههای مرتبط جهت ایجاد صنایع تبدیلی در استان و تکمیل سدهای نیمه تمام و ایجاد شبکه آبیاری برای زمینهای زیر کشت پایین دست سدها و همچنین رساندن آب سدها به دشتهای وسیع لرستان از جمله مطالبات مهم مردم استان لرستان است.
وی اظهار داشت:کلیه مطالبات مذکور مردم لرستان طی نامههایی به رئیس جمهور و وزراء ارسال شده البته پاسخهایی ارسال کردند که قانع کننده نیست، وزیر نیرو هم هر یک ماه گزارشی از وضعیت بارش و آب سدهای کشور ارسال میکند اسم همه سدهای کشور وجود دارد ولی اسمی از سدهای لرستان به عنوان منشا آبریز سدهای دیگر نیست این در حالی است که اسم لرستان جز استانهای پر بارش وجود دارد.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با بیان اینکه مطالبهگری در استان را با قدرت و قوت ادامه میدهیم و نظام اسلامی و مردم استان از کنار مدیران سست و منفعل نمیگذرند.
وى افزود: مردم و مسئولان استان لرستان همواره به دنبال تخصیص و جذب یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومانی که رئیس سازمان برنامهریزی و بودجه کشور در سفر بیستم بهمن ماه به لرستان قول داد و همچنین ۱۰ هزار مسکن ملی و سه هزار شغل و ۲ هزار و ۵۰۰ مسکن برای فرزندان شهدا و جانبازان، راه اندازی کارخانه های تعطیل شده، ایجاد صنایع تبدیلی اختصاص بودجه کافی سالانه و بهرهمندی از بودجههای متمرکز و ملی، جبران خسارت سیل به طور مستمر و بدون وقفه و خستگی ناپذیر هستند.
در ادامه این دیدار جناب آقای محسن رضایی با بیان اینکه : با حضور حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی اقدامات فرهنگی و مطالبهگری بسیار خوبی در استان لرستان شروع شده است اظهار داشت: واقعیت این است اگر امور را به دست دولتیها بسپاریم و خودمان کنار بکشیم هیچ مسئلهای حل نمیشود.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: در سه دهه اخیر این حرفهایی همچون شما کار نداشته باشید مسئولیت مربوط به دولت است، دولت پیگیری میکند، شما دخالت نکنید مطرح شد که متاسفانه همین فرهنگ شما دخالت نکنید سبب شکاف عمیق بین مردم و دولت شد در همین راستا باید تلاش کنیم دولت و مردم یکی شوند.
وی بیان کرد: هدایت مردم به مطالبه گری در مسیر درست سبب تقویت دولت و مردم می شود، مردم هم نیز خودشان را جدای از دولت نمیدانند و احساس میکنند حق عضویت و مشارکت دارند، این کار مطالبهگری و پیگیری هایی که نماینده ولی فقیه در استان در طول یکسال انجام داده اند مسیر درستی است که هم قابل تقدیر و هم باید ادامه یابد.
رضایی در رابطه با مشکلات استان لرستان گفت: طی سفر به شهرستانهای استان لرستان اطلاعات بسیار خوبی به دست آوردیم که پیگیری کنیم و در جلسه استانداری در رابطه با منطقه ویژه اقتصادی و سایر مسائل استان مطرح کردم که این نوع برنامهریزیهای گذشته دیگر جوابگو نیست بلکه باید صنعت را با زندگی مردم ارتباط دهیم باید عمده فعالیتی که مردم میتوانند انجام دهند و در حال انجام هستند باید به گونه ای باشد که صنعتی را ایجاد کنیم که مرتبط با زندگی مردم باشد.
وی تصریح کرد: صنعت میتواند علاوه بر ایجاد شغل مکمل زندگی مردم باشد که اگر تاکنون اینگونه فکر میشد با ایجاد صنایع تبدیلی، صنایع مکملی مربوط به معادن و حبوبات زنجیرههای ارزش که رها شده بهم وصل می شد و در اقتصاد کشور نیز تغییر و تحول ایجاد می شد.
99/12/18
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.