شورای برنامه ریزی و توسعه اقتصادی شامگاه یکشنبه جلسه مشترک شورای برنامهریزی و توسعه استانی، کارگروه تخصصی اقتصادی اشتغال و سرمایهگذاری استان لرستان، با حضور سید صولت مرتضوی وزیر، تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد، استاندار لرستان، اعضای شورای استان، در محل سالن جلسات استانداری […]
شورای برنامه ریزی و توسعه اقتصادی
شامگاه یکشنبه جلسه مشترک شورای برنامهریزی و توسعه استانی، کارگروه تخصصی اقتصادی اشتغال و سرمایهگذاری استان لرستان، با حضور سید صولت مرتضوی وزیر، تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم آباد، استاندار لرستان، اعضای شورای استان، در محل سالن جلسات استانداری برگزار گردید.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد رضا شاهرخی، در جلسه مشترک شورای برنامهریزی و توسعه استانی، با تشکر از حضور انبوه و چشمگیر مردم متدین و انقلابی استان لرستان، در راهپیمایی ۲۲ بهمن، ماه شعبان المعظم را بهترین فرصت برای کسب قرب به درگاه الهی دانست و گفت: ماه شعبان از ابتدا تا انتها همراه با رضوان و رحمت الهی است، که با بندگی در پیشگاه خداوند میتوان آن را دریافت نمود. و البته مصداق روشن بندگی خدا خدمتگزاری به مردم است، امید است که در این ماه و در همه لحظات عمر، رحمت و رضوان الهی شامل حال کارگزاران نظام اسلامی و مسئولین و همگان گردد.
فرصت خدمتگزاری
شأن خدمتگزاری برای مدیران و کارکنان یک فرصت است، و این فرصت محدودی است، که به سرعت میگذرد، خوشا بحال کسانیکه در این مدت مسئولیت بتوانند خدمتگزاری صادقانه انجام دهند که مورد رضایت خدا و نفع آن برای خوب شدن حال مردم باشد.
لرستان نیازمند صنایع جدید
ضمن تشکر از سفر وزیر محترم تعاون کار و رفاه اجتماعی و معاونین و همراهان ایشان، انتظار میرود خروجی این جلسه به اینجا منتهی بشود که مشکلات مردم لرستان مرتفع گردد، کارگاهها و صنایعی که تحت مدیریت وزارت کار هستند، بخشی که نیمه فعال هستند بتواند با تمام ظرفیت بتوانند در عرصه فعالیت اقتصادی به تولید بازگردند و بخشی از اشتغال را در استان ما بوجود بیاورند و ایجاد اشتغال کنند.
ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی در استان
استان لرستان نیاز به احداث صنایع جدید دارند و انتظار میرود که وزارت کار با توجه به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی و «شستا» و صندوق بازنشستگی و بانکهایی که تحت پوشش و مرتبط با وزارت تعاون هستند بتوانند این صنایع جدیدی را در استان ایجاد نمایند.
بحث صنایع تبدیلی در استان لرستان جزء امور ضروری است، صنایع تبدیلی برای محصولات باغی و دامپروری و کشاورزی و نیز محصولات لبنی از اموری است که بشدت مورد نیاز است، که قاعدتاً باید طرحهای نیمه تمامی که متعلق به این وزارتخانه در این استان تکمیل شوند.
راجع به فعالیت واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل که بررسی های کامل آنها در این جلسه صورت گرفت، و میتواند در باقیمانده از کار دولت به سرانجام برسند، نیازمند اقدامات عاجل است که به بهره برداری برسند.
طرح در هئیت دولت
احیای واحدهای صنعتی که بطور کامل تعطیل شدهاند مانند: سیمان خرم آباد، فولاد ازنا، صدر فولاد، چرم و پوست، و واحدهای دیگری که ما در استان داریم، با توجه به حضور جناب آقای دکتر مرتضوی وزیر محترم تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان، و گزارشی که در خصوص صنایع تعطیل شده و راکد به هیئت محترم دولت ارائه خواهند داد اقدامات لازم صورت بگیرد.
بر اساس برآوردی که ریاست محترم مجلس شورای اسلامی در شهریور ۱۴۰۱ داشتند ما ۳۵ هزار میلیارد تومان صنایع تعطیل داریم، بنابراین میطلبد که قوای سه گانه و مسئولین امر در این خصوص ورود جدی داشته باشند، و از تمام ظرفیتها برای فعالیت این صنایع راکد اقدام نمایند.
وضعیت اضطراری اشتغال در استان
در هر حال وضعیت اشتغال در استان ما یک وضعیت اضطراری است، و لازم است که این نشست ها نتیجه عملیاتی و اجرایی برای مردم استان ما داشته باشد و اینگونه سفرها و اقدامات که صورت میگیرد مردم آن را در معیشت خود مشاهده کنند.
البته سه نامه در اسفند ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ برای رئیس جمهور محترم ارسال کردم، که رونوشت آنها به جناب آقای مرتضوی داده شد، و تقاضا دارم که این نامه ها را مجدداً به رئیس جمهور تقدیم نمایند و با توضیحاتی که در جلسه خصوصی با ایشان داشتم آنها را نیز به آقای دکتر رییسی برسانند.
سفر رییس جمهور
در ۱۹ آذر ۱۴۰۰ که رئیس جمهور به استان لرستان سفر کردند، به ایشان عرض کردم، ما نیازمند چهار رویداد مهم هستیم تا نرخ بالای بیکاری تورم و عدم نرخ مطلوب کسب و کار در استان پایین بیاید و مشکلاتش حل بشود:
▪️۱- سدهای نیمه تمام مانند سد معشوره و دیگر سدها به اتمام برسند، و شبکههای آبیاری از سدها به زمینهای کشاورزی با شبکه آبیاری تکمیل شود و صنایع تبدیلی باغی، کشاورزی و دامی هم صورت بگیرد.
▪️۲- کارخانهها و کارگاهها و صنایع تعطیل شده که جمعا ۳۵ هزار میلیارد تومان صنایع راکد هستند، با هماهنگی قوه مجریه و قضاییه مشکلات آنها حل شود، که از این طریق جوانان بیکار ما مشغول کار شوند و ما شاهد خوشحالی والدین و جوانان جویای کار باشیم.
▪️۳- تکمیل مراکز فرهنگی، دینی مانند مصلی ها، مدارس علمیه، مساجد نیمه تمام، خانههای عالم،کمک به اتحادیهها و موسسات قرآنی و مراکز فرهنگی.
▪️۴-اجرایی شدن مصوبات سفر ریاست جمهوری، که ما سفرهای وزرای محترم را در راستای تکمیل سفر اول ریاست جمهوری میدانیم. از این رو برای رسیدن به ارتقای فرهنگی و پیشرفت در همه عرصهها نیازمند این چهار رویداد مهم و اجرایی شدن مصوبات سفرهای وزرا و معاونین رییس جمهور هستیم.
1402/11/22
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.