به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان صبح امروز جلسه شورای عالی بانکها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار شد. ✅ حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی […]
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان صبح امروز جلسه شورای عالی بانکها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در محل دفتر نماینده ولی فقیه در استان لرستان برگزار شد.
✅ حجت الاسلام سید احمدرضا شاهرخی در دیدار با اعضای شورای بانکهای لرستان ضمن تسلیت دهه آخر صفر و ایام شهادت در پیش اظهار داشت: رشد اقتصادی بدون توسعه فرهنگی میسر نمیشود.
?وی یادآور شد: اینکه کسی بیت المال را در اختیار بگیرد به این نیت که پرداخت نکند و یا در جهت منافع شخصی و در محلی غیر از اهداف مشخص شده هزینه کند، نشان دهنده این است که فرد از جهت فرهنگی آمادگی و قابلیت لازم را برای کار ندارد.
?نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه بانکها نقش مهمی در چرخه اقتصادی و رونق تولید کشور دارند، افزود: جهش تولید بدون همراهی و همکاری بانکها میسر نمیشود.
?حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه در مقاطعی که رشد اقتصادی خوبی داشته ایم، بانکها در آن نقش تأثیر گذاری داشته اند و فرآیندی که لازم بوده بین چرخه اقتصاد و بانکها رخ داده است، هرجا هم رشد اقتصادی منفی شده این چرخه دچار اختلال شده است؛ گفت: حساسیت بانکها نسبت به رویدادهای اجتماعی، حوادث طبیعی و غیر مترقبه و… جای تشکر دارد، تلاشهای کارمندان شریف بانکها در برهههای مختلف فراموش شدنی نیست.
?وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نرخ بیکاری در لرستان در طول سنوات مختلف نرخ قابل قبولی نیست، تصریح کرد: جای بررسی دارد که چرا با وجود اینکه سهمیه سرمایه در گردش استان و برخی استانهای دیگر را در اختیار تولید کنندگان قرار دادیم اما هنوز به حد متوسط هم نرسیده ایم؛ مثل بیماری است که دارو میدهیم اما اثر نمیکند.
?نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه هیئتهای اندیشه ورزی را پیش بینی کرده ایم که یکی از آنها در بخش اقتصاد است، افزود: نقطه نظرات اندیشمندان و اساتید در این هیئت بیان میشود و در مجاری که نماینده ولی فقیه مسئولیتی دارد پیگیری میشود.
?حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه قابل پذیرش نیست که سرمایه بانکها در دست افرادی باشد که بخواهند سود جویی کنند و سرمایه بانک را در مسیر دیگری قرار دهند، گفت: یقه سفیدهایی که با حیله و با روشهای خاصی پول مردم از بانک که وکیل مردم است در اختیار میگیرند و به جای اینکه در رشد اقتصادی نقش داشته باشند در تخریب اقتصاد نقش دارند.
?وی با بیان اینکه مجموعه سازمانها و نهادها و بانکها باید فرآیند را به گونهای فراهم کنند که سود حاصل از تولید و تجارت باشد، نه حاصل از پول باشد؛ تصریح کرد: روشها و مشوقهای بانکی نباید به سمت کارهای غیرمولد و غیرتولیدی برود.
?نماینده ولی فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه متأسفانه بر اساس آمارها، بخش عمدهای از نقدینگی به سمت فعالیتهای غیرمولد است، افزود: دقت نظر در پرداخت تسهیلات و اهلیت افراد در امور باید مورد توجه ویژه بانکها قرار بگیرد.
?حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه گاهی تسهیلات اعطایی متناسب با نیاز واقعی طرح یا پروژه نیست، یعنی سرمایهای که بانک برای طرح میدهد کافی نیست و پروژه به اتمام نمیرسد که این امر باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: برخی به هر علتی نتوانسته اند کارگاههای خود را راه اندازی کنند و امروز پروژه آنها در تملک بانکها هستند و باید احیا شوند.
?وی با بیان اینکه واحدهای تملیکی مدت هاست رها شده اند، باید وضعیت این کارگاهها به سرعت مشخص شود، تصریح کرد: واگذاری این واحدها در جهت تولید، اشتغال و رشد اقتصادی در دستور کار قرار بگیرد.
?نماینده ولی فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در سال ۹۸ بیش از ۲۳۰ میلیارد تسهیلات اشتغالزایی روستایی ارزان قیمت پرداخت شده است، یادآور شد: اما میزانی برای سنجش اینکه این میزان تسهیلات چه نقش اشتغالزایی داشته است مشخص نیست.
?حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه پول پخش شده است، همین الان هم تسهیلات پرداخت میشود، اما چه تأثیری در اشتغالزایی داشته است؟ از روستا و شهر مراجعه کننده داریم که بیکار و جویای شغل هستند، تصریح کرد: قرار بوده از این مبلغ ۳ هزار شغل ایجاد شود، اما وقتی به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه میکنیم میگویند چیزی در این رابطه ثبت نشده است.
?وی با تاکید بر اینکه بخشی از تسهیلات از طریق توصیهها ارائه میشود که یک آسیب است و باید پرهیز شود، افزود: مفسدههایی هم که ایجاد شده از همین توصیهها بوده است.
نظرات
ارسال دیدگاه برای این نوشته بسته می باشد.