نماز جمعه شهرستان خرم آباد به امامت حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد با رعایت پروتکل های بهداشتی در مصلی الغدیر این شهرستان برگزارشد.99/12/9

نماز جمعه شهرستان خرم آباد به امامت حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه شهرستان خرم آباد با رعایت پروتکل های بهداشتی در مصلی الغدیر این شهرستان برگزارشد.99/12/9
اسفند 9, 1399
384 بازدید

خطبه اول 《بسم الله الرّحمن الرّحیم》 «الحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّه الله فی الارضین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین» حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی در خطبه اول نماز جمعه خرم آباد در سخنانی با سفارش همگان به تقوای الهی، اظهار داشت: راه نجات […]

خطبه اول

《بسم الله الرّحمن الرّحیم》

«الحمدلله ربّ العالمین و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّه الله فی الارضین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین»

حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رضا شاهرخی در خطبه اول نماز جمعه خرم آباد در سخنانی با سفارش همگان به تقوای الهی، اظهار داشت: راه نجات و رستگاری و همچنین خروج از ظلمات جهالت و رسیدن به نور هدایت تقوای الهی است.

وی با بیان اینکه در آیه پنج سوره «حدید» تاکید شده که به خدا و پیامبرش ایمان آورید، از نعمت‌های در اختیار، به دیگران انفاق کنید، شما را جانشین خدا در روی زمین قرار دادیم افزود: کسانی که ایمان آورند و انفاق کنند دارای پاداش بزرگی هستند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان داشت: خطاب این آیه به مؤمنان است، نعمت‌ها امانتی در اختیار مؤمنان است و چه بهتر، از این نعمت‌های مادی انفاق کنند تا دیگران هم بهره برداری کنند.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه کسانی که ایمان آورند و انفاق کنند در نزد خدای متعال پاداش بزرگی دارند افزود: نشانه ایمان انفاق در راه خدا است، انفاق و کمک به دیگران هم باید در راه خدا و به نیت الهی باشد.

وی با بیان اینکه پایه انفاق باید دستگیری از نیازمندان در راه خدا باشد گفت: اگر این امر برای کسب شهرت، جاه، مقام و… باشد، چیزی نیست که معارف اسلامی و آموزه‌های اسلامی به آن دستور داده باشد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان ادامه داد: از این رو وظیفه دولت‌های اسلامی است که به صورت پایه‌ای و اساسی عدالت اجتماعی را در جامعه برپا کنند.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه مردم هم در این رابطه وظیفه‌ای بر عهده دارند عنوان کرد: آنچه که برای انسان جاویدان باقی می‌ماند خدمتی است که به مردم انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه اجرای عدالت اجتماعی وظیفه‌ای است که بر عهده حاکمیت است بیان داشت: اما این وظیفه از مردم هم سلب نمی‌شود، به خصوص در ایام پایانی سال دولت‌ها و مردم پای کار باشند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه باید خود را موظف به مواسات بدانیم ادامه داد: باید به جامعه هدفی که نیازمند است و خانواده های مسلمان و نیازمند را در مشکلات و نیازها کمک رسانی کنیم.

 

خطبه دوم

 

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه در برجام، ایران اسلامی متعهد شد که بازرسی‌های فراتری را از مقررات، در اختیار آژانس بین المللی قرار دهد و این چیزی بیش از تعهدی بوده که همه کشورها قبول می‌کنند بیان داشت: اخیراً رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران سفری داشت و با مقامات ایرانی گفتگوهایی را انجام داد، بر اساس مصوبه مجلس ما دیگر متعهد به نظارت «فرا پادمانی» نیستیم، اما دستگاه‌های قوه مجریه پذیرفتند که اطلاعات هسته‌ای ایران به مدت سه ماه در دوربین‌های آژانس ضبط شود، اگر در این سه ماه آمریکا و سه کشور اروپایی به تعهدات خود عمل کردند فعالیت‌های ضبط شده در اختیار آژانس بین المللی قرار داده شود و اگر به تعهدات خود عمل نکردند این اطلاعات پاک شود.

حجت الاسلام شاهرخی ادامه داد: البته نمایندگان مجلس به چنین چیزی اعتراض داشتند، باید در کشور یک صدا شنیده شود و آن صدا هم پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری است.

وی با تاکید بر اینکه قانون راهبردی لغو تحریم‌هایی که مصوب مجلس شورای اسلامی است باید اجرا شود و به وعده‌های اروپا و آمریکا هم نباید اعتماد کرد بیان داشت: باید مراقبت حیله‌های شیطان بزرگ در این جهت باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در روزهای پایانی سال هستیم و ماه هایی از فعالیت دولت باقی مانده است ادامه داد: در این روزها مردم از مسئولین اجرایی و قضائی و نمایندگان مجلس انتظار فعالیت‌های مفید و نتیجه بخش را دارند.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به اینکه یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان در سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در ۲۰ بهمن امسال برای لرستان اختصاص پیدا کرد که باید جذب شود ادامه داد: این عدد تخصیص پیدا کند تا طرح‌های نیمه تمام به اتمام برسند.

وی تصریح کرد: احداث ۱۰ هزار مسکن اقدام ملی و همچنین مسکن و اشتغال برای فرزندان شهدا و جانبازان که تفاهم نامه آنها در استان منعقد شده باید عملیاتی شوند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه تخصیص آب در حد متوسط کشور ۴۶ درصد به لرستان باید محقق شود افزود: همچنین شروع به کار کارخانه‌های تعطیل شده و یا نیمه تمام رها شده که مشکل حقوقی،قضائی و مالی دارند باید عملیاتی شود.

حجت الاسلام شاهرخی بر ضرورت بهبود و اجرای طرح بازآفرینی شهری و رساندن مرکز استان و شهرهای استان در حد و اندازه‌ای که لایق مرکز لرستان بوده، تاکید کرد و افزود: اینها مطالبات مردم است.

وی، بیان داشت: عدالت در به کار گیری نیروها در همه سطوح شرکتی، حجمی، قراردادی و…، عدم تبعیض، ایجاد فرصت‌های شغلی برابر و… در استان باید مورد توجه قرار بگیرد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه گام‌هایی برای احیای کارخانه‌های تعطیل برداشته شده است بیان داشت: مردم مطلع باشند که ما پیگیر این مطالبات به حق آنها هستیم.

حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میلاد امام علی (ع) و روز تربیت، ادامه داد: شهیدان محمد علی رجایی و حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد باهنر بنیان گذار معاونت پرورشی، فرهنگی و امور تربیتی بودند خوشبختانه در استان لرستان بخش‌های معاونت پرورشی، فرهنگی و تربیتی کارهای خوبی را در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی، هنر فاخر، سرود های دینی و مذهبی و… انجام داده‌اند، البته برای رسیدن به آرمان ها و اهداف راه طولانی در پیش داریم.

شاهرخی گفت: جداسازی دنیای حلال از حرام، بهره بردن و تلاش در مسیر دنیای حلال و بهره‌گیری از نعمت‌های آن، دوری از آرزوهای خیالی و پوچ که سبب غفلت انسان می‌شود، تواضع و تکبر گریزی، امیدواری و دوری از یاس و پرهیز از اشرافیگری و رفاه زدگی که منجر به رذیلت‌های اخلاقی می‌شود از جمله مهمترین اصول تربیتی از نگاه امیر المومنین (ع) و اسلام است.

99/12/7